Įkraunama...
Įkraunama...

Prekinamės JAV parduotuvėse !@!

QUOTE(Liusii @ 2013 12 03, 10:01)
rimtai didelis?  unsure.gif tai ***** jau tu jauciu kaip sukudai  bigsmile.gif kada atvarysi pasirodyt????

nu rase anoj temoj kazkas panasius matavimus kaip mano, tai patare imti S unsure.gif tai tau XS tada...daugiau nesukudau, nei matei paskutini kart biggrin.gif susimatysim kada ax.gif
QUOTE(nesuper @ 2013 12 03, 10:06)
Graži Pumpica  smile.gif Kaip manekenė  smile.gif Kokia dieta?

baikit biggrin.gif kur jau man ten i manekenes...a dieta tai jokia, nieko naujo nepasakysiu -ismeciau miltus, cukru ir bulves is meniu biggrin.gif ir per pusmeti apie 13-14 kg pabego thumbup.gif
Atsakyti
Apkalbetoji CK su 88 per krutine ir 92 per klubus S dydis gerai ar XS reikia.Nusiunciau vakaar S,dabar is apklbu bijau,kad bus didele blink.gif
Atsakyti
QUOTE(adrija @ 2013 12 03, 12:17)
Apkalbetoji CK su 88 per krutine ir 92 per klubus S dydis gerai ar XS reikia.Nusiunciau vakaar S,dabar is apklbu bijau,kad bus didele blink.gif

manau tada jums xs g.gif nors zieminis paltas nemanau kad bus negerai g.gif siaip landsend XS man didoka siemet pasidare teko parduoti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Liusii @ 2013 12 03, 11:21)
manau tada jums xs  g.gif nors zieminis paltas nemanau kad bus negerai  g.gif siaip landsend XS man didoka siemet pasidare teko parduoti  doh.gif

Vajezau unsure.gif
TH pirkau S ,tai gera.CK tokios ziauriai didintos? g.gif
Atsakyti
QUOTE(adrija @ 2013 12 03, 11:25)
Vajezau unsure.gif

parduosit, jei netiks wink.gif
Atsakyti
QUOTE(adrija @ 2013 12 03, 11:17)

aš su 86 ir 90 šiandien ją pasiėmiau XS.
Atsakyti
QUOTE(adrija @ 2013 12 03, 12:25)
Vajezau unsure.gif

as tai neturejus CK tai nieko nezinau, pati dar vakar i S ziurejau biggrin.gif tik va tos rankoves sulaike biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Vinija @ 2013 12 03, 11:29)
parduosit, jei netiks wink.gif

Aha,kaip reikia parduoti,tai neduok die....
Atsakyti
Plius free ship thumbup.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(adrija @ 2013 12 03, 11:32)
Aha,kaip reikia parduoti,tai neduok die....

zinau, pati kruva rubu ir batu primarinavusi...bandziau ramint 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Vinija @ 2013 12 03, 12:16)
ir man babska -nedrisau parasyt:)

Tai jūs su Manoushka labai jaunos bigsmile.gif

Apie tą striukę vakar ir ne tik rašė turinčios, kad ji stipriai didinta. Ir šiaip ck lyg su polinkiu į padidinimą.
Aš vieną dryžuotukę suknią parsiunčiau (bet pakeliui sugalvojau, kad vis tik bus dukterėčiai, ne man, nors irgi labai graži atrodė..), tai xs labiau panašus į s.
Atsakyti
QUOTE(Snoop @ 2013 12 03, 11:30)
aš su 86 ir 90 šiandien ją pasiėmiau XS.

tau tai XXS reikėjo arba iš vaikų skyriaus unsure.gif
Atsakyti