Eglu, ir aš sunkiai įsivaizdavau kelionę, bet reikėjo, ir kvit.
Papildyta:
atostogų tik grįšim, dar dveji metai čia. apsiprato maždaug iki Kalėdų, draugų susirado. jau visi trys angliškai kalba ir supranta.
Kokia tyla..net muses girdžiu
Laba vakarėli
Kuo taip visos užsiėmusios? Kiba daržus sodinat?
Kaip ligoniukai,ar išsisveikot?
Kaip Velykoms ruošiates?

Laba vakarėli

Kuo taip visos užsiėmusios? Kiba daržus sodinat?

Kaip ligoniukai,ar išsisveikot?
Kaip Velykoms ruošiates?
Labukas 
Na pas mane serga visi trys berniukai. Eilinį kartą jau porą gimtadienių praleidom su sirgimais. Nuo trečiadienio namų sienos jau nebemielos palikę. Tai ir tupiu tyliai. Randu ir pliusų, bet vistiek liūdna, nes kieme mačiau jau žydėt sodai pradeda. Nepajusiu kada pražydės. O gi pats gražiausias metas - kai kasdien gamta vis kita
(niekaip neišmokstu susigyventi su tuo, kad vaikai serga vienokiais ar kitokiais virusais ir mane profilaktiškai vis uždaro namuose.). Vat reiks apgalvot kaip margučius pamarginsim, nes vaikai labai laukia, nors ir man patinka, bet man pačiai praskrido laikas nuo užgavėnių, nespėjau visų planų įgyvendint

Na pas mane serga visi trys berniukai. Eilinį kartą jau porą gimtadienių praleidom su sirgimais. Nuo trečiadienio namų sienos jau nebemielos palikę. Tai ir tupiu tyliai. Randu ir pliusų, bet vistiek liūdna, nes kieme mačiau jau žydėt sodai pradeda. Nepajusiu kada pražydės. O gi pats gražiausias metas - kai kasdien gamta vis kita

Mes šiemet velykų nešvęsim. Norėjom į lietuvių mišias, bet jos bus per atvelykį, tai taip ir nieko, į Vašingtono zoo važiuosim.
Labas rytas

Kad pilni namai vaiku ,atostogos prasidejo ,tai sunku ir prisikast iki pc

Ligoniukams po

As dazu kiausiniams jau pripirkau , megstu perlamutrinius ,kur su pirstinem rankose dazomi

Kitokiu marginimu mano bernai nelabai pripazysta ...
Eglu - sugundei su eklerais , savaitgali kepiau , idariau maskarpones kremu , tai dabar jauciu visa likusi gyvenima seimyna kept terorizuos

Muminuk - berniukams zoo manau bus daug smagiau velykintis ,negu maniskiams pas prosenele vaziuot ir su visa gimine labintis ...
Yggdrasil, o, nesakyk
prosenelės yra gėris, maniškiai išsiilgę kaip nežinau ko. ir Lt labai artimai bendravome, tai vyriausias pats prašydavosi panakvoti pas močiutę ar promočiutę, nors gyvenam tam pačiam mieste 
na, bet kelis kartus bus kitaip
Yggdrasil, tavo vaikai jau ne pradinukai - ir jiems po 2 sav atostogų?

QUOTE(muminukas @ 2014 04 14, 13:06)
Yggdrasil, o, nesakyk
prosenelės yra gėris, maniškiai išsiilgę kaip nežinau ko. ir Lt labai artimai bendravome, tai vyriausias pats prašydavosi panakvoti pas močiutę ar promočiutę, nors gyvenam tam pačiam mieste 

Sia savaite tik prasidejo atostogos

QUOTE(Yggdrasil @ 2014 04 14, 12:10)
ai, tai tik pradinukams duoda 2 savaites. pernai sirgom per velykų atostogas, tai nelabai nė atsimenu.
Sveikos
Mes nieko ypatingo..kartais į vazą sumerkiu beržų šakeles..iki Velykų jos prasiskleidžia..sukabinam ant tų šakelių dekoratyvinius žaisliukus-kiaušinius..išsišveičiam namus, dažom kiaušinius..kepu ką nors kanaus desertui:)
Sveikatytės jumis
p.s. o man patinka kartais taip priverstinai užsidaryti namuose:)
Bet užtat aplankysit Zoo...o Velykas dar pašvęst spėsit ir kitais ir dar kitais metais
Suintrigavai su perlamutriniais kiaušiniais
prašom plačiau pasipasakoti kaip tą daryt? labai norėčiau išbandyti
O dėl ekleru, tai aš irgi darau su mascarpone ir dar ją per pus su rududu suplaku bei romo lašeliu...tai kiek prikepu, tiek vos ne vienu įpu ir pati galėčiau nesidalindama praryt
O eklerų tešlą tik su vandeniu darai ar ir su pienu?
dute.handmade o astma jums nuo ko? nuo žydinčios gamtos?

QUOTE(dute.handmade @ 2014 04 12, 23:03)
Vis žiūrinėju, ką velykom gražaus namie pastatyti, kaip pasipuošti? Kaip jūs ruošiatės, puošiatės?
Mes nieko ypatingo..kartais į vazą sumerkiu beržų šakeles..iki Velykų jos prasiskleidžia..sukabinam ant tų šakelių dekoratyvinius žaisliukus-kiaušinius..išsišveičiam namus, dažom kiaušinius..kepu ką nors kanaus desertui:)
QUOTE(Karinuks @ 2014 04 13, 01:15)
Labukas 
Na pas mane serga visi trys berniukai. ..

Na pas mane serga visi trys berniukai. ..
Sveikatytės jumis

p.s. o man patinka kartais taip priverstinai užsidaryti namuose:)
QUOTE(muminukas @ 2014 04 13, 03:09)
Mes šiemet velykų nešvęsim. Norėjom į lietuvių mišias, bet jos bus per atvelykį, tai taip ir nieko, į Vašingtono zoo važiuosim.
Bet užtat aplankysit Zoo...o Velykas dar pašvęst spėsit ir kitais ir dar kitais metais

QUOTE(Yggdrasil @ 2014 04 14, 10:51)
As dazu kiausiniams jau pripirkau , megstu perlamutrinius ,kur su pirstinem rankose dazomi
Eglu - sugundei su eklerais , savaitgali kepiau , idariau maskarpones kremu , tai dabar jauciu visa likusi gyvenima seimyna kept terorizuos

Suintrigavai su perlamutriniais kiaušiniais

O dėl ekleru, tai aš irgi darau su mascarpone ir dar ją per pus su rududu suplaku bei romo lašeliu...tai kiek prikepu, tiek vos ne vienu įpu ir pati galėčiau nesidalindama praryt

O eklerų tešlą tik su vandeniu darai ar ir su pienu?
dute.handmade o astma jums nuo ko? nuo žydinčios gamtos?
Su tais zoo... ir rytoj į vietinį važiuosim su klasioko mama, aš jau ketvirtą kartą
kažkada skaičiavau, kiek zoo esu buvusi: Kauno, Klaipėdos, Gardino, Kaliningrado, Talino, Wroclavo, Hamburgo, Norfolko 
esu mačiusi marmurinius kiaušinius, gražu

esu mačiusi marmurinius kiaušinius, gražu