Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

nuolaida yra sephoroje?
Atsakyti
QUOTE(rudaplauke @ 2013 12 05, 08:49)
ta pjaustykle, kur nuoroda idejau, irgi siaip juostelem pjausto, kitokios as netriu, dar su virtu virtuviniu kombainu pjaustau ar tarkuoju kai ka  ax.gif

Ačiū tau, tokią ir išsiunčiau 4u.gif Kombainas per brangu, aš savo kitchenaid niekaip nepradedu naudoti, tai dar vieno būtų per daug biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Girl. @ 2013 12 05, 11:18)
Labas rytas 4u.gif
Dabar iš Loren laukiam gerų žinių, ar bus jos? bigsmile.gif

Bus bigsmile.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(klaudi @ 2013 12 05, 02:21)
Labas rytas, pakartosiu klausima: gal turite pradeta rinkti Amazon uzsakyma 30% Off $100? Reikia vaikui sniegbaciu smile.gif

turim drinks_cheers.gif

Atsakyti
QUOTE(ingridakremeriene @ 2013 12 04, 23:52)
mes lakstom po namus su kojinytem ir gerai, jei uzdedi batus vistiek nusimauna lotuliukas.gif

mes ir namie su kojinaitem (1 m ir 8 men), tik va jau pas mociute su basutem, o va dukra labai pamego Columbia basutes, atsiunciau vasarai, bet jau dabar is ju neislenda, tai ir sunui ir dukrai po 2 poras dabar siunciuosi "ant isaugimo" biggrin.gif
va tokios:
http://www.sierratra...;colorFamily=04
Atsakyti
QUOTE(zakiene @ 2013 12 05, 09:38)
aš savo kitchenaid niekaip nepradedu naudoti, tai dar vieno būtų per daug biggrin.gif

o kodėl, toks geras daiktas

maniškis tai sugedo nepataisomai, tai labai man jo trūksta
Atsakyti
Ar williams-sonoma būna didesnis nuolaidos kodukas nei 25%? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(style18 @ 2013 12 05, 09:32)
nuolaida yra sephoroje?

Mane irgi domintu, ar yra nuolaidele... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(klaudi @ 2013 12 05, 09:21)
Labas rytas, pakartosiu klausima: gal turite pradeta rinkti Amazon uzsakyma 30% Off $100? Reikia vaikui sniegbaciu smile.gif

As nusiunciau vaikiskus batus:)
Atsakyti
QUOTE(keistuole @ 2013 12 05, 10:47)

Is amerikos siuntetes?
As kaip didziausiu turtu juo dziaugiuos ir saugau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(rudaplauke @ 2013 12 05, 09:49)
mane labiau graudina pas mane sukrautos kruvos deziu lotuliukas.gif  juokauju, zinoma, bet tikrai, dabar nespesim niekaip, veliau siek tiek, kai apmazes darbu  blush2.gif

Va sitas reikalas mane tai jau gasdina unsure.gif Nes jei tokiais tempais kaupsis, gausim visa seima sandely gyvent verysad.gif
Taigi kvieciu atsiimti siuntinukus 4u.gif Siandien pradesim dalinti 345 ir 346 dezutes thumbup.gif (pries vaziuojant susiziurekite kuruioje Jusu turi buti) 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(zakiene @ 2013 12 05, 09:38)
aš savo kitchenaid niekaip nepradedu naudoti, tai dar vieno būtų per daug biggrin.gif

QUOTE(keistuole @ 2013 12 05, 09:47)

Mergaites, o kur jus pirkote savo KitchenAid'us? Siustis manau neasimoka del svorio, o Lietuvoj atstovybes nera.. unsure.gif Taip noreciau iki Kaledu ji gauti rolleyes.gif
Atsakyti