Įkraunama...
Įkraunama...

PALEO

Aha, ir aš paskaičiau Nidulės receptą ir nustebau, kad vandens pilti reikia... g.gif Tikrai nereikia, sulčių iš kopūstų atsiranda...

Na, bet ir prisijuokiau... Turgus, mat, atsidarė... Ką čia man parduoti?... g.gif lotuliukas.gif

23 temos skaitytojai "kabo"... ohmy.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rytorasa: 03 gruodžio 2013 - 20:52
QUOTE(" voresta " @ 2013 12 03, 20:43)
Ir kur dings? Pabliaus ir valgys.

nu ir nevalgo. Bliauna ilgai, paskui jau ir tuscia pilva skauda, tada dar daugiau bliauna doh.gif bandzius....as tiek su tuo vaiku prisikentejus aplamai del jo ypatingo charakterio, galeciau knyga parasyt doh.gif tik cia nenoriu plestis, nes ne ta tema, ir dar karta sakau -reik patirt, kad nors kiek suprast. Nesakau, kad tobulai viska darau...Bet jau kokie pusantru metu jis neima jokios darzoves i burna jokiam pavidale, vaisiu taip pat. Darzelyje taip pat. Jeigu nebuna ta diena tinkamo maisto -nevalgo visai nieko.
Tik nepagalvokit, kad seriu as ji sasyskom ir saldumynais. Nebuna pas mus namie nei sasysku, nei dar kokiu nesamoniu. Valgo ivairias koses, makaronus, pieno produktus (pieninis labai), mesa nebent koldunuose buna...ir alkis toks, kad uztenka pavalgyt karta dienoj. Sveciuose pvz, kokiam gimtadienyje isvis niekada nieko nuo stalo neleicia, net minciu tokiu nera pas ji biggrin.gif nezinau, aisku butu galima susiimt stipriai ir bandyt kovot -neduot valgyt kelias dienas, pasiruost riksmui ir t.t. Taremes su savo seimos daktare, tai kazkaip ji linkus to nedaryt, kraujas jo geras, sako buna tokiu vaiku nemazai, isauga paskui...ji sako, kad basiau ivaryt psichologiniu bedu del maisto g.gif laukiu...didysis valgo normaliai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pumpica: 03 gruodžio 2013 - 21:02
QUOTE(" voresta " @ 2013 12 03, 21:36)
schmoll.gif  koks vanduo,

o ka ten tokio rudo jie barsto? iurejau be garso, tai nesupratau. O kur morkos? Neteisingi kazkoki kopusti:)
Ziuriu laida per REN tv. Cia toks kanalas briedovas, kur apie ateivius, kosmosa, aukstas nano teorijas biggrin.gifD Tik isijungia vyras ir miegoti. Tai apie maista , piena aiskina. Viena merga tai kuoktelejusi. Sako, kad jaucia, jog jai maisto visai nereikia, nes netinka nei zaliavalgyste, nei kitokia mityba, ji tiesiog visa esybe jaucia, kad greitu laiku net nebevalgys, nes ja maitins kosmine energija ir maistas zmogui visai nereikalingas. Tipo, ji niekada gyvenime nejaute alkio, tevai ja vaikysteje net gyde nuo nenorejimo valgyti lotuliukas.gif O apie tai, kad maistas nemazai tautu isnaikino, pasakoja toks nusipenejes dede smile.gif
Atsakyti
QUOTE(pumpica @ 2013 12 03, 21:52)

atsiusk man iki kaledu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Nidulia @ 2013 12 03, 22:00)
o ka ten tokio rudo jie barsto?

kmynų nededi? blink.gif
Atsakyti
QUOTE(" voresta " @ 2013 12 03, 20:36)
schmoll.gif  koks vanduo, iš kur tokį briedą traukiat. Druska ištraukia tuoj sunką iš kopūstų, dar šiek tiek su muštuvu pamušam, ir paslegiam,ir iškart dangtis apsemiamas skysčio. ir jokio vandens.

drinks_cheers.gif Mes lygiai taip pat be jokio vandens jau šimtą metų raugiam kopūstus. Sumušam iki sultys pasirodo, paslegiam ir laukiam išsvajotosios valandos mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Wallis @ 2013 12 03, 21:00)
atsiusk man iki kaledu biggrin.gif

issiustum atgal sekancia diena ir vaiku niekad negimdytum biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Nidulia @ 2013 12 03, 21:00)
o ka ten tokio rudo jie barsto? iurejau be garso, tai nesupratau. O kur morkos? Neteisingi kazkoki kopusti:)
Ziuriu laida per REN tv. Cia toks kanalas briedovas, kur apie ateivius, kosmosa, aukstas nano teorijas biggrin.gifD Tik isijungia vyras ir miegoti. Tai apie maista , piena aiskina. Viena merga tai kuoktelejusi. Sako, kad jaucia, jog jai maisto visai  nereikia, nes netinka nei zaliavalgyste, nei kitokia mityba, ji tiesiog visa esybe jaucia, kad greitu laiku net nebevalgys, nes ja maitins kosmine energija ir maistas zmogui visai nereikalingas. Tipo, ji niekada gyvenime nejaute alkio, tevai ja vaikysteje net gyde nuo nenorejimo valgyti  lotuliukas.gif O apie tai, kad maistas nemazai tautu isnaikino, pasakoja toks nusipenejes dede smile.gif

cia gal toji kur i lele panasi -ruske? biggrin.gif ta kazka panasaus kliedejo cia kai buvo Lietuvoj, netycia maciau per kazkokia laida biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(" voresta " @ 2013 12 03, 22:02)
kmynų nededi? blink.gif

dedu. Man pasirode, kad ten kokie tai smulkus miltukai rudi, kaip cinamonas. As ir spanguoliu imetu.
Atsakyti
QUOTE(pumpica @ 2013 12 03, 22:07)
cia gal toji kur i lele panasi -ruske?  biggrin.gif ta kazka panasaus kliedejo cia kai buvo Lietuvoj, netycia maciau per kazkokia laida  biggrin.gif

ai, šitą mačiau ir aš... keistoka motera... rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(pumpica @ 2013 12 03, 22:07)

cia gal toji kur i lele panasi -ruske?  biggrin.gif ta kazka panasaus kliedejo cia kai buvo Lietuvoj, netycia maciau per kazkokia laida  biggrin.gif

Oi ne, ten paprastute, papesiota tokia mergele su kasyte issipasiusia:)
Atsakyti
QUOTE(Elata @ 2013 12 03, 20:52)

Nidulia, tai mestelk adresą į AZ, įmesiu ir tau smile.gif

Mano nenori bigsmile.gif Gražus labai adresas biggrin.gif lotuliukas.gif

QUOTE(Nidulia @ 2013 12 03, 20:57)
Ziu, mergiotes, shelma kokia banda vaiku turi, o kokia linksmuole. AS turbut subludyciau su tokia komanda. Man jau su manaja bandele kartais stogas vaziuoja, norisi gerai juos patasyti ir siknas paspardyti

pochuistė cool.gif Plaukiu pasroviu ir kaifuoju biggrin.gif Neišsivaizduoju, kaip be savo bandos, po poros metu dar mergytė bus wub.gif
O šiknas aš spardau dirol.gif Ir yra už ką ir profilaktiškai retsykiais biggrin.gif

QUOTE(Hippie @ 2013 12 03, 21:05)
bet....nepirkim visokių sūrelių, jogurtėlių, kukurūzų, dribsnių.... Pirkim riebų pieną, rauginkim, darykim naminį jogurtą, varškę, grietinę. ALKANAS, tikrai ALKANAS nesirenka, jis nori valgyti, o ne lepinti savo skonio receptorius. Jei nenori pusryčiams troškintų daržovių su mėsyte reiškia nenori valgyt, jei nenori varškės su grietine riebia-nenori valgyt, jei nenori kiaušinienės su špinatais, tai eik alkanas.

drinks_cheers.gif

QUOTE(Nidulia @ 2013 12 03, 21:11)
Vyras vis praeina ir sako,- "kaip as lakciau dabar ta tavo kompota, tai vienu uzsivertimu trilitri islakciau"

lotuliukas.gif
QUOTE(Elata @ 2013 12 03, 21:24)

O, turgus atsidarė! Gal kas mano lęšų, nekepintų grikių nori? Kitka jau išmečiau, a šitų gaila biggrin.gif Vis kaupiuosi suvalgyti.

Aš tai lašinių turiu bigsmile.gif Kas nori?! Šoninė, priekinė ir ant liaškų kažkiek lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Šelma @ 2013 12 03, 22:15)
pochuistė  cool.gif  Plaukiu pasroviu ir kaifuoju  biggrin.gif  Neišsivaizduoju, kaip be savo bandos, po poros metu dar mergytė bus  wub.gif
O šiknas aš spardau dirol.gif Ir yra už ką ir profilaktiškai retsykiais  biggrin.gif

nu nieko sau... bigsmile.gif Šaunuoliai.. thumbup.gif 4u.gif
Atsakyti