Įkraunama...
Įkraunama...

JAV ir Kinijos parduotuvės, ebay.com

QUOTE(Ingakalnis @ 2013 12 05, 21:54)
bet neitiko man jie  lotuliukas.gif  tai neidomu  biggrin.gif ir lutenso irisus radau irgi nemano  lotuliukas.gif

gerai tu juos ten dezutej paslepus buvai lotuliukas.gif kokie siai dienai mylimiausi?
Atsakyti
as i 8 neilisiu sad.gif nu ir nereik biggrin.gif

mamukai as biskiuka tvarkausi tai .. vyras dar vonioj su vaiku paksui meginsiu migdyt

Atsakyti
QUOTE(proksi @ 2013 12 05, 22:03)
man jis per liemeni mazokas, kokiu 3 cm. man truksta.

giliau ikvepk ir bus ok lotuliukas.gif ka ten tie trys cm irnesakyk.gif
Atsakyti
Mergaites, puikius batus parduodu uz puikia kaina

Prasom thumbup.gif
naujuteliai, grazuoliai
Polo Ralph Lauren
Burwood baciokai wub.gif
nuoroda
http://www.amazon.co...eywords=burwood
dydis 13USA, viduje 30cm

kaina 90lt
pigiau grybo thumbup.gif
user posted image
Vilnius,siunciu

Naujos Nine West grazuoles basutes wub.gif

http://www.6pm.com/nine-west-tikihut

labai labai grazios wub.gif subtilios, prie visokios aprangos thumbup.gif
dydis 8,5USA, pedai 25cm, mano 25,5cm, trumputi truksta ilgio

user posted image

pagautos uz gera kaina ,parduosiu uz 80lt
Vilnius,siunciu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Eglute: 05 gruodžio 2013 - 21:16
QUOTE(JMD @ 2013 12 05, 22:04)
Liudnai kazkaip sedim ane g.gif. Nieki neperkam. Eibu ir as spintos tada tvarkyt  biggrin.gif

nu neperkam g.gif tai kad nera ka ir uz ka. atlyginimo laukiam ax.gif
Atsakyti
QUOTE(rapoja @ 2013 12 05, 21:43)
išėmiau fotkę,kad įvaizdžio nesusigadinčiau , su maže dūkom ir įdėjau  mirksiukas.gif  biggrin.gif

Be reikalo, be reikalo. Tegu tik buna- grazu paziureti doh.gif As irgi pabandziau taip padaryti thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2013 12 05, 23:04)
Liudnai kazkaip sedim ane g.gif. Nieki neperkam. Eibu ir as spintos tada tvarkyt  biggrin.gif

kas spinta tvarkyti, o kas vista kepti smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo proksi: 05 gruodžio 2013 - 21:21
QUOTE(musiukas111 @ 2013 12 05, 22:12)
giliau ikvepk ir bus ok  lotuliukas.gif  ka ten tie trys cm  irnesakyk.gif

Musiuk tų nereali bigsmile.gif juokiausi balsų lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Merginos gal yra su siuvimu draugaujancios, man idomu ar galima is sonu padaryti isiuvus sijone, kad praplatintu man liemeni, kad tilpciau i sijona ? nes visur kaip ir gerai, bet va lemuo doh.gif doh.gif ar jau be sansu ir yra kaip yra ..
Atsakyti
QUOTE(proksi @ 2013 12 05, 21:26)
Merginos gal yra su siuvimu draugaujancios, man idomu ar galima is sonu padaryti isiuvus sijone, kad praplatintu man liemeni, kad tilpciau i sijona ?  nes visur kaip ir gerai, bet va lemuo  doh.gif  doh.gif  ar jau be sansu ir yra kaip yra ..

Tikrai įmanoma wink.gif Tik pas siuvėją jau nešt normalią, kad gerai padarytų wink.gif
Atsakyti
Zodziu, kol as cia jau dvi valandas duodos su ta technika kad nuotrauka ideti i Fotkes, visos uzmigo g.gif biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(Tantamm @ 2013 12 05, 21:37)
Zodziu, kol as cia jau dvi valandas duodos su ta technika kad nuotrauka ideti i Fotkes, visos uzmigo  g.gif  biggrin.gif

laukiu bigsmile.gif lotuliukas.gif
Atsakyti