Įkraunama...
Įkraunama...

JAV ir Kinijos parduotuvės, ebay.com

QUOTE(musiukas111 @ 2013 12 05, 16:39)
kosmaras  blink.gif einu taisyt  lotuliukas.gif

nu ne....ne visai kosmaras...buvo linksma lotuliukas.gif

tsakant, cia jumoras biggrin.gif , su zeneta detektyvas blink.gif tongue.gif

Tai ko nesedeti temutej g.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingakalnis @ 2013 12 05, 15:35)
zeneta nebuvai ikelus juk zinute nebuvo redaguota tai kaip ikelei?

Zeneta buvo i albumeli ikelusi supervyra, toks kaip is kovinio filmo, bet tik akys matesi. Nu, man smalsu buvo paziureti blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sauleliux: 05 gruodžio 2013 - 15:43
niekad nerasiau, nesipiktinau ir dabar neketinu 4u.gif Nei situ mergaiciu, nei kitu darbu (nepaslaptis, kad perku pas dar viena blush2.gif) O kozno darbe yra minusu ir pliusu. Nieko nuostabaus, nes liapsusu nera tik pas tuos kas nedirba isvis 4u.gif

man tik vieno dalykelio del aiskumo truksta. Kad skaiciukus rasant nera kazkokio numerelio, tarkim siunta 11011. Temoj paraso aliooo gavom thumbup.gif Nu ir nesuku galvos, jei matau atejo dar tik 11008, skia as dar tyliai sedziu ir laukiu savo eiles smile.gif bet cia tik man asmeniskai to truksta.

O nera skia mano bedos - tinka salygos tokios kokios yra - perku, netinka, einam ten kur patiks viskas. As tai nematau bedos.

Kantrybes nebuvo pirmuose pirkimuose, kai nesuvokiau isvis esmes, kaip cia, kas cia, kada cia smile.gif kai atsirado supracius apie visa sistema, atejo ir kantrybe smile.gif
Atsakyti
JMD,AŠ JAU IRGI DABAR LAUKIU TO MAKEIDŽO laugh.gif Sutinku mažule su viskuo ,bet nu laaabai juokingai doh.gif lotuliukas.gif ...........
QUOTE(sauleliux @ 2013 12 05, 15:43)
Zeneta buvo i albumeli ikelusi supervyra, toks kaip is kovinio filmo, bet tik akys matesi. Nu, man smalsu buvo paziureti blush2.gif

blink.gif
Atsakyti
QUOTE(sauleliux @ 2013 12 05, 16:43)

Su makeidžu? Ir ne šiandien.
Atsakyti
QUOTE(rapoja @ 2013 12 05, 16:36)
kibai kibai nepasakok  tongue.gif
nu žinokit  g.gif
fotkėse pasikeitimų nėra,jei būna dedamos naujos nuotraukos(nesvarbu ,kad išimamos,juk rodo toks ženkliukas būna,kai naujų būna,taip???
temoj žinutė pakeista nebuvo,taip???
??? g.gif  g.gif  g.gif

kimba kimba ta jmd nori to makeidzo per negaliu man tai jau neidomu,jei as turiu paemiau ir pamatavau,ko ir prsiau as bent..

o kai neturiu bet sakau kad turiu tai megink ant smugio googlej rastai kokio mackage ismatavimus
bet tai man is tiesu koks skirtumas, vienas spangsta apie butus nebutus dalykus, kitas kitaip ismano..
as paste baigiau kuistis galiu eit kavos.kakavos jau nebeturiu verysad.gif
vaniline yra bet man ji nepatiko o karamelines ner.. lauksiu

QUOTE(Raselepagegiai @ 2013 12 05, 16:37)
nuvariau šiandien į Megą tipo batų pasižiūrėti, ir kai pamačiau kainas man patikusių batų, tai pirmas veiksmas buvo namie įlysti į 6pm.com. šakės kokios kainos.... blink.gif

oj nesakyk vakar maximoj zaislai,buitine chemija ir etc ko nespejau atsisiust o reik kitai savaitei.. kai atsiskaiciau pagalvojau kad kazkas baisas nieko nenupirkta o saskaitoj jaucias pajudejimas geras lotuliukas.gif

QUOTE(sauleliux @ 2013 12 05, 16:39)
Mergaites, gal kuri turit, kaip jie? Ar tamsiaplaukei tiktu? Inga lyg rase, kas siandien Jomashop pirks, tai renkuosi smile.gif
user posted image

manau tiks jie ilgi, grazus, maciau kazkuri dejo foto rolleyes.gif
QUOTE(troliuke @ 2013 12 05, 16:40)

Meduzos.. ko prikibot prie Zanetos  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  tongue.gif  tongue.gif

Sveikos..

Antra diena deda plintusus namie. .. uzkniso juodai 

as jau masciau kur pradingus smile.gif
plintusai gerai.. as ismeginau brill kempines te kur nereik daug bruzinti gerai nuvalo bet kur isiseneje tai uzpyliau valiklio,smarve namie.. bet viena sona nusveiciau ..kampuciu neina,nzn kip isvalyt...

zodziu

turiu vizija isversti lauk visa savo spinta ir pziureti ka turiu, nes vaikui is vis nudurnejau, elizieja atsiunte gymbo komplektuka paziurejau kad grazus bet nebuvo kada sau isideti.. sekanciu ksiku sau nusipirkau ir pamirsau, ana savaite vel nusipirkau ta pati viska ta pati lotuliukas.gif o su ana siunta ta pati parsinesiau namo,islupu net nuvirtau jumoro forma.. doh.gif zodziu reik paziureti kas yra ko nera.. ir paziuret kas te maisiukuose sudeta lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Musiukass @ 2013 12 05, 15:46)
man tik vieno dalykelio del aiskumo truksta. Kad skaiciukus rasant nera kazkokio numerelio, tarkim siunta 11011. Temoj paraso aliooo gavom  thumbup.gif  Nu ir nesuku galvos, jei matau atejo dar tik 11008, skia as dar tyliai sedziu ir laukiu savo eiles smile.gif bet cia tik man asmeniskai to truksta.

Man cia tik to ir truksta drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif Nes neaisku nei kada iskeliavo, nei kaip, nei su kuo unsure.gif
Dabar sedziu ir laukiu ir neaisku ko... bus nebus.. atsakys neatsakys...

O visa kita mane tenkina smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo madmuazele: 05 gruodžio 2013 - 15:54
QUOTE(Ingakalnis @ 2013 12 05, 15:27)
zeneta as temoj  esu  neikeliai foto neisegiai matyt

lotuliukas.gif Jūs vis dar su ta zaneta doh.gif
Palikite žmogų ramybėje, nereiks jai vargšei fantazijos pajunginėti, kaip dar čia jus apstačius wub.gif

QUOTE(JMD @ 2013 12 05, 15:42)

Tau patinka kai tave mulkina? man ne. taskas.

O man dzin. mirksiukas.gif
Jei žmogus fantazuodamas jaučiasi laimingas, negi sunku motiniškai išklausyti? Gal bent netaps potencialiu savižudžiu, jei savivertei pakelti pakanka išsigalvoti cool.gif
Mano penkiametė irgi įsitikinusi kad ji princesė, nu ir ką tu jai? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingakalnis @ 2013 12 05, 16:48)
turiu vizija  isversti lauk visa savo spinta ir pziureti ka turiu, nes  vaikui is vis nudurnejau, elizieja atsiunte  gymbo komplektuka  paziurejau kad grazus bet nebuvo kada sau isideti.. sekanciu ksiku  sau nusipirkau ir pamirsau,    ana savaite vel nusipirkau ta pati viska  ta pati  lotuliukas.gif  o  su ana siunta ta pati parsinesiau namo,islupu net  nuvirtau jumoro forma..  doh.gif  zodziu  reik paziureti kas yra ko nera..  ir paziuret kas te maisiukuose sudeta  lotuliukas.gif

Inga, tu jau man žiurkėną primeni. Tysi tysi namo lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(rapoja @ 2013 12 05, 16:46)
JMD,AŠ JAU IRGI DABAR LAUKIU TO MAKEIDŽO laugh.gif  Sutinku mažule su viskuo ,bet nu laaabai juokingai  doh.gif  lotuliukas.gif  ...........

blink.gif

vat butent, rapoja, kad labai labai juokinga. o zinai, man nejuokinga, man jos gaila. nes ji ir Amouage nepirko. Nes jei butu pirkusi, pirmiausia butu pasigyrusi, mergos!!!!!! gavau Honouraaaaaaaaa, kvapas slykstusssssss, ka daryttttt, gal kas noooooritttttt?????? Bet zeneta neva tai gavo juos ir ATIDAVE dabar jei neklystu anytai ar kam ten dar.... blink.gif blink.gif Bet cia uzsimine lyg tarp kitko, kad kvepalus, kuriuos pirko uz daugiau nei 200 eur, tada, kai mes vel kazkada paliedom pliurpalus apie tuos kvepalus. Tu tiki tuo, kad ji juos is viso pirko?????? AS NE!
Atsakyti
QUOTE(Ingakalnis @ 2013 12 05, 16:48)
as paste baigiau kuistis galiu eit kavos.kakavos jau nebeturiu  verysad.gif

Nebaigei bigsmile.gif Negaunu patvirtinimo del MAC, kad nupirkta smile.gif
Atsakyti
Nugis koks detektyvas temoje, ner kada net vakarienei seimai gamint.
Ir dalyviu "padave" apacioje lotuliukas.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Eglute: 05 gruodžio 2013 - 15:54