Įkraunama...
Įkraunama...

PALEO

QUOTE(Hippie @ 2013 12 06, 00:55)

Tai vat, kad jis neprabunda,

pagoooglink enuresis sleep apnea o mano vyro apnėja išnyko kartu su knarkimu. Jei ji pas mus išnyko dėl paleo mitybos, tai gali būti kad ir taviškiui kas pasikeis

Pačioj pradžioj -8.

tai yra daugoka, tačiau su laiku turėtų mažėti, nes esi teisingam kelyje, tolesnis didėjimas galimas tik su daug angliavandenių ir daug išskiriamo insulino.
Būtų įdomu tavo šlapimą pastudijuoti- jo pH ir tankį.
Atsakyti
QUOTE(Wallis @ 2013 12 06, 09:23)
cia daug kas tik ir siekia tos ketozes smile.gif juk tai busena, kada organizmas energijai naudoja "gelbejimosi rata", na ar kitaip riebalus is Tavo kuno.

aciu 4u.gif panasiai ir tikejausi.
Atsakyti
taip iseina, kad zmonem su amzu svoriu nelabai reikalinga ta ketoze?... nes vaziuosi tik ant to kiek suvalgysi, apie jokias atsargas ner ir kalbos
Atsakyti
QUOTE(Elata @ 2013 12 06, 09:25)
O tai kam pirkot tas juosteles, jei nežinot, kam jų reikia? biggrin.gif Šlapime acetonas rodo ketozę, kuo didesnis skaičius (kuo violetinesnė spalva), tuo labiau ketozė vyksta, t. y. tuo labiau organizmas energiją naudoja iš riebalų atsargų. Ant dėžutės aiškiai parašyta, ką kokia spalva reiškia: traces - vos žymus, faible - silpnas, toliau turbūt moderate  - vidutiniškas, fort - stiprus.
O šiaip kaip tik pas Jimmy Moore skaičiau, jog šlapimo juostelės ketozei matuoti yra netinkamos, nes negali pasakyti, kokie ketonai gaminasi. Žmogui tinkamiausia beta-hydroxybutyric rūgštis, o jai matuoti reiktų tikrinti kraują, o ne šlapime esantį acetoną.

Va, prie to paties, Jimmy Moore darė eksperimentą ir metus laiko kasdien ryte ir vakare matuodavo ketonų ir gliukozės lygį kraujyje - jam tai padėjo numesti ~35 kg. Čia paskutinio mėnesio ataskaita.

kodel pirkau, o gii is smalsumo smile.gif Voresta kazkam rekomendavo pasidayti jas nusipirkus, tad tik smalsumo vedama:) blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Sistina @ 2013 12 06, 11:39)
kodel pirkau, o gii is smalsumo smile.gif Voresta kazkam rekomendavo pasidayti jas nusipirkus, tad tik smalsumo vedama:) blush2.gif

Bet smalsumas nebuvo toks didelis, kad dar ir susižinoti, ką būtent jos matuoja biggrin.gif Nepykit, aš nepiktai čia.
Atsakyti
QUOTE(" voresta " @ 2013 12 06, 09:26)
ketozė reiškia, kad tavo organizmo energijos gavimui skaidomi  riebalai- iš maisto ir iš tavo pačios organizmo. Tad tai nėra nei gerai nei blogai- tik tai- kad tu dabar važiuoji su riebalu. Jei nori mesti svorį gali ir toliau taip būti, o jei tik suvalgysi daugiau angliavandenių iš jos bet kada gali išeiti. Iš ketozės išeinama vos kraujyje pakyla gliukozės lygis. Tam pakanka ~15 gr angliavandenių.

aciu 4u.gif uz issamiai 'sukramtyta' atsakyma.
Papildyta:
QUOTE(nomore @ 2013 12 06, 09:41)
Bet smalsumas nebuvo toks didelis, kad dar ir susižinoti, ką būtent jos matuoja  biggrin.gif  Nepykit, aš nepiktai čia.

as zinau ka matuoja, mano klausimas buvo, kuris rezultatas geresnis.
Atsakyti
QUOTE(Spingsuliukas @ 2013 12 06, 10:22)
Dar toks pastebejimas.Nevalgant grudiniu pagerejo naktinis miegas.Nezinau,gal sutapimas  bigsmile.gif

smagu skaityti thumbup.gif
vyrams knarkimas praeina, apnėja, nenuostabu, kad miegas pagerėja. MB klausia "kada pas ji pageres? jau 4 dienos nevalgom to ano..." biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Wallis @ 2013 12 06, 12:32)
daugiau virs normos? ar apskritai? nes juk ketoze realiai pasiekti galima ir su <50 gr. angliu. tada iseitu, kad ketozei amen su daugiau nei 50 smile.gif

čia vienkartinė dozė tokia, ne paros. Juk ji nesikaupia o tuoj panaudojama. O amen ar ne amen su paros 50 gr-čia jau kiekvienam skirtingai.
Atsakyti

QUOTE(Spingsuliukas @ 2013 12 06, 11:22)
Labos damos :-)

Dar toks pastebejimas.Nevalgant grudiniu pagerejo naktinis miegas.Nezinau,gal sutapimas  bigsmile.gif

Kokia sauna mmyte:) Siais laikais net keista isgirsti, kad vaikutis sveikutelis ir be jokiu alergiju:) Del miego, tikrai nesutapimas. Tuoj ir sanariai praeis skaudeti:)
QUOTE(Laisvė @ 2013 12 06, 12:19)
tuomet suvoki, jog vaikas neturi būti penimas kaip Kalėdų žąsis  4u.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif

QUOTE(Mantilė @ 2013 12 06, 12:45)
smagu skaityti thumbup.gif
vyrams knarkimas praeina, apnėja, nenuostabu, kad miegas pagerėja. MB klausia "kada pas ji pageres? jau 4 dienos nevalgom to ano..." biggrin.gif

lotuliukas.gif Koks nekantrybe, jau po 4 dienu duok jam rezultatus :DDD
Atsakyti
Sveikos, labai daug darbų supuolė, tai nebespėju visko paskaityt, o ir rašot tai oho kokiais tempais lotuliukas.gif Tai tik užeinu kartais, paskaitau paskutinius puslapius. Įdomu kaip, Nidulia, Tavo galvos oda ar susitvarkė? Turbūt jau rašei kažkur apie tai, bet skaitau ne viską, tai neužtikau nei kad skųstumeis, nei kad girtumeis 4u.gif
Matau vis tuos pačius nikus bediskutuojant, matau daugybę naujų sekėjų, Voresta tvirtai laiko vyriausios konsultantės vadžias, viskas žodžiu gerai.
Linkėjimai, skanaus ir sveikatos visoms 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Sveikos,

Jau ganėtinai ilgai seku Jūsų pokalbius apačioje ir noriu pasisveikinti smile.gif
Jūs jau man tapote artimos, nes kasdien netiesiogiai dalyvauju ir "klausausi" Jūsų pokalbių čia smile.gif
Galiu pasakyti, kad potraukį saldumynams pakeitė kitas potraukis - skaityti ir "tiesiog ryti" Jūsų parašytas mintis ir visą informaciją, susijusią su Paleo smile.gif

Mes su MB 3 savaites bandome gyventi Paleo . Kai atradau šį mitybos būdą, nušvito akys - pagaliau, pagaliau radau tai, kas man atrodo protinga, tinka ir patinka.

Anksčiau buvau tikra bandelinė, saldaininė, miltinė ir bulvinė mergina.
Dabar gi atradau labai daug naujovių, apie kurias girdėte nebuvau girdėjusi.

Tik dabar esu mažumėlę iškritusi iš rimto, nes man pašalintos tonzilės, tad nukrito daug kilogramų nuo ligoninėje valgomų neaiškių trintų sriubyčių, kisielių ir arbatų.

Tik norėjau pasakyti, kad džiaugiuosi Jus atradusi 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(lugne @ 2013 12 06, 14:38)
. Įdomu kaip, Nidulia, Tavo galvos oda ar susitvarkė?

Oi, net ner kuo lyginti su rugpjucio, rugsejo, spalio menesiais. Kartais dar uzniesti koki taskeli makauleje, bet tai baika, jau gyvenu issisiepusi o ne apsibliovusi is nevilties 4u.gif

QUOTE(Lelu @ 2013 12 06, 14:58)
Sveikos,

Jau ganėtinai ilgai seku Jūsų pokalbius apačioje ir noriu pasisveikinti smile.gif
Jūs jau man tapote artimos, nes kasdien netiesiogiai dalyvauju ir "klausausi" Jūsų pokalbių čia smile.gif
Tik norėjau pasakyti, kad džiaugiuosi Jus atradusi  4u.gif

Sveika atvykusi I laimes kampeli:) Junkis drasiai ir stok vel I teisinga kelia:)
Atsakyti