Įkraunama...
Įkraunama...

JAV ir Kinijos parduotuvės, ebay.com

QUOTE(rapoja @ 2013 12 05, 14:35)
Mėginuku pasikvepinau  wub.gif kur pigiai gaut  g.gif  biggrin.gif
user posted image

Turiu butelaiti, nemegstu kvepalu, nesikvepinu visai blush2.gif situos gavau dovanu pries tris metus, todel ta auksine buteliuko spalva oksidavosi, ar kaip pavadinti - pasikeite, bet kvepalams viskas ok tikrai, tai galeciau perleisti jei domina 4u.gif mirksiukas.gif

QUOTE(madmuazele @ 2013 12 05, 17:49)
Man cia tik to ir truksta  drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif Nes neaisku nei kada iskeliavo, nei kaip, nei su kuo unsure.gif
Dabar sedziu ir laukiu ir neaisku ko... bus nebus.. atsakys neatsakys...

O visa kita mane tenkina smile.gif

drinks_cheers.gif  nu as bandziau issiaiskinti situos dalykus, bet pasake, kad ne mano reikalas  rolleyes.gif  biggrin.gif  o siaip faina cia pas jus nerealiai tai ir perku toliau  biggrin.gif

QUOTE(wetriuke @ 2013 12 05, 18:46)
Man irgi zeneta yra patarusi nekarta,nieko pries ja neturiu.Ji ir jos sazine tik zino apsimelavo ji ar ne.

drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lucky_2: 05 gruodžio 2013 - 17:39
macys ne uz ilgo imu si TH rasnkine 53.99 visai daili
http://www1.macys.co...A_PARAMETER=BAG
Atsakyti
QUOTE(sheila1988 @ 2013 12 05, 17:32)

Jaučiu po gimdymo gailėsiuos dėl šitų savo žodžių ir besaikio ėdimo. Ką tik toptelėjo tokia mintis galvon lotuliukas.gif

Zinokit, kai laukiausi, labai norejosi saldumynu, o dabar maziuke labai juos megsta. Tai girdejau ir tokiu nuomoniu, kad ka nestumo metu valgom, to ir vaikelis nores, tad dabar jei laukciausi is naujo, labai ribociau saldumynus.
Atsakyti
renkat tik po 60 http://www.puritan.c...5112?scid=27732 ,šitie taip ?
Atsakyti
QUOTE(sheila1988 @ 2013 12 05, 19:32)
kai paskaitau temutėje kaip panos dievagojasi, kad po 6 kg NET priaugo ir kaip nebegali į save žiūrėt doh.gif man pasidaro liūdna, kad net nėštumo metu nesilepina kitos, o prisižiūri taip. Aš tai kaip nuo vadžių nutrūkus- ryju viską iš eilės ir vsio, nestabdau biggrin.gif esu kažkodėl įsitikinus, kad numesiu 6 mėn praėjus po gimdymo viską, ką priaugsiu,taip kad man niekas neuždraus ėsti šokoladų/kepti kasdien pyragus ir panašiai  g.gif
Jaučiu po gimdymo gailėsiuos dėl šitų savo žodžių ir besaikio ėdimo. Ką tik toptelėjo tokia mintis galvon lotuliukas.gif

numesti, tai numesit, bet nuo didelio svorio prieaugio gali likti negrazi oda, kad ir numetus ta svori mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(sheila1988 @ 2013 12 05, 18:32)

O kada daugiau paėsi, jei ne nėščia? Juk kitu laiku nefasonas biggrin.gif

Antra, kur tamsta pažiūrėt? Nes kažkaip man nerodo Sopomanėse.
Atsakyti
QUOTE(rapoja @ 2013 12 05, 18:38)

neduoda net kraut kaiskant po 120
aga sie 4u.gif
Atsakyti
sheila1988,nemačiau rolleyes.gif o ko į fotki nededi mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(sheila1988 @ 2013 12 05, 14:32)
oooo, išmokau redaguot biggrin.gif geras ***** biggrin.gif
Va dabar žiūrėjau žiūrėjau ir pati pagalvojau, kad visai normalus arbūzas atrodau  g.gif
Tik va iš kur man tie aeropostale dydžiai XL beveik tip top aš nežinau biggrin.gif
Troliuke tu buvai įmetus savo foto kažkada su mėlynu jei neklystu paltuku - tai nemanau, kad tu tragiškai atrodai su pilvūzu smile.gif toks jausmas,kad čia dabartinė būsena mus visas mintyse apvalina ir tiek biggrin.gif kai paskaitau temutėje kaip panos dievagojasi, kad po 6 kg NET priaugo ir kaip nebegali į save žiūrėt doh.gif man pasidaro liūdna, kad net nėštumo metu nesilepina kitos, o prisižiūri taip. Aš tai kaip nuo vadžių nutrūkus- ryju viską iš eilės ir vsio, nestabdau biggrin.gif esu kažkodėl įsitikinus, kad numesiu 6 mėn praėjus po gimdymo viską, ką priaugsiu,taip kad man niekas neuždraus ėsti šokoladų/kepti kasdien pyragus ir panašiai  g.gif

Nea nemane matei ax.gif ax.gif

as neturiu ne vienos foto su pilvuku, na apart su mazaja parke.. spalio menesiuka. o dabar nesifotkinu.

gal reikes kada isiamzinti ir pasirodyti ax.gif 4u.gif

O del tu 6 kg, kur temoj dejuoja doh.gif doh.gif
as del to ir nenoriu ten bendrauti ax.gif blush2.gif

as valgau dabar paprikas, su marinuotais cesnakais, alyvuogem ir fetos suriu . ir sualyvuogiu spec aliejum 59.gif 59.gif

niam niam biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(sauleliux @ 2013 12 05, 17:37)
Zinokit, kai laukiausi, labai norejosi saldumynu, o dabar maziuke labai juos megsta. Tai girdejau ir tokiu nuomoniu, kad ka nestumo metu valgom, to ir vaikelis nores, tad dabar jei laukciausi is naujo, labai ribociau saldumynus.

Aš irgi girdėjau tokias kalbas, todėl ir stengiuosi nuo pat pradžių ir įvairesnį maitą valgyt - tik va beprotiškai ant paersimonų traukia, kasdien bent po porą suvalgau, kur aš jų vasarą gausiu neįsivaizduoju biggrin.gif
O šokolado klausimas tai čia jau maniškiui adresuotas turėtų būti - kažkur perskaitė, kad vaikai laimingesni gimsta ir auga,jeigu moteris besilaukdama bent po gabaliuką šokolado suvalgo kasdien, tai ir dabar laukiu jo po darbo su šokoladu grįžtančio doh.gif Jau kartais būna ir vemt verčia nuo jo(perkeltine prasme -neverstų manęs jis valgyt,jei taip būtų tiesiogiai biggrin.gif ), bet tenka maaaaažą gabaliuką susikimšti, nes su maniškiu ginčytis beprasmiška biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(sauleliux @ 2013 12 05, 18:37)

O aš kai laukiausi, tai kaip išprotėjusi rijau vytintą (smirdančią) plekšnę. Tai dukrai jau 13 ir ji vos tik užuodžia tą plekšnę iškart puola valgyt, o į žuvies turgų įėjus galėtų būti ilgaaa, o kai buvo kokių 10, sakė: užaugusi būsiu žuvies pardavėja. Taip, kad TIKRAI manau persiduoda ir mama neveltui kažko nori besilaukdama.....
Atsakyti
Mergaites,
Sitas dieninis ar naktinis? Ar kada ten ji galims naudot biggrin.gif

http://m.puritan.com...ty-cream-015479

Atsakyti