Įkraunama...
Įkraunama...

JAV ir Kinijos parduotuvės, ebay.com

QUOTE(Bluntė @ 2013 12 06, 15:07)
6 irgi graži data  biggrin.gif  ženyjomės 6dieną  biggrin.gif  ale nepanašu,kad šiandien  g.gif  12-12 ir man patinka  lotuliukas.gif  Oi..šiandien visai kita nuotaika, nei vakar  ax.gif  ax.gif  ax.gif  gal net ir BMW kokį laiškutį rasiu  rolleyes.gif  rolleyes.gif

Blunte, turiu drauge, siandien jos gimtadienis. geriau ne.... lotuliukas.gif
Atsakyti
nu o man ji tokia kitokia doh.gif
ot kokios negrazu niekas lotuliukas.gif

Evva butinai su raudona ... as jei gausiu ir isibraskinsiu su HB ateisiu o jei ne tada nzn nieko daugiau neturiu lotuliukas.gif

mergytes einu reik vaika pas stomotologa nuvesti, grizus paimsiu sierra ir gap su koduku gape iseina nepilnai 50% nes eina kodukai mazdaug 47% nuolaida bus
Atsakyti
QUOTE(evvva @ 2013 12 06, 15:18)
o tai koks dydis ? kaip toki suprast ? jus kam perkat sau ,vaikui ?
Size (each): 3-¾x2-¾"

kazko neikertu as ...suagusiam kokio reik  g.gif ar cia nesvarbu ?

Nezinau kaip ten tie dydziai, imu 4 pabandymui, kai gausiu bus matyti kam ten : man ar vaikui biggrin.gif

Bet ten gal koks universalus g.gif Gal kokia skiaute dedasi ne per visa peda, o tarkim prie kojos pirstu biggrin.gif

Gal jau turincios mergaites daugiau pakomentuos 4u.gif
Atsakyti
Ar turi GAP/ON pašiltintų skiniukų itin lieknam berniukui? 120cm 8gio.
Nerandu unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bambyze: 06 gruodžio 2013 - 14:28
QUOTE(musiukas111 @ 2013 12 06, 14:01)
man kaip chemikei bais idomu kokie ten procesai vyksta  g.gif  lotuliukas.gif

Nors ir as chemike, nelabai gilinausi, bet manau oksidacija gal blush2.gif
Atsakyti
Panos ,palikyt Blunte ramybei , jai ir taip neramu kas kaip ,o mes dar su savo klausimais doh.gif
Juk pranes kai jau leliu gaus bigsmile.gif

As pamenu antra savaite velavau gimdyt ,jo ma jo kasdien kruva skambuciu ,gimdai ,negimdai..o dar ir paciai striokas, isjungiau telefa net ,per paskutines dienas ...ir MB sakiau savo isjungt lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo evvva: 06 gruodžio 2013 - 14:31
QUOTE(evvva @ 2013 12 06, 15:29)
Panos ,palikyt Blunte ramybei , jai ir taip neramu kas kaip ,o mes dar su savo klausimais  doh.gif
Juk pranes kai jau leliu gaus  bigsmile.gif

As pamenu antra savaite velavau gimdyt ,jo ma jo kasdien kruva skambuciu ,gimdai ,negimdai..o dar ir paciai striokas, isjungiau telefa net  ,per paskutines dienas ...ir MB sakiau savo isjungt  lotuliukas.gif

o ka mes darom? g.gif

mano lelius 4 dienas velavo. dare man ten visokias proceduras. o jis ne ir viskas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2013 12 06, 15:22)
Blunte, turiu drauge, siandien jos gimtadienis. geriau ne....  lotuliukas.gif

laugh.gif

QUOTE(JMD @ 2013 12 06, 15:32)
o ka mes darom?  g.gif

Taip taip, mergytės...ačiū už rūpestuką visoms group.gif
Atsakyti
QUOTE(Birma @ 2013 12 06, 13:02)
As pries uzsakant Furby Boom 2013 metu modeli, visa interneta isnersiau ir viska issiaiskinau. As ir forume apie Furby zaislus rasiau, paskaitinekite, kaip ten yra.
O yra taip:
Pas mus zaislu parduotuvese ir oficialiema Lithuanian furby puslapyje yra tik Furby 2012 metu modeliai. Ir Rusijoje tas pats. Tai sie modeliai veikia su Furby app programele ir androide, ir Apple.
O Furby BOOM modeliai yra 2013 metu, ir Lietuvoje ju oficialiai net nera, niekur negausite pirkti. Pats zaislas veikia, jokiu problemu. Problema, kad neleidzia parsisiusti programos is Google app store ar Itunes, jei apie apple kalba. Raso, kad jusu regione nepalaikoma. O su ta Furby paprasta programa Furby Boom neveikia. Furby Boom veikia tik su Furby BOOM app. Bet gera zinia ta, kad rusai forumuose parase, kaip nulauze ta programa. Mano vyras kankinosi kankinosi, bet pavyko, nulauze pagaltas instrukcijas ir dabar jau turime ta programulka, laukiam tik Furby atvaziuojancio.
Dar viename forume viena forumiete rase, kad jai pavyko parsisiusti ta programas, pries tai susiinstaliavus Tunel Bear programa, kuri uzslepai IP adresus. Bet man sis metodas nepavyko kazkodel g.gif
Ir dar ...oficialiame Furby BOOM puslapyje isvarditni modeliai telefonu, planseciu, kuriose veiks si programa. Ne visuose modeliuose veikia....
Tai tiek 4u.gif

mergaites, cia kitoj temutej radau apie jusu Furbius infos g.gif

nesupykit kad atitempiau is kitos temos, bet manau infa aktuali nemazai kam
Atsakyti
QUOTE(Bluntė @ 2013 12 06, 15:34)
laugh.gif
Taip taip, mergytės...ačiū už rūpestuką visoms  group.gif

va, Blunte mus supranta biggrin.gif mum tai irgi svente, viskas bus ciki piki. vaikas geriau zino, kada jam laikas biggrin.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Oj as tai nelabai su Tom programom visokiom draugauju nezinociau kur ten ka instaliuot ir nuo ko pradet... Pirmiausia turbut reiktu tikrintis ar telefono modelis tinkamas,o tik tada ta furbi pirkt...
Atsakyti
aciu mergaitems uz vaikiskas striukes, vaika vakare aprengsiu, bus matyt ar tinka
aciu BMW kad siandien prieme 4u.gif

Kenija, jusu irgi paemiau, paliksiu Perkunkiemyje

Atsakyti