Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

Kiek sveria si pjaustykle?
http://www.williams-..._src=AutoSchRel
Atsakyti
QUOTE(kaciora @ 2013 12 05, 11:17)
Mergaites, o kur jus pirkote savo KitchenAid'us? Siustis manau neasimoka del svorio, o Lietuvoj atstovybes nera..  unsure.gif  Taip noreciau iki Kaledu ji gauti  rolleyes.gif

as pirkau Gastro technikoj. Siustis ziurejau, ir pati parsivezt norejau kai buvau ten. Bet kad priklausomai nuo modelio jo svoris 9-12 kg, tai bagazo nemaza dali reik aukot smile.gif
Nors Amerikoj kai paziurejau, tai sirdis plyso mokant cia, zinant kiek maciau JAV smile.gif bet ir del svorio vistiek gal apsimoketu siust, manau. Ypac jei dar radus pigesni parsiuntimo buda (per draugus ir masinas siust). Bet skaiciau, kad del sroves buna, kad streikuoja ju veikimas, varikliam nera gerai, kad ir naudojamas sroves konverteris. Tai ir pirkau cia.. nes garantijos gi nenusiusi ten atgal, o ir netaikytu, jei yra srove kita.
bet daiktas superinis wub.gif priedu dar noriu jam smile.gif
Atsakyti
Savita1, ar nebuvo šiom dienom The North face striukėm vyriškom nuolaidos? gal sakau pražioplinau ax.gif

http://www1.macys.co...;LinkType=PDPZ1
Atsakyti
Laukiu www.jcrew.com 40% 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo karolinc': 05 gruodžio 2013 - 11:23
O as beviltiskai laukiu skaiciuku jau 2 savaite uz seniausiai uzsakytas prekes..paskelbe streika turbut parduotuves pries mane doh.gif lotuliukas.gif (va pasiskundziau) blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LaimingaMergina: 05 gruodžio 2013 - 11:38
Prisijunkite prie ww.loft.com su 50% nuolaida bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(keistuole @ 2013 12 05, 09:47)
o kodėl, toks geras daiktas

maniškis tai sugedo nepataisomai, tai labai man jo trūksta

Nes nenusiperku srovės perjungėjo, senukuose nėra tokiam galingumui, o kitur reikia prisiruošti blush2.gif
QUOTE(kaciora @ 2013 12 05, 10:17)
Mergaites, o kur jus pirkote savo KitchenAid'us? Siustis manau neasimoka del svorio, o Lietuvoj atstovybes nera..  unsure.gif  Taip noreciau iki Kaledu ji gauti  rolleyes.gif

Aš pirkau Gilt, nors ir labai sunkus, ačiū Sandrixxx vyrui, kad padėjo nunešti iki mašinos, bet kaina gavosi vis tiek geresnė nei LT 4u.gif
Lietuvoje irgi mačiau Ogminoje, kartais net ir nuolaidas padaro 4u.gif
Aš vis pasižiūriu į jų priedus, bet nieko gero ten nėra, mėsmalę ir šiaip gerą turiu, o daugiau...makaronų nedarau, nebent daržovių trintuvę g.gif
Atsakyti
Laukiu www.sierratradingpost.com su 35% nuolaida 4u.gif

Taip pat renkame www.lordandtaylor.com su 20% nuolaida
4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ingridakremeriene @ 2013 12 05, 00:52)
mes lakstom po namus su kojinytem ir gerai, jei uzdedi batus vistiek nusimauna lotuliukas.gif

Tai mano irgi nemėgo ,basi begiodavo drinks_cheers.gif
Buvo dingę dvejų porų basuciu po viena batuka,rast niekaip negalim,atsimenu ..
Matau ,stebi mus susidomėjęs maziukas,kaip po lovom landziojam tu batu ieškodami,po keliu valandų ,nuvedė prie siukslines,sako,cia kakes batukai biggrin.gif Tuo metu labai viską tvarkydavo,ismetinedavo ,tai atsikratė batais ta proga,vienu mano auskaru taip pat biggrin.gif
Atsakyti
Prisijunkite prie www.sleekhair.com, nedaug truksta 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(karolinc' @ 2013 12 05, 10:23)
Taip, su 10% koduku  4u.gif

Liuks, labai tikiuosi, kad pavyks ir mano batus pagriebrti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(jottauute @ 2013 12 05, 12:25)
Tai mano irgi nemėgo ,basi begiodavo  drinks_cheers.gif
Buvo dingę dvejų porų basuciu po viena batuka,rast niekaip negalim,atsimenu ..
Matau ,stebi mus susidomėjęs maziukas,kaip po lovom landziojam tu batu ieškodami,po keliu valandų ,nuvedė prie siukslines,sako,cia kakes batukai  biggrin.gif Tuo metu labai viską tvarkydavo,ismetinedavo ,tai atsikratė batais ta proga,vienu mano auskaru taip pat  biggrin.gif

thumbup.gif lotuliukas.gif nebutu vaikai fantazijos pilna pas ju, tvarka namie bus jiems padedant lotuliukas.gif
mano princese net savo lovoj miegoti nenori o pirkau tokia brangia lovyte tai db pati galiu joje miegoti o ji mano lovoj doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ingridakremeriene: 05 gruodžio 2013 - 12:54