Įkraunama...
Įkraunama...

PALEO

Klausimukas medziotoju zmonoms g.gif
Vienas medziotojas sake, kad jei serna ilgai neisdoroja (Na kol parveza, nuveza....), kasos neberanda, ji buna save suvirskinus g.gif kazin teisybe smile.gif ?
Atsakyti
QUOTE(~Serpentine~ @ 2013 12 06, 18:18)
Viskas aišku. Na ką, "linksmas" savaitgalis nusimato su badavimu doh.gif

Gal tau dar ir nera jokiu ten pnkretitu, nesivaryk streso anksciau laiko. bet pabadauk, bus tik I gera. O del ligoniniu, tai jei ka, tu savo maziukui reikalinga gyva ir sveika, suprti? Aisku, tave irgi galima suprasti, nes tavo mazylis labia reikalaujantis atidaus maisto gaminimo, bet saves nepamirsk.
Atsakyti
QUOTE(Šelma @ 2013 12 06, 18:20)
arbatos krūzas  g.gif

kaaas? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Azu @ 2013 12 06, 18:27)
Klausimukas medziotoju zmonoms  g.gif
Vienas medziotojas sake, kad jei serna ilgai neisdoroja (Na kol parveza, nuveza....), kasos neberanda, ji buna save suvirskinus  g.gif  kazin teisybe smile.gif ?

nu da, o tai kuom aš meškėną šerčiau? blink.gif kasa, blužnis ir plaučiai- jo maistas. O gal maniškis spėja išdarinėti? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Elata @ 2013 12 06, 17:20)

kruzas, na. as irgi kruzais geriu, ir kruzikais dar.
Atsakyti
QUOTE(" voresta " @ 2013 12 06, 19:20)
nu da, o tai kuom aš meškėną šerčiau? blink.gif  kasa, blužnis ir plaučiai- jo maistas. O gal maniškis spėja išdarinėti? g.gif

tu dar ir meškėną turi? pas mane net auksinė žuvelė neišgyvveno, tai aš su tiek gyvūnų iš viso nesusidoročiau biggrin.gif
QUOTE(jautiena @ 2013 12 06, 19:23)
kruzas, na. as irgi kruzais geriu, ir kruzikais dar.

jo... neaiškiau biggrin.gif
čia šitas krūzas? biggrin.gif pirmą kartą girdžiu tokį biggrin.gif
Atsakyti
nr2.
mano mama kruzais ir kruzikais puodelius vadina.
Atsakyti
Krūzas, jei daugiau nei puslitris telpa į jį biggrin.gif
Pas mane šuo, katinas ir triušis biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(~Serpentine~ @ 2013 12 06, 16:46)
biggrin.gif realiai gal ir taip g.gif O ką be grūdų lengvo kažin  galima? Ar geriau visai nevalgyti? nu bet 2 dienas arbatomis nesaldintomis gyvai būti...baisu...niekad nesu iškrovos dienų dariusi blush2.gif

Nebijok, tik pirma diena siek tiek bado pajusi, po to jau psichologiskai tave bandys kunas palauzt biggrin.gif 4u.gif As nieko nevalgius buvau 5 paras ir man jau dzin tas maistas atrode. Geriau be jo negu su juo. Tiesiog kartais kunas reikalauja tokio pravalymo, kad galetu savais reikalais uzsiimt, o ne virskint riebalus ir mesas, kas jam yra gan nemazas darbas smile.gif
Labai linkiu, kad greiciau pageretu 4u.gif

Mantile, klauset del skausmo pavalgius keptu kiausiniu ir lasiniu. Tai man lasinys keptas yra peilis. Vienas atsipjaut su agurku - puikiai viskas susivirskina, nors siaip nelabai organizmas jo nori. Keptas kiausinis man tiesus kelias y viduriu uzkietejima smile.gif Geriau bandykit virta su sviestu, o lasiniu ar sonines geriau kombinuot su darzovem smile.gif

As tai jau verkt noriu, nieko needu, svoris lipa aukstyn. Jauciu tikrai man gyvuliniai riebalai jokio gero nedaro verysad.gif
Atsakyti
savaitę nevalgius????Voresta, o tai is lovos pakildavai? bigsmile.gif g.gif Man kazkaip atrodo, kad badaujant jegu nera lotuliukas.gif Cia matyt is senu dietu laikymosi laiku tas islike doh.gif lotuliukas.gif

Na va nuo ryto nevalgius. Pilvas beveik normaliai, vos tik jaučiu thumbup.gif Fiziologinio alkio turbūt gal ir nėra, bet psichologiškai tai žvėriškai noriu lotuliukas.gif Tiesiog įprotis tokiu laiku valgyti. Norisi kramtyti doh.gif

Ir labai skauda galvą. Nors ją paskutiniu metu dažnai skauda. Vos tik pilvas streikuoja, iškart ir galva plyšta unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Elata @ 2013 12 06, 19:28)
tu dar ir meškėną turi?

aha,pas mane beatliekinė gamyba- utilizatorius reikalingas.

Ir paniurkyt galima biggrin.gif

Papildyta:
QUOTE(~Serpentine~ @ 2013 12 06, 20:08)
savaitę nevalgius????Voresta, o tai is lovos pakildavai?

normaliai, visą savo ūkį apeidavau pati. Na tik galva šiek tiek pasvaigdavo paskutinėm dienom. O savijauta- pakili.
Mano viena draugė 30-ies dienų badavimu išgelbėjo savo skydliaukę nuo pašalinimo.
Atsakyti
QUOTE(" voresta " @ 2013 12 06, 19:20)
normaliai, visą savo ūkį apeidavau pati. Na tik galva šiek tiek pasvaigdavo paskutinėm dienom. O savijauta- pakili.
Mano viena draugė 30-ies dienų badavimu išgelbėjo savo skydliaukę nuo pašalinimo.

nesuvokiama man doh.gif lotuliukas.gif Tai iš kur organizmas energiją ima? g.gif
Atsakyti