Įkraunama...
Įkraunama...

JAV ir Kinijos parduotuvės, ebay.com

QUOTE(zeneta @ 2013 12 05, 16:22)
jau pamatet trinu  4u.gif

Nepamatėm.

Tikrai dėjai? Nes man nerodo, kad kažkas keista būtų g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rutule: 05 gruodžio 2013 - 15:26
zeneta kur foto albumiuke nerandu paziureti noriu,
mergaites pas mus yra taip ir kitaip nebus, kiek kur kas perka kitur ir kiekiai kokiai didesni -mazesni man asmeniskai neidomu, dziaugiuosi kad visos turim darbus,dirbam ir klienciu abstu.

kiekviena is jusu mums svarbi,ypatinga...

bet tokius kiekius kosmetikos, parfumerijos ir vitaminu esu tikra, net zinau, kad nieka skitas neperka smile.gif

kaip ir nesudukauja tiek.

pykit nepykit bet tai tiesa.

geriau paimti viena macys krepsiuka nei 10 crazy ar etc po kelis usd

galeciau daug rasyt bet nerasysiu nes tai esmes nekeis, paskubinti kad ir kip noretusi neiseina, todel arba arba.

Atsakyti
QUOTE(sheila1988 @ 2013 12 05, 15:14)
Aš pirkau pas lauretą ir pas kitą tarpininkę aeropostale rūbelius, tai iš kitos tarpininkės jau 2 kart išplaut spėjau, o lauretos dar neatėjo (sumokėta). Šiaip nereikia pykti merginos, supraskit - pas lauretą man regis didžiausi kiekiai užsakančių merginų (pagal sėdinčias temutėje darau išvadą), tai automatiškai ir su siuntom sudėtingiau, ne viskas spėjama wink.gif

Viska as suprantu, bet tikrai pykta tiek laukti ir nesulaukti. Ai baigiam ta tema cool.gif
Atsakyti
zeneta as temoj esu neikeliai foto neisegiai matyt
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2013 12 05, 16:23)
na skirtumas yra. vienos ponios tarpininkes neperka vieno daikto uz 10 doleriu, laureta perka. Vat tau ir skirtumas.

zinok perka ir kitos, o su kitkuo ir pilnai sutinku drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(minha @ 2013 12 05, 16:16)
manau, kad klysti del kiekiu  rolleyes.gif

jei kitas temas paskiatysi , tai dažnai matysi užraša " nebesiųskit, nebeperkam" smile.gif arba Carters šią sav nebeperkam cool.gif ir ką...ir nieko. cool.gif .tada visos čia lekia, perka smile.gif Taip,kad kiekiai tikrai kiti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Bluntė @ 2013 12 05, 16:29)
jei kitas temas paskiatysi , tai dažnai matysi užraša " nebesiųskit, nebeperkam" smile.gif arba Carters šią sav nebeperkam  cool.gif  ir ką...ir nieko. cool.gif .tada visos čia lekia, perka smile.gif Taip,kad kiekiai tikrai kiti  4u.gif

Tikrai kiti. Nes pas kitas tokio dydžio dėžių net nėra.
Atsakyti
QUOTE(Jinafire @ 2013 12 05, 15:21)
Tu kakavas pirkai viena diena anksciau, nei  as... Man tai tos kakavos galejo ir neateit. Bet va, svarbiosios prekes, kurios uzsakytos ir apmoketos anksciau, neaisku kur dingusios. Ir svarbiausia, ne mano jos, o koleges. Akiu nebeturiu kur det  doh.gif  Keliais simtais procentu buvau tikra, kad jas gausiu su sia siunta. As tai jau isvadas padariau- geriau kad ir dvigubai brangiau, bet viskas aisku ir logiska...

as dar laukiu rutuliniu deziku, mano jau seniai baigesi, bet neperku cia, nes laukiu su siuntiniu lotuliukas.gif doh.gif
Jo savo tai savo, bet pries kolege nesmagu unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(zeneta @ 2013 12 05, 15:22)
jau pamatet trinu  4u.gif

nemačiau laugh.gif
nu jau mistika su tuo makeidžu doh.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

tai kur ta foto bus fotki ar čia unsure.gif kad tik spėt karsta.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rapoja: 05 gruodžio 2013 - 15:33
QUOTE(Ingakalnis @ 2013 12 05, 16:27)
zeneta as temoj  esu  neikeliai foto neisegiai matyt

ciut veliau pakartosiu turiu ciut atsijungt 4u.gif
buvai ikelus i mergaites lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zeneta: 05 gruodžio 2013 - 15:33
QUOTE(vilvet @ 2013 12 05, 16:31)
as dar laukiu rutuliniu deziku, mano jau seniai baigesi, bet neperku cia, nes laukiu su siuntiniu  lotuliukas.gif  doh.gif 
Jo savo tai savo, bet pries kolege nesmagu  unsure.gif

as savo kolegem kvailai nusisypsau ir sakau laukit lotuliukas.gif is pat pradziu nuteikiu, kad reikes laukti, tai jos pas mane tvarkingai lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo musiukas111: 05 gruodžio 2013 - 15:40
zeneta nebuvai ikelus juk zinute nebuvo redaguota tai kaip ikelei?
Atsakyti