Įkraunama...
Įkraunama...

PALEO

QUOTE(Šelma @ 2013 12 03, 22:15)
Mano nenori  bigsmile.gif  Gražus labai adresas  biggrin.gif  lotuliukas.gif

NORIU, NORIU, NOOOORIU tu tavo rafaelu, ypac tu, kuriuose yra tu sumaltu kokoso drozliu, kurios pavirsta I naturaliai saldu kokosu sviesta wub.gif Adresa parasyti I az?smile.gif
Bet tu pavarai, zaviuosi del bandos smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nidulia: 03 gruodžio 2013 - 21:24
QUOTE(Šelma @ 2013 12 03, 22:15)
Aš tai lašinių turiu  bigsmile.gif  Kas nori?! Šoninė, priekinė ir ant liaškų kažkiek  lotuliukas.gif

Niaaa, ačiū biggrin.gif pabandyk parduotuvėj pasiūlyti biggrin.gif

na, mergičkos, jei rimtai yra norinčių Kalėdų proga gauti kokoso šokolado, tai parašykit į AZ. Aš čia neva gerus darbus prieš Kalėdas darau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Elata @ 2013 12 03, 22:23)
na, mergičkos, jei rimtai yra norinčių Kalėdų proga gauti kokoso šokolado, tai parašykit į AZ. Aš čia neva gerus darbus prieš Kalėdas darau biggrin.gif

As jau parasiau ax.gif 4u.gif
Jei dar kas duotu to aguoninio paragauti, jei jis be cukraus, tai galeciau ramiai ir mirti tongue.gif O jei dar susiruosciau vorestos torta issikepti, tai super butu smile.gif
Atsakyti
labas vakaras,

QUOTE
Normalus pH indeksas yra 7, pH indeksas didesnis už 7 bus rūgšties pusėje. pH indeksas mažesnis už 7 yra šarminis. Ketogeninis asmuo dažnai turės indeksą žemesnį už nulį . Tai priešingai pH parametrui - indeksui didėjant, organizmas rūgštėja. pH indeksas išskaičiavimas yra vienintelis praktinis būdas žmonėms patiems apskaičiuoti jų kraujo pH pusiausvyrą. [/i]

Merginos, gal galit kuri pakomentuoti. Bandėm su vyru kvėpuoti. smile.gif

Mano: 14-(45/5)=14-9=5
Vyro: 7-(50/5)=7-10=-3 unsure.gif

Abiejų pH indeksas šarminis? Vyro mažesnis už 0, tai iš vis ketogeninis.

Čia jau labai blogai?
Kaip tą indeksą pakelti? Rūgštinti organizmą?

Ačiū. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Egja: 03 gruodžio 2013 - 21:52
QUOTE(Nidulia @ 2013 12 03, 22:31)
As jau parasiau  ax.gif  4u.gif
Jei dar kas duotu to aguoninio paragauti, jei jis be cukraus, tai galeciau ramiai ir mirti  tongue.gif O jei dar susiruosciau vorestos torta issikepti, tai super butu smile.gif


Koks voresta tortas? Kur tortas? Oglasite pozaluista ves spisok...biggrin.gif
Tikrai skaiciau visas temas, neuzfiksavau. Vorestut bukit tokia kantriai maloni ir pasidalinkit receptu, jei tai ne komerc. paslaptis... Aguoninis irgi greitu metu papuos mano stala...
Atsakyti
QUOTE(Elata @ 2013 12 03, 22:23)
na, mergičkos, jei rimtai yra norinčių Kalėdų proga gauti kokoso šokolado, tai parašykit į AZ. Aš čia neva gerus darbus prieš Kalėdas darau biggrin.gif

buciau Lietuvoj, tai ir as parasyciau smile.gif bet gal ir pati pasigaminsiu smile.gif)
Atsakyti
QUOTE(Solve @ 2013 12 03, 22:52)
Koks voresta tortas? Kur tortas? Oglasite pozaluista ves spisok...biggrin.gif


Kas negeria, tas viska I konspektus isidejes turi biggrin.gif

VORESTOS TORTAS
šviežios varškės apie 1 kg, šviežios grietinėlės puslitris, 200-300 gr migdolų, keletas šaukštų/elių medaus ir 25 gr želatino.
Migdolai apmerkiami bent 12 val, nulupami, užpilami puse grietinėlės ir sublenderiuojami, kartu įmaišoma ir dalis išbrinkintos, pašildytos želatinos + medus.
Varškė sublenderiuojama su likusia gietinėle, didesne dalimi želatino, šiek tiek medaus. Galima padažyti kokiom uogom, morkų sultim, kad spalva atsirastų. Galima dėt vanilės šiek tiek.
Susluoksniuojama- dedamas sluoksnis varškės, šiek tiek palaikom šaldytuve, kad apstingtų, dedam migdolų sluoksnį, vėl pastingsta, vėl varškė, viršus migdolų, gali būti apibarstytas tarkuotu tikru šokoladu. Ar kakava. Darbo tai visai nedaug.
Vienintelis nederantis dalykas - medus netinka su varške, tad jo pas mane buvo vos vos.
Atsakyti
QUOTE(Nidulia @ 2013 12 03, 22:57)
Kas negeria, tas viska I konspektus isidejes turi  biggrin.gif

VORESTOS TORTAS


Sirdingai aciu.

Elata, o del kokoso sokolado, as irgi noreciau, bet as ne Vilniuj...
Atsakyti
Ką daryti su šviežia lydeka? blush2.gif bigsmile.gif.
Atsakyti
QUOTE(Nidulia @ 2013 12 03, 22:23)
  Adresa parasyti I az?

Bet tu pavarai, zaviuosi del bandos

Teip biggrin.gif Elata užkrėtė gerumu, perduodu kitam rolleyes.gif

Faini jie wub.gif Ir dideli jau, bernai, briedžiai, virš 180 jau rolleyes.gif wub.gif O taip lelis mažas namie smagu..... Ir energijos, polėkio ir noro turim dar vienam, dar tik ištekėjusi sakiau, kad paskutinį vaiką gimdysiu prieš pat keturiasdešimtmetį, ale kam gimdyt, kai prigimdytu pilna wub.gif Žiauriai mažos mergiotės norim, tik palauksim, kol koks kambarys atsilaisvins laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(Nidulia @ 2013 12 03, 22:57)
Kas negeria, tas viska I konspektus isidejes turi  biggrin.gif

VORESTOS TORTAS
šviežios varškės apie 1 kg, šviežios grietinėlės puslitris, 200-300 gr migdolų, keletas šaukštų/elių medaus ir 25 gr želatino.
Migdolai apmerkiami bent 12 val, nulupami, užpilami puse grietinėlės ir sublenderiuojami, kartu įmaišoma ir dalis išbrinkintos, pašildytos želatinos + medus.
Varškė sublenderiuojama su likusia gietinėle, didesne dalimi želatino, šiek tiek medaus. Galima padažyti kokiom uogom, morkų sultim, kad spalva atsirastų. Galima dėt vanilės šiek tiek.
Susluoksniuojama- dedamas sluoksnis varškės, šiek tiek palaikom šaldytuve, kad apstingtų, dedam migdolų sluoksnį, vėl pastingsta, vėl varškė, viršus migdolų, gali būti apibarstytas tarkuotu tikru šokoladu. Ar kakava. Darbo tai visai nedaug.
Vienintelis nederantis dalykas - medus netinka su varške, tad jo pas mane buvo vos vos.

jei į varškę plakdami įmesit kokių šaldytų juodųjų serbentų ar vyšnių, bus nebloga spalva ir geras kvapas.
Atsakyti
QUOTE(<tundra> @ 2013 12 03, 23:36)
Ką daryti su šviežia lydeka? blush2.gif  bigsmile.gif.

Paleist atgal į ežerą laugh.gif
Atsakyti