Įkraunama...
Įkraunama...

JAV ir Kinijos parduotuvės, ebay.com

QUOTE(troliuke @ 2013 12 05, 17:41)
Nea nemane matei  ax.gif  ax.gif

as neturiu ne vienos foto su pilvuku, na apart su mazaja parke.. spalio menesiuka. o dabar nesifotkinu.

gal reikes kada isiamzinti ir pasirodyti  ax.gif  4u.gif

O del tu 6 kg, kur temoj dejuoja  doh.gif  doh.gif
as del to ir nenoriu ten bendrauti  ax.gif  blush2.gif
as valgau dabar paprikas, su marinuotais cesnakais, alyvuogem ir fetos suriu . ir sualyvuogiu spec aliejum  59.gif  59.gif

niam niam  biggrin.gif

Va va aš tada ir mačiau parke tavo foto, dar apie šalikus man regis plepėjot bigsmile.gif
Vakar pasidariau bliūdą krabų lazdelių salotų su pomidorais ir majonezu ir sušveičiau vienu prisėdimu - dabar vėl noriu biggrin.gif
Dėl temos tai aš kažkaip ten nebeturiu apie ką kalbėti doh.gif nei aš dar kraitį kraunu lelkai (apart to,kad užsakiau kelis rūbelius iš carters blush2.gif ), nei aš mezgu, nei aš vaikų turiu, kažkaip neįsipaišau - tai ateinu paklykauju apie meetą, kad darom ir čia sugrįžtu biggrin.gif
O į fotki nededu, nes pasvordo neturiu blush2.gif Reikia pas ingutę prašytis vadinasi, įmesiu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Liuksė @ 2013 12 05, 18:42)
O aš kai laukiausi, tai kaip išprotėjusi rijau vytintą (smirdančią) plekšnę. Tai dukrai jau 13 ir ji vos tik užuodžia tą plekšnę iškart puola valgyt, o į žuvies turgų įėjus galėtų būti ilgaaa, o kai buvo kokių 10, sakė: užaugusi būsiu žuvies pardavėja. Taip, kad TIKRAI manau persiduoda ir mama neveltui kažko nori besilaukdama.....

drinks_cheers.gif persiduoda. As irgi saldaus norėjau, o kai maitinau, tai nestsilpna būdavo kaip noriu. Tai mano mazoji dabar tas pats, už šokolada nežinau ką padarytų. Nuo nieko taip nenušvinta akys kaip nuo šokoladų ar saldainių biggrin.gif
Atsakyti
Sheila, o tau nesunku judeti??
o sokolada as ir valgau, bet ar nescia ar nenescia valgau jo vienodais kiekiais smile.gif kiek nuliudino mane viena parasiusi, kad ir vaikas alps del saldumynu sad.gif bet ka padarysi...
Atsakyti
Vsio, duokit man pasvordą - eisiu kelt pilvūzo smile.gif
tiesa, grįžo maniškis su milkos plyta 200 gramų doh.gif
Atsakyti
merginos kas mokat su coral programa dirbt nemoku atviruko sumaketuot pilnai ax.gif skypu kas gali patart ax.gif o atviruku reik 27 vaikams ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zeneta: 05 gruodžio 2013 - 17:53
QUOTE(minha @ 2013 12 05, 18:49)
o sokolada as ir valgau, bet ar nescia ar nenescia valgau jo vienodais kiekiais smile.gif kiek nuliudino mane viena parasiusi, kad ir vaikas alps del saldumynu sad.gif bet ka padarysi...

Tai ko čia liūdėt, sėdėsit abu ar abi ir kaposit sau biggrin.gif Tik dantukų gaila
Atsakyti
QUOTE(minha @ 2013 12 05, 17:49)

Na kaip, sunku doh.gif atsikelt iš lovos sunku ir jei ilgiau paguliu - tai nugarą rakina. o jei pavaikštau - tai kietėja pilvas. Jo visgi įtaką svoris turi g.gif
Dėl žuvies tai geras bajeris biggrin.gif man tai va, mintis kur persimonus trauksiu kleckei vasaros/pavasario/rudens metu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(sheila1988 @ 2013 12 05, 14:46)
Va va aš tada ir mačiau parke tavo foto, dar apie šalikus man regis plepėjot  bigsmile.gif
Vakar pasidariau bliūdą krabų lazdelių salotų su pomidorais ir majonezu ir sušveičiau vienu prisėdimu - dabar vėl noriu biggrin.gif
Dėl temos tai aš kažkaip ten nebeturiu apie ką kalbėti doh.gif  nei aš dar kraitį kraunu lelkai (apart to,kad užsakiau kelis rūbelius iš carters blush2.gif ), nei aš mezgu, nei aš vaikų turiu, kažkaip neįsipaišau - tai ateinu paklykauju apie meetą, kad darom ir čia sugrįžtu biggrin.gif

aga tada mane matei biggrin.gif drinks_cheers.gif
su JC salikeliu 4u.gif

as irgi dar nieko neturiu. esu uzsakius keleta rubeliu, bet dar negavau. perziurejau seses rubelius, tai daug tinkama radau biggrin.gif biggrin.gif

Sheila persimonu tik ziema buna lotuliukas.gif lotuliukas.gif

bus badas tau. o manau ir nereikes tau ju tada. nes nebus noro g.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(sheila1988 @ 2013 12 05, 17:12)
Aš su savo 166cm sveriu jau 86-87, taip kad aš bombiškesnė lotuliukas.gif Bijau kitos savaitės gliukozės tyrimo - jaučiu uždraus man valgyt išvis viską doh.gif

O tau pirma karta darys gliukozes tyrima g.gif nes man jo nedare g.gif

QUOTE(Liuksė @ 2013 12 05, 17:42)
O aš kai laukiausi, tai kaip išprotėjusi rijau vytintą (smirdančią) plekšnę. Tai dukrai jau 13 ir ji vos tik užuodžia tą plekšnę iškart puola valgyt, o į žuvies turgų įėjus galėtų būti ilgaaa, o kai buvo kokių 10, sakė: užaugusi būsiu žuvies pardavėja. Taip, kad TIKRAI manau persiduoda ir mama neveltui kažko nori besilaukdama.....

O va manes visi klausia, prie ko traukia, o mane prie nieko netraukia g.gif ta prasme valgau ta pati ir tiek pat kaip visada g.gif
O man gine neleido daugiau 2kg per men priaugti blush2.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(troliuke @ 2013 12 05, 17:57)
aga tada mane matei  biggrin.gif  drinks_cheers.gif
su JC salikeliu  4u.gif

as irgi dar nieko neturiu. esu uzsakius keleta rubeliu, bet dar negavau. perziurejau seses rubelius, tai daug tinkama radau  biggrin.gif  biggrin.gif

Sheila persimonu tik ziema buna  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

bus badas tau. o manau ir nereikes tau ju tada. nes nebus noro  g.gif  biggrin.gif

Kažkaip aš irgi manau, kad po visko nebenorėsiu jų biggrin.gif

dėl gliukozės tai ne visoms man regis jį daro - pirmenybė toms, kurios priauga jaučiu svorio daugiau nei reikėtų/rekomenduojama g.gif (aš pirmą kart darysiu jį, teks 2 valandas išsėdėt ramiai poliklinikoj g.gif ) mano ginė nesako nieko dėl svorio - visgi aš minimum 200 LT per kiekvieną apžiūrą moku, tai jai viskas tinka jaučiu - nors ir 50 priaugčiau - normalu būtų lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sheila1988: 05 gruodžio 2013 - 18:09
dabar sedziu ir galvoju, lyg Klaipeda ketvirtadieni dezute turejo gauti g.gif ar as cia prisisapnavau blush2.gif
Atsakyti
pagal mane ryt gausim

crazy - 20% turime koduka
Atsakyti