Įkraunama...
Įkraunama...

Šiaulių miesto mokyklos

Gal atsilieps mamytes , kuriu pirmokiukai lanko Jezuitu mokykla? Ir pasidalins savo pastebejimais :rolleyes: 

Atsakyti
QUOTE(vilmux0520 @ 2017 02 22, 21:45)
<p>Gal atsilieps mamytes , kuriu pirmokiukai lanko Jezuitu mokykla? Ir pasidalins savo pastebejimais rolleyes.gif </p>


Laba, mano dukra lanko Jėzuitų mokyklą.. kokia informacija domintų?
Atsakyti

dukrytėsmama30, 08 Kov 2017 - 23:48, parašė: Laba, mano dukra lanko Jėzuitų mokyklą.. kokia informacija domintų?
Aplamai kad pasidalintumet savo pastebejimais, ir pan. Ar radot kokiu minusu mokykloje? Gal kas labai patinka ar atvirksciai? Kaip su visu pamaldumu toj mokykloj? Ar nera per daug brukama. Mus uztikrino kad ne. Lankysim ir mes nuo rudens sia mokykla, tai viskas labai jau idomu.
Atsakyti
QUOTE(janna @ 2017 01 29, 17:06)

janna ar mes šiandien automobilių aikštelėj po Saulės miestu nebuvom susitikusios biggrin.gif ? Norėjau pasisveikint, bet galvoju gal apsipažinau biggrin.gif . Iš Aronijos šlapiais plaukais išėjau, nes vaikas jau nenustigo prie mašinos.
Atsakyti
QUOTE(vilma Liu @ 2017 02 06, 01:16)
Ką geriau rinktis Didždvario ar Janonio gimnaziją?

Sūnus pasirinko Janonio ir nesigaili smile.gif Nors jis daugiau humanitaras, bet čia buvo pažadinta meilė gamtos mokslams.
Atsakyti
QUOTE(vilmux0520 @ 2017 03 09, 18:06)
<p></p><p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="dukrytėsmama30" data-cid="71493045" data-time="1489009689">dukrytėsmama30, 08 Kov 2017 - 23:48, parašė: Laba, mano dukra lanko Jėzuitų mokyklą.. kokia informacija domintų?</blockquote> Aplamai kad pasidalintumet savo pastebejimais, ir pan. Ar radot kokiu minusu mokykloje? Gal kas labai patinka ar atvirksciai? Kaip su visu pamaldumu toj mokykloj? Ar nera per daug brukama. Mus uztikrino kad ne. Lankysim ir mes nuo rudens sia mokykla, tai viskas labai jau idomu.



Labas, mano vienas vaikas lanko šią mokyklą ir kitas ją lankys. Tad tikrai nesigailiu, kad išleidom vaiką į šią mokyklą smile.gif Šiaip mokyklos veikla, panaši kaip ir Sandoros mokykla, net yra mokytojų iš ten. Dėl tikėjimo tai jis proto ribose yra (tikrai vaikai keliais aplink bažnyčia neina), bet vaikams tampa žinoma, kas yra Gavėnia ir kitos ne pagrindinės katalikų šventės. Aš vieną iš minusų šiai dienai mokykloje matyčiau, kad ji maža ir tik pradinė verysad.gif nes kažin kaip vaikams bus išėjus ir jos ir nuėjus į kitą didesnę mokyklą, kur vaiko taip nebestebės ir su juo taip artimai nebendraus visas mokyklos kolektyvas, kaip yra šioje mokykloje. O šiaip mokytojai ir kiti darbuotojai stengiasi dėl mokinių gerovės, vaikai čia ne tik zubryja tradicines pamokas, bet mokosi ir yra ugdomi kitokio pobūdžio veiklose mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kleckiux: 11 balandžio 2017 - 13:06
QUOTE(kleckiux @ 2017 04 11, 14:04)
Labas, mano vienas vaikas lanko šią mokyklą ir kitas ją lankys. Tad tikrai nesigailiu, kad išleidom vaiką į šią mokyklą smile.gif Šiaip mokyklos veikla, panaši kaip ir Sandoros mokykla, net yra mokytojų iš ten. Dėl tikėjimo tai jis proto ribose yra (tikrai vaikai keliais aplink bažnyčia neina), bet vaikams tampa žinoma, kas yra Gavėnia ir kitos ne pagrindinės katalikų šventės. Aš vieną iš minusų šiai dienai mokykloje matyčiau, kad ji maža ir tik pradinė verysad.gif nes kažin kaip vaikams bus išėjus ir jos ir nuėjus į kitą didesnę mokyklą, kur vaiko taip nebestebės ir su juo taip artimai nebendraus visas mokyklos kolektyvas, kaip yra šioje mokykloje. O šiaip mokytojai ir kiti darbuotojai stengiasi dėl mokinių gerovės, vaikai čia ne tik zubryja tradicines pamokas, bet mokosi ir yra ugdomi kitokio pobūdžio veiklose   mirksiukas.gif


Sveiki 4u.gif

pa kurią mokytoją antrasis lankys?
Mes taip pat pasirinkom šią mokyklą. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo taina: 11 balandžio 2017 - 14:51
Gal yra galinčių ką nors papasakoti apie Dainų progimnazijos mokytojas Laimą Remeikienę ir Audronę Jonaitienę? smile.gif
Atsakyti

Labas, mano vienas vaikas lanko šią mokyklą ir kitas ją lankys. Tad tikrai nesigailiu, kad išleidom vaiką į šią mokyklą smile.gifŠiaip mokyklos veikla, panaši kaip ir Sandoros mokykla, net yra mokytojų iš ten. Dėl tikėjimo tai jis proto ribose yra (tikrai vaikai keliais aplink bažnyčia neina), bet vaikams tampa žinoma, kas yra Gavėnia ir kitos ne pagrindinės katalikų šventės. Aš vieną iš minusų šiai dienai mokykloje matyčiau, kad ji maža ir tik pradinė verysad.gifnes kažin kaip vaikams bus išėjus ir jos ir nuėjus į kitą didesnę mokyklą, kur vaiko taip nebestebės ir su juo taip artimai nebendraus visas mokyklos kolektyvas, kaip yra šioje mokykloje. O šiaip mokytojai ir kiti darbuotojai stengiasi dėl mokinių gerovės, vaikai čia ne tik zubryja tradicines pamokas, bet mokosi ir yra ugdomi kitokio pobūdžio veiklose mirksiukas.gif

Sveiki 4u.gif

pa kurią mokytoją antrasis lankys?
Mes taip pat pasirinkom šią mokyklą. smile.gif

Jei gerai supratau, tai vaikuciai keliaus i Jezuitu mokykla? Busimi pirmokiukai? Pas kuria mokytoja eisit?

Maniskis pirmokiukas irgi keliaus i Jezuitu mokykla.

Atsakyti
Kas lankot 1 muzikos mokyklą, kurią fortepijono mokytoją rekomenduotumėt?
Papildyta:
Kas lankot 1 muzikos mokyklą, kurią fortepijono mokytoją rekomenduotumėt?
Atsakyti
Sveiki. Domina informacija apie Jėzuitų ir Sandoros mokyklas. Ar yra patekusių į Sandoros pirmą klasę tie,kurie priešmokyklinę lankė kitoje įstaigoje? Girdėjau nuomonę,kad praktiškai neįmanoma. Jei be šansų tuomet rinktumėmės Jėzuitų mokyklą. Apie pastarąją nelabai ką žinau. Ar ten taip pat sudėtinga patekti,kaip į Sandorą ir reikia nuo ankstaus ryto stovėt gyvoje eilėje,kad prirašyti vaiką? Kaip šiose mokyklose mokytojų ir vaikų santykis. Yra šaukiančių,nesivaldančių ir ne per meilę į vaiką žiūrinčių pedagogų? Kaip jaučiadi vaikai tose mokyklose?
Ačiū už bet kokią informaciją
Atsakyti

Sveiki, gal atsilieps mamytes, kuriu vaikai lanko Jezuitu mokykla? Ir parašys savo nuomonę apie sia mokykla? Ar verta vesti vaiką, ar pedagogai stiprus ten dirba? Ir pas kokia mokytoja patartumėte eiti?

Atsakyti