Įkraunama...
Įkraunama...

JAV ir Kinijos parduotuvės, ebay.com

Ingut, as ten del Levis parasiau laiskeli 4u.gif Jei ten viskas gerai su % - susimokeciau, o jei ne-palauksiu Lauretos atsakymo..
Atsakyti
Labas rytas,
panos,kada tepti ta haliurona su vitaminu C,ryte ir vakare ar tik viena karta? Drauge klausineja,o as pati nezinau doh.gif
Atsakyti
Mergaites jei kam patogiau pasiimti is manes gavusios laiskuti butinai infomuokite BMW nes man i az parasot as tikrai pamirstu blush-anim-cl.gif

pas man t.y lazdynai visuomet, arba sekmadieni busiu traku g galiu isimesti, arba ryt prie savanoriu pr RIMI Hyperiuko irgi galiu atvesi ryt.

pirmadieni i grigiskes vakare vyras gali atvesti, Pilaite jei patogu galiu ideti sesei 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(madmuazele @ 2013 12 06, 11:49)
Ingut, as ten del Levis parasiau laiskeli 4u.gif Jei ten viskas gerai su % - susimokeciau, o jei ne-palauksiu Lauretos atsakymo..

klaida ten pakoreguos 4u.gif

QUOTE(Lukaja @ 2013 12 06, 11:50)
Labas rytas,
panos,kada tepti ta haliurona su vitaminu C,ryte ir vakare ar tik viena karta? Drauge klausineja,o as pati nezinau  doh.gif

as tepu tik vakarais 4u.gif
nors apasyme nurodoma 2k dienoj tepti
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ingakalnis: 06 gruodžio 2013 - 10:51
QUOTE(Ingakalnis @ 2013 12 06, 11:52)
Mergaites jei kam patogiau pasiimti is manes  gavusios laiskuti butinai infomuokite BMW  nes man i az parasot as tikrai pamirstu blush-anim-cl.gif

pas man t.y lazdynai visuomet, arba  sekmadieni busiu traku g  galiu isimesti, arba  ryt  prie savanoriu pr RIMI Hyperiuko irgi galiu atvesi  ryt.

pirmadieni i grigiskes vakare vyras gali atvesti, Pilaite  jei patogu galiu ideti sesei 4u.gif
Papildyta:

klaida ten pakoreguos  4u.gif
as tepu tik vakarais  4u.gif
nors apasyme nurodoma 2k dienoj tepti

O.Lazdynai labai patogu
thumbup.gif
Atsakyti
Laba diena 4u.gif

Ingute, noriu pasitikslinti, ar praeitą savaitę kai šiuos batukus pirkome http://www.6pm.com/guess-jerin-black 10 proc. koduko neturėjote? g.gif
Atsakyti
QUOTE(mirgute @ 2013 12 06, 11:53)
O.Lazdynai labai patogu
thumbup.gif

Mirgute nu va as juk is lazynu tarp IKI ir Azuolyno mokyklos gyvenu 4u.gif
tik Butinai parasykite BMW kad idetu pas man, as pasizadet galiu bet pamirstu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolaida @ 2013 12 06, 10:42)
As Furby savo mazgei pernai pirkau is Ebay uz 50 USD doh.gif Svere 620 gr, tai gavosi 180 lituku. Maniskei pernai 2 metukai buvo. Juokemes juodai kai ta Furby padovanojom. Ji jam net burna su rankute uzspausdavo, kad jis nekalbetu ir paklausytu ka ji jam pasakyt nori lotuliukas.gif Ir pasibardavo su juo lotuliukas.gif Kas nusipirkot manau tikrai nepasigailesit thumbup.gif Jo ten charakteriai keiciasi pagal tai kaip tu su juo elgiesi. Kadangi tas jo kailiukas svelnus, tai as ji paemus vis glostydavau koki filma ziuredama, kaip vietoj katino kokio, tai jis transformadavosi i gerieti ir net murkdavo glostomas lotuliukas.gif Nu zodziu uzsiemimo bus ir mamytem thumbup.gif Tik nepagailekit geru batareiku nupirkt. Laiko su jom gana ilgai. Su papigiaiskom net neapsimoka prasidet. Dar vienas toks niuansas. Kai batareikos pasibaigs ir sudesit naujas, tai Furbis gali tiesiog nebeveikti lyg sulauzytas butu. Tai atkreipkit demesi instrukcijoj yra tokia kaip mazyte knopkute (pasipaudzia su adata ar dantu krapstuku, nes giliai ileista) apacioj ant plasmasines dalies. Reikia ja paspaust ir restartuot Furby doh.gif Beja, instrukcijoj apie tai neuzsimenama blink.gif Buvau puolus i panika kai pirma karta batareikas keitem. Galvojau vsio - sudauze doh.gif Ale restartavom ir viskas ciki. Vis dar zaidzia su juo, kai batareiku nuperku biggrin.gif

Nu vat, dar daugiau dziaugiuosi kad pirkau smile.gif
O kokios batareikos geros? g.gif

Apmokejau visas sakaiteles ir lauksiu dabar smile.gif
Atsakyti
QUOTE(gėlužė @ 2013 12 06, 11:55)
Laba diena 4u.gif

Ingute, noriu pasitikslinti, ar praeitą savaitę kai šiuos batukus pirkome http://www.6pm.com/guess-jerin-black 10 proc. koduko neturėjote? g.gif

as patikrinau ne mano pirktas jusu uzsakymas, buvo kodukas as ji turejau, laureta kai pirko nzn ar mate kad yra - 10 viesas kodas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolaida @ 2013 12 06, 10:42)
As Furby savo mazgei pernai pirkau is Ebay uz 50 USD doh.gif Svere 620 gr, tai gavosi 180 lituku. Maniskei pernai 2 metukai buvo. Juokemes juodai kai ta Furby padovanojom. Ji jam net burna su rankute uzspausdavo, kad jis nekalbetu ir paklausytu ka ji jam pasakyt nori lotuliukas.gif Ir pasibardavo su juo lotuliukas.gif Kas nusipirkot manau tikrai nepasigailesit thumbup.gif Jo ten charakteriai keiciasi pagal tai kaip tu su juo elgiesi. Kadangi tas jo kailiukas svelnus, tai as ji paemus vis glostydavau koki filma ziuredama, kaip vietoj katino kokio, tai jis transformadavosi i gerieti ir net murkdavo glostomas lotuliukas.gif Nu zodziu uzsiemimo bus ir mamytem thumbup.gif Tik nepagailekit geru batareiku nupirkt. Laiko su jom gana ilgai. Su papigiaiskom net neapsimoka prasidet. Dar vienas toks niuansas. Kai batareikos pasibaigs ir sudesit naujas, tai Furbis gali tiesiog nebeveikti lyg sulauzytas butu. Tai atkreipkit demesi instrukcijoj yra tokia kaip mazyte knopkute (pasipaudzia su adata ar dantu krapstuku, nes giliai ileista) apacioj ant plasmasines dalies. Reikia ja paspaust ir restartuot Furby doh.gif Beja, instrukcijoj apie tai neuzsimenama blink.gif Buvau puolus i panika kai pirma karta batareikas keitem. Galvojau vsio - sudauze doh.gif Ale restartavom ir viskas ciki. Vis dar zaidzia su juo, kai batareiku nuperku biggrin.gif

Pagal šį aprašymą ir aš užsimaniau to furbio doh.gif wub.gif
Atsakyti
elizieja ir a sjau aplandziojau bet niekur pigiai ner aisku ju biggrin.gif
kaledos kai bus sale.. tada imsim
Atsakyti
Ingakalni, o walmart ilgai siunčia iki Lauretos g.gif
Atsakyti
QUOTE(Tantamm @ 2013 12 06, 11:02)
drinks_cheers.gif  musu vaikiukai panasaus amziaus  smile.gif  mano vyresnioji 2010.03 , maziukas 2013.05
Papildyta:
Tai gal pakartojam kavos po BMW ?  smile.gif

Kaip smagu thumbup.gif Galesim juos kada supazindinti.
Paaugs jaunelis, ir butinai prie jusu kavos gerimu ritualu prisijungsiu. Kol kas pas BMW dazniau mano vyras uzsuka.

QUOTE(Jolaida @ 2013 12 06, 11:42)
Kas nusipirkot manau tikrai nepasigailesit thumbup.gif

Galvoju paimti dukrai 4 gimtadienio proga. O kiek jis idomus, jeigu be telefono zaidi? Ar svarbu diegti ta programele, ir kaip ten viskas vyksta?
Atsakyti