QUOTE(rapoja @ 2013 12 05, 16:36)
kibai kibai nepasakok
nu žinokit
fotkėse pasikeitimų nėra,jei būna dedamos naujos nuotraukos(nesvarbu ,kad išimamos,juk rodo toks ženkliukas būna,kai naujų būna,taip???
temoj žinutė pakeista nebuvo,taip???
???
kimba kimba ta jmd nori to makeidzo per negaliu man tai jau neidomu,jei as turiu paemiau ir pamatavau,ko ir prsiau as bent..
o kai neturiu bet sakau kad turiu tai megink ant smugio googlej rastai kokio mackage ismatavimus
bet tai man is tiesu koks skirtumas, vienas spangsta apie butus nebutus dalykus, kitas kitaip ismano..
as paste baigiau kuistis galiu eit kavos.kakavos jau nebeturiu
vaniline yra bet man ji nepatiko o karamelines ner.. lauksiu
QUOTE(Raselepagegiai @ 2013 12 05, 16:37)
nuvariau šiandien į Megą tipo batų pasižiūrėti, ir kai pamačiau kainas man patikusių batų, tai pirmas veiksmas buvo namie įlysti į 6pm.com. šakės kokios kainos....
oj nesakyk vakar maximoj zaislai,buitine chemija ir etc ko nespejau atsisiust o reik kitai savaitei.. kai atsiskaiciau pagalvojau kad kazkas baisas nieko nenupirkta o saskaitoj jaucias pajudejimas geras
QUOTE(sauleliux @ 2013 12 05, 16:39)
Mergaites, gal kuri turit, kaip jie? Ar tamsiaplaukei tiktu? Inga lyg rase, kas siandien Jomashop pirks, tai renkuosi
manau tiks jie ilgi, grazus, maciau kazkuri dejo foto
QUOTE(troliuke @ 2013 12 05, 16:40)
Meduzos.. ko prikibot prie Zanetos
Sveikos..
Antra diena deda plintusus namie. .. uzkniso juodai
as jau masciau kur pradingus

plintusai gerai.. as ismeginau brill kempines te kur nereik daug bruzinti gerai nuvalo bet kur isiseneje tai uzpyliau valiklio,smarve namie.. bet viena sona nusveiciau ..kampuciu neina,nzn kip isvalyt...
zodziu
turiu vizija isversti lauk visa savo spinta ir pziureti ka turiu, nes vaikui is vis nudurnejau, elizieja atsiunte gymbo komplektuka paziurejau kad grazus bet nebuvo kada sau isideti.. sekanciu ksiku sau nusipirkau ir pamirsau, ana savaite vel nusipirkau ta pati viska ta pati

o su ana siunta ta pati parsinesiau namo,islupu net nuvirtau jumoro forma..

zodziu reik paziureti kas yra ko nera.. ir paziuret kas te maisiukuose sudeta