Įkraunama...
Įkraunama...

JAV ir Kinijos parduotuvės, ebay.com

QUOTE(JMD @ 2013 12 06, 12:43)
na siaip kvepia skaniai, o skonio receptoriu atzvilgiu kaip ir visos jokio stebuklo. Kvepia ji bergamotem ir dar kazkuo. AS maniau jei jau bergamote, tai tas pat Earl Grey. Ne, cia yra dar kazko skanaus. Bet vat kas man labiausiai patiko, kad ji nera tiek prikvepinta, kad paskui 2 savaites tas kvapas burnoj laikytusi  biggrin.gif Svelni, kvapni. As jos nusipirksiu, kai bus pigios ar kodas ar nuolaida. Siaip realiai stebuklo neatradau. Gal todel, kad arbatose nieko neismanau, ir skaniausia man arbata citrina vanduo ir cukrus  lotuliukas.gif

***** man Earl Grey nelabai megstama arbatu rusis biggrin.gif Nors siaip ir as nesu arbatu zinove, man beveik visos skanios, bet kartais norisi kazka tokio wow isbandyt biggrin.gif Savaitgali pirkau sitokia ekstrymui smile.gif Nes nebuvo drasu arbata su pipirais gert, bet pasitaike skani, kvapni ir tikiuosi, kad naudos duoda tiek, kiek aprasyta biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Evameda1 @ 2013 12 06, 11:41)
Nu neturim nei vieno is isvardintu  unsure.gif  bet vistiek tikiuosi, kad pavyks ta Furbi isjudinti biggrin.gif vyras pas mane toks prie technikos, tai sugalvos gal ka nors ax.gif arba teks iPhona pirkti, jei Furbis neveiks, taip jam vakare ir pasakysiu lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

mes irgi del Furbio planuojam iPad® pirkti doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2013 12 06, 11:47)
nea, pamokejau senesni Vitacosta.... kazkaip leidau sau palaukt dar keliu saskaitu (cia labai labai gedinuos), gavau uz golfus is macys, gavau uz 6pm tuos baciukus pacius pirmus Cole Haan ar kaip jie ten ir kai buvo fossil laikrodukai nupiginti is jomashopo pirkau kaimynu dukrai laikroduka, tai va kiek visko  ax.gif

O as dabar tik prekiu telaukiu.Viskas apmoketa 4u.gif per black nieko nesisopinau mirksiukas.gif Didvyriskai atsilaikiau, nieko gero ir nemaciau blush2.gif Nieko neuzrodot nesugundot, o ko nereikia jau ir nebeperku lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2013 12 06, 11:39)
nu *****, as su FP suniu karta ciut nenumiriau.
Suo isjungtas, sto pudovai zinau. Miegu. naktis. O jis man ir sako: AS TAVE MATAU  blink.gif  blink.gif o paskui kaip dejo priekabiaut AS TAVE MYLIU, fu koks iskrypelis negaliu. Ir cia vidurnakti!!!!!!

Turim mes ta suni. Nu jis prie bajerio toks lotuliukas.gif

QUOTE(Ingakalnis @ 2013 12 06, 11:40)
skani kaip syk uzsikaiciau puoda jos  wub.gif
lotuliukas.gif  uzdarysiu nakciai i  zaislu  deze  lotuliukas.gif

Furbio dezen det negalima, nes rekaus visa nakti. As ji pastatau ant sekcijos ant lentynos, kad prie nieko nesiliestu lotuliukas.gif Nes jis nuo prisilietimo pabunda mirksiukas.gif
Atsakyti
Inga, įdėk man Lutenso irisus prie kempinėlių. Ačiū 4u.gif

rapoja, taip aš einu stebėt žaibų ir manęs jie visiškai netrikdo. Vyras juos dar ir medžioja su fotiku.

Jei kam tinka pasiimti prie Big'o, tai aš, jei gausiu iš BMW žinių, rytoj važiuosiu apie 11 val. ir po 14.30 būsiu namie.
Susitarkit su BMW ir parašykit man.
Atsakyti
Ingut, ziauriai nepatogus klausimas blush2.gif blush2.gif , tu saviskiui kokias kelnes perki is GAP ax.gif blush2.gif lotuliukas.gif Cia kazkuria diena issiaiskinom, kad musiskiai vienodo sudejimo hihihi.gif . Galvoju jei ant maniskio kelniu (kiek perziurejau) w31 arba w32 parasyta, kokias man imti? W32 is GAP bus idomu geros g.gif

Ar tu pirkus, gal ziani jos didintos, mazintos ar kaip ?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo happy mammy: 06 gruodžio 2013 - 11:53
QUOTE(Jolaida @ 2013 12 06, 12:51)
Turim mes ta suni. Nu jis prie bajerio toks lotuliukas.gif
Furbio dezen det negalima, nes rekaus visa nakti. As ji pastatau ant sekcijos ant lentynos, kad prie nieko nesiliestu lotuliukas.gif Nes jis nuo prisilietimo pabunda mirksiukas.gif

oj geeeras nu zinok juokiuos balsu, jauciu vyras mane su tuo furbiu isgrustu is trobos jei bliautu kaip katinas visa nakti lotuliukas.gif
Atsakyti
Mergaitės,gal kuriai reikia tokio rinkinuko?Perleisčiau skaičiukus rolleyes.gif
gauti skaičiukai/kaina - 72.82 lt
NATURE'S SHEA BUTTER Anti-Aging Gift Basket
Anti-Aging Gift Basket
Basket includes:
Oatmeal Spice soap bar
Shea Butter Honey Oatmeal soap bar
White Tea and Shea Anti-Aging Facial Cream, 2 oz.
Argan Oil, 2 oz.

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rapoja: 06 gruodžio 2013 - 11:57
QUOTE(rapoja @ 2013 12 06, 11:46)
Prisidūkom su maže ir šuniais lauke  biggrin.gif  wub.gif sniego dauuuug,bet senis besmegenis lipdytis nenori  g.gif  biggrin.gif židinys kūrenas,šilta,prisivalgėm blynų su aviečių uogiene,geriu hot cinamon arbačikę ir galiu pasakyti,kad GYVENTI GERA  thumbup.gif  wub.gif  biggrin.gif  !!!!

Turiu suni, turiu dukra, net ir zidini turiu, ale sniegooooooo neeeeerr!!!! Rapoja, supakuok pora kibiru ir i Alytu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Rutule @ 2013 12 06, 12:51)
Inga, įdėk man Lutenso irisus prie kempinėlių. Ačiū  4u.gif

rapoja, taip aš einu stebėt žaibų ir manęs jie visiškai netrikdo. Vyras juos dar ir medžioja su fotiku.

Jei kam tinka pasiimti prie Big'o, tai aš, jei gausiu iš BMW žinių, rytoj važiuosiu apie 11 val. ir po 14.30 būsiu namie.
Susitarkit su BMW ir parašykit man.

as kempiniu negavau dar, kai gausiu idesiu 4u.gif

QUOTE(happy mammy @ 2013 12 06, 12:52)
Ingut, ziauriai nepatogus klausimas  blush2.gif  blush2.gif , tu saviskiui kokias kelnes perki is GAP  ax.gif  blush2.gif  lotuliukas.gif Cia kazkuria diena issiaiskinom, kad musiskiai vienodo sudejimo  hihihi.gif . Galvoju jei ant maniskio kelniu (kiek perziurejau) w31 arba w32 parasyta, kokias man imti? W32 is GAP bus idomu geros  g.gif

Ar tu pirkus, gal ziani jos didintos, mazintos ar kaip ?

gap kelniu neturiu savajam, turiu tik sau man didintos smile.gif
megstiniai gapo maniskiui s geri
Atsakyti
Aciu, Inga 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolaida @ 2013 12 06, 12:51)

vadinas ir Furbis biski pakrypes lotuliukas.gif gerai kad nepirkau biggrin.gif Innotabas nors naktim nesneka. O sitas klausyk mane miegancia stebi blink.gif jomajo doh.gif
Atsakyti