Įkraunama...
Įkraunama...

PALEO

QUOTE(Nidulia @ 2013 12 04, 22:03)
Dvejose maximose neberadau Jamar zirneliu.
Nu sakes, tau bizuna gal paimti, tai rasi greitai laiko. Nu, merga  doh.gif  Gausi tu man  smile.gif
Prisiedziau as angliu nakciai, kazi kaip miegosiu:)

Na, bet yra tie optimos becukriai, 2,19lt.

Ko prisiėdei iš anglių?

QUOTE(~Serpentine~ @ 2013 12 04, 22:31)
Beje, maximoj pastarnokai atpigo nuo 12 lt iki 3 lt thumbup.gif

O, gyvent jau galima bigsmile.gif Turgeliuose 2lt./kg.
Atsakyti
QUOTE(rytorasa @ 2013 12 05, 00:05)
nėra ir pas mus..  schmoll.gif Jaučiu, kad nebeprekiaus jais Maxima...  unsure.gif

Arba bus, kaip su Optima žirneliais. Buvo dingę, dabar atsirado "pagerinti"- su actu. Gal ir tuos kuom nors pagerins.

QUOTE(~Serpentine~ @ 2013 12 05, 00:31)

Jie neatpigo, juos nukainavo, kol parduos tokius jau paminkštėjusius smile.gif Aš irgi pora nusipirkau thumbup.gif

Aš beveik subrendau majonezo darymui, reikia tik kiaušinukų papirkt ir receptą susirast. Ir aukšto blenderio indo neturiu, gal kitoks tiks?
Hippie, ar yr tavo foto albume nepamenu? Labas pasakyčiau, jei bazėj sutikčiau biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Hippie @ 2013 12 05, 00:38)
O, gyvent jau galima  bigsmile.gif Turgeliuose 2lt./kg.

Išduok tokias vietas blink.gif
Atsakyti
QUOTE(~Serpentine~ @ 2013 12 04, 23:31)

kaip tik nurovėm vakar juos, nemaži 7 maišai. Dar kokį 50 šakniavaisių palikom žiemoti, pažiūrėsim kaip išgyvens iki pavasario- sako, gali žiemot, raunami pavasarį. Kurių neišrauni- augina sėklas. Pasižiūrėsim.
Atsakyti
QUOTE(Hippie @ 2013 12 04, 22:38)
Na, bet yra tie optimos becukriai, 2,19lt.

Ko prisiėdei iš anglių?

Cha, pas mus turgeliuose nėra. Gal niekas neaugina blink.gif

QUOTE(cushy @ 2013 12 04, 22:42)
Jie neatpigo, juos nukainavo, kol parduos tokius jau paminkštėjusius  smile.gif  Aš irgi pora nusipirkau  thumbup.gif

Aš beveik subrendau majonezo darymui, reikia tik kiaušinukų papirkt ir receptą susirast. Ir aukšto blenderio indo neturiu, gal kitoks tiks?
Hippie, ar yr tavo foto albume nepamenu? Labas pasakyčiau, jei bazėj sutikčiau  biggrin.gif
Papildyta:
Išduok tokias vietas  blink.gif

ne nukainavo. Kai nukainoja, rašo akcijinę kainą. O kai atpigina kažkokią prekę, tai deda kitokį ženkliuką ir rašo sumažinta kaina (neryški, neišsiskirianti etiketė). Bent jau pas mus tikrai nepaminkštėję, tokios pačios būklės kaip ir už 12 lt būdavo doh.gif Bet ot kainą užkėlę buvo blink.gif

Griežčiai irgi litu atpigo biggrin.gif Tik aš mūsų akropolio maximoj turbūt viena ir perku juos lotuliukas.gif Nes pardavėjos vis varto kas čia tokie lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(" voresta " @ 2013 12 04, 22:47)
kaip tik nurovėm vakar juos, nemaži 7 maišai. Dar  kokį 50 šakniavaisių palikom žiemoti, pažiūrėsim kaip išgyvens iki pavasario- sako, gali žiemot, raunami pavasarį. Kurių neišrauni- augina sėklas. Pasižiūrėsim.

Aš jau mamai ir seneliams uždaviau darbo kitiems metams prisodint visokių šiaip jau eiliniam lietuviui neįprastų ar pamirštų daržovių thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(norala @ 2013 12 04, 10:22)
blink.gif nieko sau piguva. pernelyg pigus, itartinai pigus. nepirksiu schmoll.gif

apsiraugiau kopusteliu. tik neturiu kuo paslegt virsu ir siaip kebloka, nes i stiklaini raugiau, o ano kaklas siaureja, lekstes neigrusi g.gif
Atsakyti
QUOTE(cushy @ 2013 12 04, 23:42)

Aš beveik subrendau majonezo darymui,

Du kart dariau ir nepavyko doh.gif Tik gero aliejaus butelį prateriojau verysad.gif

Psio, rišu su savo saldainiais cool.gif Visą dieną tik jų noriu, tris kart, po maisto, po vieną kitą įsimetam (dukrai tas pats doh.gif ) burnon. Kai stovėjo stiklainiukas sviesto su aliejum taip labai nesinorėjo, va ką forma daro mad.gif

Atsakyti
QUOTE(jautiena @ 2013 12 04, 23:55)
blink.gif nieko sau piguva. pernelyg pigus, itartinai pigus. nepirksiu  schmoll.gif

apsiraugiau kopusteliu. tik neturiu kuo paslegt virsu ir siaip kebloka, nes i stiklaini raugiau, o ano kaklas siaureja, lekstes neigrusi  g.gif

o as bliudely pasidariau, lentute medine uzdejau ir po sopkos koja padejau biggrin.gif oj ten gerai slegias. atsimenu, kazkada dariausi varskes suri. masciau kaip paslegt, tai pripyliau 7 litru kibira ir uzdejau ant to surio tarp lentu biggrin.gif nesakysiu kas atsitiko, bet surio daugiau negaminau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(kustuce @ 2013 12 04, 23:33)
nemušk, nemušk, viskas su manim gerai  mirksiukas.gif
---------
kaip kaip, varysi iš "kamino" juodus dūmus  hihihi.gif

Bile neskraidyciau virs lovos biggrin.gif

QUOTE(Hippie @ 2013 12 04, 23:38)

Ko prisiėdei iš anglių?

Pasidariau tooooooki bliuda salotu, kad iki siol vos judu:( plonai sinkavoti kopustai, tarkuota morka, saliero saknies, poras ir gabaliukas agurko, grietine nestuke.gif Itariu, kad padauginau. Apskritai, isismaginau labai jau as su grietine, kad tik neverkciau greitai. Vakar ir siandien kazkaip suaktyvejo skalpo kelios vietos. Va ir nezinau ka kaltinti, ar neseniai ragautus kiausus, ar grietine su varske. Na nieko, neliesiu dabar visai kiausiniu, tai ir issiaiskinsiu.
Verkslenau, kad darzoviu mazai vartoju, bet ziuriu, kad paskutiniu metu, ar tik nepadauginu as ju g.gif
Papildyta:
QUOTE(Šelma @ 2013 12 05, 00:04)
Psio, rišu su savo saldainiais  cool.gif  Visą dieną tik jų noriu, tris kart, po maisto, po vieną kitą įsimetam (dukrai tas pats  doh.gif  ) burnon. Kai stovėjo stiklainiukas sviesto su aliejum taip labai nesinorėjo, va ką forma  daro mad.gif

lotuliukas.gif Dovanu nesueskit visu, gerai? smile.gif
Wallis, kas buvo su tuo suriu?smile.gif
Mergos, man negera, pirma karta man taip nuo paleo pradzios. Jauciuosi apsiedusi ir nezinau kaip dabar viska viduje sukratyti.
Atsakyti
pirma mintis, pasokinek, gal nuslinks biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ativas: 04 gruodžio 2013 - 23:20
QUOTE(Wallis @ 2013 12 04, 22:08)
o as bliudely pasidariau, lentute medine uzdejau ir po sopkos koja padejau biggrin.gif oj ten gerai slegias. atsimenu, kazkada dariausi varskes suri. masciau kaip paslegt, tai pripyliau 7 litru kibira ir uzdejau ant to surio tarp lentu biggrin.gif nesakysiu kas atsitiko, bet surio daugiau negaminau biggrin.gif

na kas kas, surio vienas galas pasitaike minkstesnis, kibiras pasviro, nuvirto ir paseme chata tongue.gif

sitas daiktas butu faina kopusciukam: Puodas , bet kainyte kanda, o dar plius siuntimas tokios sunkenybes ant virsaus, gal apsiesiu ir su stiklainiu... isstaciau stikline su vandeniu i stiklainio kakla, kazkiek prilaiko...
Atsakyti
QUOTE(Nidulia @ 2013 12 05, 00:12)

Mergos, man negera, pirma karta man taip nuo paleo pradzios. Jauciuosi apsiedusi ir nezinau kaip dabar viska viduje sukratyti.

varyk į kokį naktinį klubą, ir sukratysi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ativas @ 2013 12 05, 00:20)
pirma mintis, pasokinek, gal nuslinks biggrin.gif biggrin.gif

Aha, pasokinek, kad isliptu atgal paziureti, kas ten per durne sokineja ir krato salotas biggrin.gif
Ple, kaip raizo kazkur tarp pilvo ir skrandzio. Nu durne ir besote doh.gif
Papildyta:
QUOTE(" voresta " @ 2013 12 05, 00:24)
varyk į kokį naktinį klubą, ir sukratysi  biggrin.gif

Nu jo, dar tik to man ir betruko lotuliukas.gif
Atsakyti