Įkraunama...
Įkraunama...

JAV ir Kinijos parduotuvės, ebay.com

as juos du gavau sau pasilikau jasminu kvapo ir du losijonus mazesnius o sis kvapas man toks nzn kitoks, ne mano nosiai tai ir idejau cia, sau vakar pasiemiau sviesta love spell jis saldus man patiks.. biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ingakalnis: 06 gruodžio 2013 - 09:25
QUOTE(Ingakalnis @ 2013 12 06, 10:25)
as  juos du gavau  sau pasilikau  jasminu kvapo    ir du losijonus mazesnius  o sis  kvapas man  toks nzn  kitoks,  ne mano nosiai tai  ir idejau cia, sau vakar pasiemiau  sviesta love spell  jis saldus man patiks.. biggrin.gif

O koks tas kvapas? neisivaizduoju, kaip bambukai kvepia biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(camelija82 @ 2013 12 06, 08:53)
Ar galit ka pasakyti del kitu miestu deziu? Lyg kazkas buvo gauta, dabar irgi laukiama. Rasiau Juliejai bet neatsake. Konkreciai domina Alytus. Sumoketa lapkricio 5 d. o tyluma, ramuma smile.gif

Mane irgi tas klausimas kankina. O kokiu nors ziniu is Julijos yra? Ligoninej ji, ne ligoninej g.gif Suprantu, kai vaikas serga tai ir as visa pasauli galiu pasiust po velniu ir atrodo, kad visi ir viskas palaukt gali. Nu bet kaizkaip siuo atveju noretusi informacijos elementarios ax.gif Jeigu labai rimtos ligos, tai gal kazkas kitas gali padalint tuos kitu miestu siuntinukus? Nefaina visai, kai visos dezutes dalinasi, prekytes aptarineja to pacio apmokejimo, o mes sedim menesi ir laukiam kazko verysad.gif Kazkaip si karta labai jau smarkiai kiti miestai pastrigo doh.gif
Atsakyti
ačiū merginos už rūpestuką wub.gif prisiduosiu,kai važiuosiu wub.gif kol kas jokių ženklų smile.gif
Atsakyti
QUOTE(svile @ 2013 12 06, 10:27)
O koks tas kvapas? neisivaizduoju, kaip bambukai kvepia  biggrin.gif

nzn jis nei saldus nei astrus nu toks orchidejos ir bambukai zodziu biggrin.gif

ne geliu, man patinka tokie saldesni kvapai o jis toks neutralus kazkoks blush2.gif

QUOTE(Jolaida @ 2013 12 06, 10:28)
Mane irgi tas klausimas kankina. O kokiu nors ziniu is Julijos yra? Ligoninej ji, ne ligoninej g.gif Suprantu, kai vaikas serga tai ir as visa pasauli galiu pasiust po velniu ir atrodo, kad visi ir viskas palaukt gali. Nu bet kaizkaip siuo atveju noretusi informacijos elementarios ax.gif Jeigu labai rimtos ligos, tai gal kazkas kitas gali padalint tuos kitu miestu siuntinukus? Nefaina visai, kai visos dezutes dalinasi, prekytes aptarineja to pacio apmokejimo, o mes sedim menesi ir laukiam kazko verysad.gif Kazkaip si karta labai jau smarkiai kiti miestai pastrigo doh.gif

as veleliau pasukiu julijai,ir duosiu iznoti
QUOTE(Bluntė @ 2013 12 06, 10:28)
ačiū merginos už rūpestuką  wub.gif  prisiduosiu,kai važiuosiu  wub.gif  kol kas jokių ženklų smile.gif

as kazkaip mastau kad pabyresi ant svenciu wub.gif

dabar dar salta,pliurzos, nereik biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolaida @ 2013 12 06, 09:28)

Na aš tai iš Juliejos gavau žinių, kad mano vakar išsiuntė siuntinuką... Tai siuntinėja ji, tik gal ne visoms spėja surašyt...
Atsakyti
QUOTE(Tantamm @ 2013 12 06, 08:58)
As irgi Furbius jau apmokejau vakar  , bus naujas seimos narys  biggrin.gif

Sveikutes 4u.gif
jei kas sugalvotu,kad nenori furbio, praneskit mirksiukas.gif Viena gausim, bet dar kito kitai merginai reikia 4u.gif paskutiniai kaledu seniui norai dar ir jie... doh.gif
Vakar rinkau rinkau maximoj tuos lego friends...ka as zinau, kokiu jos nori blush2.gif pagal save isrinkau...o namie netycia uzklausiau, tai reklamu aukos, nori atseit su baseinais arba pilimis, tai ju kaina virs 200Lt ir tai brangu,kad is su nuolaidom blush2.gif O kiek ten jos zais...tik uzgaida... biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(balsima @ 2013 12 06, 09:31)
Na aš tai iš Juliejos gavau žinių, kad mano vakar išsiuntė siuntinuką... Tai siuntinėja ji, tik gal ne visoms spėja surašyt...

Tai cia seniau gautus ji siuncia, dar gal turetu buti ir nauja deze, jei Vilnius, Kaunas po antrakart gavo...kt miestai , mes atsiliekam blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sau_lu_te @ 2013 12 06, 10:23)
Zeneta o kuri kava ten butu pupelem? Bijau apsigauti, bet noreciau isbandyt. Jei esi pirkus mazdaug is kiek reiktu daugint?

Ingute  kodel parduodi ta losjona?

Blunte  galvojau gal gimdai, kad taip ilgai nepasirodai...

zinok neturiu supratimo del siu dvieju kavu siaip jos buna ir pupelem ir maltos ir buna duoda pasirinkima g.gif
pvz sitakava duoda pasirinkima ir maltos ir pupeliu
http://www.starbucks...efv1=whole-bean
o va tu dvieju ivedziau lyg meta pupelem g.gif bet jei imes sumalta g.gif
as ir noriu pupelem bet kad neduoda sikart pasirinkt g.gif
va meta sias kavas pupelem kur turi
http://www.starbucks...efv1=whole-bean
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zeneta: 06 gruodžio 2013 - 09:37
QUOTE(Bluntė @ 2013 12 06, 10:28)
ačiū merginos už rūpestuką  wub.gif  prisiduosiu,kai važiuosiu  wub.gif  kol kas jokių ženklų smile.gif

Viskas bus gerai wub.gif Isnaudokite si laika - pailsekite, atsipuskite. Pati supuoju 2 men. leliu. Tai kartais taip miego truksta. Aisku, tas laikas, praleistas su maziuku, yra fantastinis, bet jau esi mama, ir gyveni pagal to mazo zmogucio gyvenimo ritma.
Atsakyti
QUOTE(Ingakalnis @ 2013 12 06, 09:03)
tantamm okiuks  galesi pasiimti  smile.gif

As bernui   FP ta suni LT kalbanti nupirkua,matysim ar zais, nuo furbio susilaikiau dar  ...  nzn ar daug atsilaikysiu   itariu kai vel bus  po 29  reike s imti blush-anim-cl.gif

Mes su 1uoju gimtadieniu ji dovanojom, su antruoju-kompa trys parsiukai.
Bet nepasakyciau,kad jais labai domejosi.Kompiuka jau perleidom kitiems, stovejo tik, suniuka retai dar pagrojina. 4u.gif dabar bandziau prisimint, ka pernai, su treciuoju-neatsimenu doh.gif 4tajam gimtadieniui tai nori lietuvisko Little pet shops kompo,lietuviska barbie kompa vyresneles jau sugadino blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Semilga: 06 gruodžio 2013 - 09:42
Sakykit,puma atitinka dydziai(tiek batai ,tiek rubai)? Kedukus su 25cm,kokius imt? Aciu:)
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif INGA o tu negavai mano zinute i az? ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mamakubu: 06 gruodžio 2013 - 09:42