Įkraunama...
Įkraunama...

Kokių dovanų laukia supermamos?

Patinka visokie blizguciai, tai buciau laiminga gavusi koii papuosaliuka. Megstu rankinius laikrodzius. Turiu 5. Ir da nireciau.
Siaio nesu isranki, todel pradziugina ir praktiskos dovanos. Puodelis, arbatos. Kad ir saldainiai. Manau svarbu demesys.
Atsakyti
Pastatomos ant grindų lempos tokios, kad būtų patogu rankdarbiauti.
O dar kiek niekučių IKEA prisižiūrėjau blush2.gif
Atsakyti
Šiemet norėčiau kindle paperwhite skaityklės smile.gif arba mezgimo siūlų Virdžinijos lamų vilnos, bet dar nerandu nusipirkti.
Atsakyti
Muminuko norai lyg nuo manęs "nukopijuoti" smile.gif
Aš be viso to norėčiau lengvos dvigulės kaldros ir rankinio laikrodžio
Atsakyti
Labai noriu rankinuko ir metinės žurnalo "Mano namai" prenumeratos biggrin.gif
Atsakyti
Noriu bonso ir sidabro auskarų. Ai, dar krištolo taurių..bet jos gali būti ir kitamet..indaujos neišisirnkau dar... ax.gif
Atsakyti
Labai įdomu būna kasmet prisimint savo praėjusių ar užpraeitų metų užgaidas ir stebėt progresą (arba ne) 4u.gif
Taigi, pirmiausiai norėčiau naujo motociklo, tada dviračio, chalato, brangiojo savarankiškai išrinktų kvepalų, blykstės fotikui, dar vieno laikrodžio, gerų kelių apsaugų, megztinio, vazos ax.gif
Atsakyti
Interjero detalių, Mano namai prenumerata irgi neprošal būtų ax.gif Ir kelionės bilieto į kokią nors Europos šalį ax.gif
Atsakyti
QUOTE(EURIKA @ 2013 12 22, 09:02)
Savo Kaledini nora jau ispildziau....nusipirkau trokstamus kvepalus wub.gif

as taip pat drinks_cheers.gif
Atsakyti
Žalgirio laikrodžio, nu bet kaina tai doh.gif dar labai mėgstu visokias jūros druskas ir t.t į vonią wub.gif
Atsakyti
auskarų su arkliais biggrin.gif , bet spėju aš ankščiau pati nusipirksiu, jei nieks nenušvilpė jau iš po nosies unsure.gif
Atsakyti
Aš tai norėčiau rankinės naujos, piniginės, batelių wub.gif na ir savaitgalio kur nors pailset dviese su MB wub.gif
Atsakyti