Įkraunama...
Įkraunama...

Kokių dovanų laukia supermamos?

QUOTE(pašnekutė @ 2015 12 10, 20:28)
nu tas "nustebintų"... kartais galima ir ne visai maloniai nustebt  biggrin.gif

dėl to turim labai pasistengti smile.gif

as taip pat megstu staigmenas thumbup.gif , nes jeigu zinai ka gausi visai neidomu
Atsakyti
QUOTE(saulyteee @ 2015 12 11, 12:42)
tai užsiminkit, kalbėkit apie tai bigsmile.gif  nebūtinai konkrečiai - noriu grandinėlės biggrin.gif  bet aplinkui..juk mokam mes taip  biggrin.gif  ax.gif  bent aš visad užsimenu metų eigoj..ko norėčiau..ir vat tegul tada galvoja ar čia kalėdom ar gimtadieniui ar kokiom metinėm ar šiaip dovanot biggrin.gif o ir pačiai įdomu..tai ką gausiu..ar kažką iš užsimintų ar ne biggrin.gif

Oj mano vyras tai nesuprastu per aplinkui, jam konkreciai reikia sakyt. As dazniausia pasakau ko noreciau tiesiai sviesiai, pvz.: jeigu galvoji man ka nors padovanoti, noreciau kvepalu (pavadinimas), dar plius „to“ ir „to“, o jeigu dar „ta“ gauciau tai is vis gerai biggrin.gif Nes per aplinkui tai ir butu neispildyti norai...
Atsakyti
QUOTE(AJIRA @ 2015 12 11, 12:51)
dėl to turim labai pasistengti smile.gif

as taip pat megstu staigmenas thumbup.gif , nes jeigu zinai ka gausi visai neidomu

biggrin.gif Smagu
Aš tai jau soti staigmenų biggrin.gif
Todėl per aplinkinius... pasakau, kad užsimintų... ax.gif
Atsakyti
Busiu neoriginali ir pasakysiu, kad jokiu dovanu nelaukiu. Aisku zinau kad kazka gausiu, bet paciai jokiu noru konkreciu nekyla. . Nezinau, gal as Skrudzas koks, visiem priperku iki paskutinio skatiko o kai pati gaunu dovanas tai pykstu, kad isleido veltui pinigus ant manes. smile.gif
Atsakyti
Žinau kad ne į tema, bet gal greičiau gausiu ats. Reikia gražaus eilėraštuko mokytojai. Ale padėkos ir kartu sveikinimo eiler. Už spektakliuką už jos gerumą ir t.t. Gal kuri kūribinga pagelbės.
Atsakyti
QUOTE(Renata_Bo @ 2015 12 12, 00:02)
Busiu neoriginali ir pasakysiu, kad jokiu dovanu nelaukiu. Aisku zinau kad kazka gausiu, bet paciai jokiu noru konkreciu nekyla. . Nezinau, gal as Skrudzas koks, visiem priperku iki paskutinio skatiko o kai pati gaunu  dovanas tai pykstu, kad isleido veltui pinigus ant manes.  smile.gif

nu negalima šitaip doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Renata_Bo @ 2015 12 12, 00:02)
Busiu neoriginali ir pasakysiu, kad jokiu dovanu nelaukiu. Aisku zinau kad kazka gausiu, bet paciai jokiu noru konkreciu nekyla. . Nezinau, gal as Skrudzas koks, visiem priperku iki paskutinio skatiko o kai pati gaunu  dovanas tai pykstu, kad isleido veltui pinigus ant manes.  smile.gif

Savęs nemylit?
Krikščionys žino (o ne krikščionims ir Kalėdų nėra tongue.gif ) : "mylėk savo artimą, kaip pats save". Tai jei savęs nemyli, tai...
Atsakyti
Nesamone...aisku kad myliu, tiesiog man nieko paciai nereikia. O pykstu nes myliu savo artimus, matau kaip sunkiai dirba, tad ir gaila kad isleidzia pinigus dovanoms, be kuriu tikrai isgyvenciau. Zodziu labiau patinka dovanoti nei gauti.
Atsakyti

QUOTE(AJIRA @ 2015 12 11, 11:51)

o as nemegstu. Zinau ko noriu ir nereikalingu dalyku man... na nereikia.

QUOTE(Renata_Bo @ 2015 12 19, 00:14)
Nesamone...aisku kad myliu, tiesiog man nieko paciai nereikia. O pykstu nes myliu savo artimus, matau kaip sunkiai dirba, tad ir gaila kad isleidzia pinigus dovanoms, be kuriu tikrai isgyvenciau. Zodziu labiau patinka dovanoti nei gauti.

tai gal sugalvokit ir aplinkinams pasakykit ko norit, pries tai issirinkus kazka pigaus? Na, nezinau uz kokia suma, bet pvz. galit pasakyt, kad noretut dovanu Rafaelo saldainiu dezutes.
Atsakyti
QUOTE(Alexandra.R. @ 2015 12 19, 11:36)

Gera ideja, siais metais jau per velu, bet kitais reiks kazka panasaus isbandyti. Beje man irgi staigmenos nepatinka, svelniai tariant.
Atsakyti
norejau (ir sakiau, kad noriu) MP3, bet... negausiu. Matyt, negera simet buvau verysad.gif Tipo, sitiek visko namie turim doh.gif o man kelionei reikia. Va ir sakyk vyrui, ko nori frusty.gif
Atsakyti
QUOTE(Leksa @ 2015 12 21, 00:00)
norejau (ir sakiau, kad noriu) MP3, bet... negausiu. Matyt, negera simet buvau  verysad.gif Tipo, sitiek visko namie turim  doh.gif o man kelionei reikia. Va ir sakyk vyrui, ko nori  frusty.gif

Hmmm jo... nekoks jausmas, vat ir pasakyk ko nori verysad.gif tada jau geriau gauti pinigu ir paciai nusipirkti
Atsakyti