Įkraunama...
Įkraunama...

Prekinamės JAV parduotuvėse !@!

Panos gal kuri renkasi kanors is kosmetikos? prisijungciau nes reikia dovanom kokio tuso ar blizgio, atsimenu buvote aptarineta kur koks geras bet ne velnio neatsimenu to puslapio biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(little moonsetgirl @ 2013 12 03, 17:59)
ziurineju maziui striukes jau seniai ,sitos kaina dabar zemiausia ,reik jamt tongue.gif nes jis jau old navy 3 sezona nesioja

as jau issiunciau, renkam ant nemokamo?
ar as cia nesavivaliauju? 4u.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(aitre @ 2013 12 03, 17:02)
Panos gal kuri renkasi kanors is kosmetikos? prisijungciau nes reikia dovanom kokio tuso ar blizgio, atsimenu buvote aptarineta kur koks geras bet ne velnio neatsimenu to puslapio biggrin.gif

http://www.giorgioar...beauty-usa.com/ dar -20% taiko 4u.gif

http://www.sephora.com/ kodo nera unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(little moonsetgirl @ 2013 12 03, 17:59)
ziurineju maziui striukes jau seniai ,sitos kaina dabar zemiausia ,reik jamt tongue.gif nes jis jau old navy 3 sezona nesioja

sios striukes ziemai ar pavasariui daugiau?
Ir kokį dydį rekomenduotumėt smulkiam šešiamečiui?
Atsakyti
QUOTE(Taurė @ 2013 12 03, 08:12)
as irgi uz valykla pukinems striukems, bet ta CK striuke kur seilejausi temoje, esu skalbus n kartu. Paciai striukei jokio pokycio. Aisku nereik kisti kapisono i dziovykle, bet cia jau man deja reik atidesnei but  doh.gif
Siandien kaip tik skalbiau ta striuke. Nezinau kaip butu be dziovintuvo, bet su dziovintuvu isemiau iskedenta ir puria. Dziovinau gan ilgai, kol issikedeno.

O kaip džiovinai, delicat režimu, ar su karščiu? Aš pirmąkart pabijojauskalbti namie, bet, jei jau išbandyta, gal ir aš kiščiau į džiovyklę g.gif
Atsakyti
QUOTE(rozete @ 2013 12 03, 18:13)
aš kažkaip apie šitą liemenę pagalvojau, kad normali gautųsi kaina, 7.4$, nors gal per juodąjį savaitgalį dar pigiau buvo, kažkaip nepažiūrėjau

Oj nepamaciau, kad jie kainas pamazino, nes pries keleta dienu vel buvo uzkele doh.gif tada visai gerai, dabar gerai kainos ON pamazino, liuks thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(rozete @ 2013 12 03, 18:13)
aš kažkaip apie šitą liemenę pagalvojau, kad normali gautųsi kaina, 7.4$, nors gal per juodąjį savaitgalį dar pigiau buvo, kažkaip nepažiūrėjau

bent jau mergaitiski nerealiai pamazinti emiau 5T maksimum 3 metu vaikui ir tai maniske kudute, tai uzteko neilgam, imkit gerokai didesne smile.gif
Atsakyti
QUOTE(bambyze @ 2013 12 03, 17:35)
sios striukes ziemai ar pavasariui daugiau?
Ir kokį dydį rekomenduotumėt smulkiam šešiamečiui?

Sis modelis man neatrodo labai siltas, sunku pasakyti g.gif pernai kitokie buvo. Mano dukra su panasaus stiliaus puse ziemos po sniega prasivarte, bet ji ir nemegsta siltai prirengta buti, po apacia termine maikute, megztukas koks paprastas, mums uzteko. Kelnes uztat dejau Columbia.
Atsakyti
QUOTE(kerija @ 2013 12 03, 19:54)
O kaip džiovinai, delicat režimu, ar su karščiu? Aš pirmąkart pabijojauskalbti namie, bet, jei jau išbandyta, gal ir aš kiščiau į džiovyklę g.gif

Pastatykit svelnu rezima ir dziovina liuks smile.gif as ant jo visa laika dziovinu pukus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(proksi @ 2013 12 03, 18:59)
Oj nepamaciau, kad jie kainas pamazino, nes pries keleta dienu vel buvo uzkele  doh.gif  tada visai gerai, dabar gerai kainos ON pamazino, liuks  thumbup.gif
Papildyta:
bent jau mergaitiski nerealiai pamazinti emiau 5T maksimum 3 metu vaikui ir tai maniske kudute, tai uzteko neilgam, imkit gerokai didesne smile.gif

ojej, gerai, kad parasete bandau kol neuzsake keisti dydzius
Atsakyti
RUELALOJ CK striukytes
Atsakyti
QUOTE(proksi @ 2013 12 03, 19:00)
Pastatykit svelnu rezima ir dziovina liuks smile.gif as ant jo visa laika dziovinu pukus smile.gif

Vaikiškas džiovinau, neiškedeno, nes kažkaip viršutinis sluoksnis išdžiūna ir automatiškai išsijungia, o pūkai dar drėgni būna. Netgi teko dėti šalia šlapią rankšluostį ir jungti pilnu karščiu doh.gif Tas pats ir su CK plona, packable striukyte buvo
Atsakyti
QUOTE(proksi @ 2013 12 03, 18:59)
Oj nepamaciau, kad jie kainas pamazino, nes pries keleta dienu vel buvo uzkele  doh.gif  tada visai gerai, dabar gerai kainos ON pamazino, liuks  thumbup.gif
Papildyta:

g.gif Berniukiškas dvi striukes turejom tai abi padidintos buvo g.gif
Atsakyti