as juos du gavau sau pasilikau jasminu kvapo ir du losijonus mazesnius o sis kvapas man toks nzn kitoks, ne mano nosiai tai ir idejau cia, sau vakar pasiemiau sviesta love spell jis saldus man patiks..

QUOTE(Ingakalnis @ 2013 12 06, 10:25)
as juos du gavau sau pasilikau jasminu kvapo ir du losijonus mazesnius o sis kvapas man toks nzn kitoks, ne mano nosiai tai ir idejau cia, sau vakar pasiemiau sviesta love spell jis saldus man patiks.. 

O koks tas kvapas? neisivaizduoju, kaip bambukai kvepia

QUOTE(camelija82 @ 2013 12 06, 08:53)
Ar galit ka pasakyti del kitu miestu deziu? Lyg kazkas buvo gauta, dabar irgi laukiama. Rasiau Juliejai bet neatsake. Konkreciai domina Alytus. Sumoketa lapkricio 5 d. o tyluma, ramuma 

Mane irgi tas klausimas kankina. O kokiu nors ziniu is Julijos yra? Ligoninej ji, ne ligoninej

ačiū merginos už rūpestuką
prisiduosiu,kai važiuosiu
kol kas jokių ženklų

QUOTE(svile @ 2013 12 06, 10:27)
nzn jis nei saldus nei astrus nu toks orchidejos ir bambukai zodziu

ne geliu, man patinka tokie saldesni kvapai o jis toks neutralus kazkoks

QUOTE(Jolaida @ 2013 12 06, 10:28)
Mane irgi tas klausimas kankina. O kokiu nors ziniu is Julijos yra? Ligoninej ji, ne ligoninej
Suprantu, kai vaikas serga tai ir as visa pasauli galiu pasiust po velniu ir atrodo, kad visi ir viskas palaukt gali. Nu bet kaizkaip siuo atveju noretusi informacijos elementarios
Jeigu labai rimtos ligos, tai gal kazkas kitas gali padalint tuos kitu miestu siuntinukus? Nefaina visai, kai visos dezutes dalinasi, prekytes aptarineja to pacio apmokejimo, o mes sedim menesi ir laukiam kazko
Kazkaip si karta labai jau smarkiai kiti miestai pastrigo 

as veleliau pasukiu julijai,ir duosiu iznoti
QUOTE(Bluntė @ 2013 12 06, 10:28)
as kazkaip mastau kad pabyresi ant svenciu

dabar dar salta,pliurzos, nereik

QUOTE(Jolaida @ 2013 12 06, 09:28)
Suprantu, kai vaikas serga tai ir as visa pasauli galiu pasiust po velniu ir atrodo, kad visi ir viskas palaukt gali. Nu bet kaizkaip siuo atveju noretusi informacijos elementarios
Jeigu labai rimtos ligos, tai gal kazkas kitas gali padalint tuos kitu miestu siuntinukus? Nefaina visai, kai visos dezutes dalinasi, prekytes aptarineja to pacio apmokejimo, o mes sedim menesi ir laukiam kazko
Kazkaip si karta labai jau smarkiai kiti miestai pastrigo 

Na aš tai iš Juliejos gavau žinių, kad mano vakar išsiuntė siuntinuką... Tai siuntinėja ji, tik gal ne visoms spėja surašyt...
QUOTE(Tantamm @ 2013 12 06, 08:58)
Sveikutes

jei kas sugalvotu,kad nenori furbio, praneskit

Vakar rinkau rinkau maximoj tuos lego friends...ka as zinau, kokiu jos nori

Papildyta:
QUOTE(balsima @ 2013 12 06, 09:31)
Na aš tai iš Juliejos gavau žinių, kad mano vakar išsiuntė siuntinuką... Tai siuntinėja ji, tik gal ne visoms spėja surašyt...
Tai cia seniau gautus ji siuncia, dar gal turetu buti ir nauja deze, jei Vilnius, Kaunas po antrakart gavo...kt miestai , mes atsiliekam

QUOTE(sau_lu_te @ 2013 12 06, 10:23)
Zeneta o kuri kava ten butu pupelem? Bijau apsigauti, bet noreciau isbandyt. Jei esi pirkus mazdaug is kiek reiktu daugint?
Ingute kodel parduodi ta losjona?
Blunte galvojau gal gimdai, kad taip ilgai nepasirodai...
Ingute kodel parduodi ta losjona?
Blunte galvojau gal gimdai, kad taip ilgai nepasirodai...
zinok neturiu supratimo del siu dvieju kavu siaip jos buna ir pupelem ir maltos ir buna duoda pasirinkima

pvz sitakava duoda pasirinkima ir maltos ir pupeliu
http://www.starbucks...efv1=whole-bean
o va tu dvieju ivedziau lyg meta pupelem

as ir noriu pupelem bet kad neduoda sikart pasirinkt

va meta sias kavas pupelem kur turi
http://www.starbucks...efv1=whole-bean
QUOTE(Bluntė @ 2013 12 06, 10:28)
Viskas bus gerai

QUOTE(Ingakalnis @ 2013 12 06, 09:03)
tantamm okiuks galesi pasiimti 
As bernui FP ta suni LT kalbanti nupirkua,matysim ar zais, nuo furbio susilaikiau dar ... nzn ar daug atsilaikysiu itariu kai vel bus po 29 reike s imti

As bernui FP ta suni LT kalbanti nupirkua,matysim ar zais, nuo furbio susilaikiau dar ... nzn ar daug atsilaikysiu itariu kai vel bus po 29 reike s imti

Mes su 1uoju gimtadieniu ji dovanojom, su antruoju-kompa trys parsiukai.
Bet nepasakyciau,kad jais labai domejosi.Kompiuka jau perleidom kitiems, stovejo tik, suniuka retai dar pagrojina.

Labas rytas
INGA o tu negavai mano zinute i az?