Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikų derinukai

QUOTE(pukepuke @ 2014 03 11, 21:44)

wub.gif grazumelis... thumbup.gif
Atsakyti
Pavasaris, tema atbunda biggrin.gif

Sensi, wow wow wow, bachuriukas kaip nuo zurnalo virselio nulipes, visi derinukai tiesiog puikus, negaliu isskirti ne vieno! haki striuke ir maniskis panasia turi, gaila tik gal 1 ar 2 kartus uzsidejo, nereikalingos pas mus laaabai siltos striukes...labai silta musiske...

varinija, labai liuks abu atrodo, sveiki sugrize 4u.gif

pukepuke, kaip visad dvynukai patinka wub.gif Tik man jau nebelabai patinka sleikos nukrite, ipatingai kai su siltesniu rubeliu kaip kad paltuku ar striuke...bet cia skonio reikalas, kazkada man visai gerai buvo irgi biggrin.gif

Cia maniskis kazkada kai salta buvo (-1C) biggrin.gif
user posted image

Ir margas kaip velykinis visciukas vakar...
user posted image
Atsakyti
Varnija, Sea girl, aciukas 4u.gif
Sea girl, derinukai kaip visad grazus, bet jau net trumpom galima vaiksciot bigsmile.gif blink.gif
O del sleiku tu, jo, skonio reikalas drinks_cheers.gif Pas mus siemet populiarios jos garderobe, dar ir pavasariui-vasarai tu kelniu su sleikom bus, tai ir kabes, ir uzdetos bus, visaip, pagal nuotaika biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pukepuke: 12 kovo 2014 - 19:46
pukepuke, taip vakar, siandien galima trumpom, bet dar bus visko iki vasaros tongue.gif
p.s. nors as dar neatidariau trumpu rankoviu sezono... mano vaikai tarzanai kazkokie, as lapkricio men. praradus kantrybe suslepiau visus sortus, nes jie net ziema kelniu nenori(dickiai).
Siandien +18C dienos temp.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sea Girl: 12 kovo 2014 - 20:05
Labai patiko sensi derinukai wub.gif
Sea Girl pavydim silumos, nes pas mus tai oras kazkokia nesamone, kur nors uz namu karsta, iseini ant kalniuko kokio, tai nors ziemine striuke renkis smile.gif
pukepuke vaikuciai paauge, ypac mergaite pasirode pasikeitus smile.gif
Islendam ir mes i eteri biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo al84: 12 kovo 2014 - 20:19
O tema kad atsilenke, deriniu kad uzderejo bigsmile.gif

Dar pora atnesam... Pirmas fotografuotas tik parduodamam rubeliui pareklamuot, o antras "pret a porter" i trasa sitaip ejom biggrin.gif Kazkaip ziuriu dabar man per daug geltonos jame... g.gif

user posted image

user posted image

Zinau zinau, nuotraukos labai smarkiai nekokios, bet ikvepimas fotkint po ziemos miego matyt dar nepabudo biggrin.gif

Uz komplimentus aciu visoms! smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sensi: 13 kovo 2014 - 00:23
QUOTE(Sensi @ 2014 03 13, 00:14)

Man labai grazu viskas wub.gif

Mano mazius sako "cia as?" biggrin.gif

al84, grazus derinukas 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sea Girl: 13 kovo 2014 - 00:38
sveikos mamytes!
gal patarsite kur butu galima uzsisakyti stilingu batu mazoms panelytems? (28-29 dydis)
aciu 4u.gif
Atsakyti
Mokyklinis derinukas... smile.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
Sea Girl ir Sensi -100 balu 4u.gif 4u.gif 4u.gif kaip visada superiniai vaikinukai wub.gif

al84- dailus dviratininkas thumbup.gif

Varinija-dailus ir mielas mokinukas 4u.gif
Atsakyti
Sensi, grazu, geltona labai graziai ziurisi 4u.gif Al84, irgi patiko derinukas 4u.gif Varnija, grazu 4u.gif
O maniske kuom pasikeitus bigsmile.gif Na, zinoma auga, kaip ir visi vaikai smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Amadeja... @ 2014 03 13, 02:02)
sveikos mamytes!
gal patarsite kur butu galima uzsisakyti stilingu batu mazoms panelytems? (28-29 dydis)
aciu  4u.gif

Na maniske batu turi is NEXT, Zara, Clarks... smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pukepuke: 13 kovo 2014 - 21:35
Mazosios derinukas,prie kuriuo as visai neprikisau nagu... smile.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Varinija: 14 kovo 2014 - 15:14