Įkraunama...
Įkraunama...

Prekinamės JAV parduotuvėse !@!

QUOTE(Carlin @ 2013 12 03, 11:47)
tau tai XXS reikėjo arba iš vaikų skyriaus  unsure.gif

lotuliukas.gif nepavydėk bačkute
Atsakyti
QUOTE(pumpica @ 2013 12 03, 10:00)
aha, man irgi idomu rankoves ilgis...bet tau tai S didelis bus, as sau S imciau, tau tik XS  g.gif

nepamenu tavo ranku ilgio lotuliukas.gif bet man mazai ir trumaprankei tai CK striukiu rankoviu ilgis pats tas mirksiukas.gif neperilgos visai -kaip daugumos kitu firmu mirksiukas.gif ir pas mane ismiera ne S tongue.gif
Atsakyti
Gal kas turit ta striuke S arba XS dydzio ir nepatingetumet ismatuoti? blush2.gif
Atsakyti
Panos, pramiegojau Starbucks kakavas su nuolaida, jei kuri turėsit per daug, paimčiau karamelinę Vilniuje ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Kopka @ 2013 12 03, 13:00)
Panos, pramiegojau Starbucks kakavas su nuolaida, jei kuri turėsit per daug, paimčiau karamelinę Vilniuje  ax.gif

o tikrai, gerai cia mes vakar spejom blush2.gif dabar tik ju puslapiukas duoda -10% koduka.
Atsakyti
QUOTE(Snoop @ 2013 12 03, 11:30)
aš su 86 ir 90 šiandien ją pasiėmiau XS.

Aš su 88 ir 90 ėmiau praeitą sav CK CK paltukas XS neėmiau vien dėl to kad rankovės man pasirodė kad būtų trumpos ir pečiai pas mane platesni. Aišku per liemenį S bus didoka, nu bet pagalvojau žiemai vistiek daugiau regsiuos. Jei netiks reiks pardavinėti ir man blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Taurė @ 2013 12 03, 08:22)
manot mackage nebus silta ? As kaip tik laukiu is hautelook  g.gif

Bus šilta, nebajok.
Atsakyti
QUOTE(Snoop @ 2013 12 03, 11:52)
lotuliukas.gif nepavydėk bačkute

Visa tai laikina tongue.gif jei bus didelė - galėsiu pranešiot tau, iki tol, kol priaugsi ją lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Kopka @ 2013 12 03, 13:00)
Panos, pramiegojau Starbucks kakavas su nuolaida, jei kuri turėsit per daug, paimčiau karamelinę Vilniuje  ax.gif

10% siandien siulo, renkame wink.gif
Atsakyti
http://www1.macys.co...h...65&slotId=9 cia oda rimtai? Kazkaip nesitiki schmoll.gif
Atsakyti
Panos, cia man vienai Harney puslapis "kabo"? g.gif Nieko negaliu i krepseli isimest, nuotrauku nerodo..
Atsakyti
QUOTE(maka @ 2013 12 03, 11:31)

Vargu...
Atsakyti