Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikų derinukai

Labukas,mes kaip visad, retai vis ilendu,bet perziuriu visada saziningai naujai ikeltus derinukus,berniukai sioj temoj,tai be zodziu wub.gif kaip is reklaminiu katalogu.

maniskes naminis
user posted image

o cia manau reik batus keisti,nerandu kol kas spalviskai tinkamu musu turimuose blush2.gif
user posted image
Atsakyti
Mokyklinis... smile.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(DijaDeima @ 2014 03 14, 18:04)
Labukas,mes kaip visad, retai vis ilendu,bet perziuriu visada saziningai naujai ikeltus derinukus,berniukai sioj temoj,tai be zodziu wub.gif kaip is reklaminiu katalogu.

maniskes naminis

Na kam taip isskirti ax.gif Pvz jusu NAMINIS blink.gif bigsmile.gif Irgi stilingas ir grazus, net nesitiki, kad naminis, mes tokiu po namus gyvenime nesidedam, viskas gerokai paprasciau ax.gif
Atsakyti
Kadangi siandien LT vel ziemuze prasidejo,tai ir derinukai ta proga zieminiai... bigsmile.gif 4u.gif

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
o kaip cia be kepures zieminis? pagalvociau, kad vidinis variantas, bet tai lauke fotkinta.
siaip man per daug "snieguoliskas" , kaip karnavalinis
Atsakyti
QUOTE(Zivilka @ 2014 03 16, 12:06)
o kaip cia be kepures zieminis? pagalvociau, kad vidinis variantas, bet tai lauke fotkinta.
siaip man per daug "snieguoliskas" , kaip karnavalinis

o cia ir yra vidinis variantas,beja,pataikete kaip pirstu i aki,snieguole darzelyje buvo... mirksiukas.gif

O kad kepuriu Jums reik,tai prasom su kepure... 4u.gif Tik turbut Jums irgi ,,snieguoliskas"gali pasirodyt... bigsmile.gif O maniskei tai po juodojo rubu etapo uzejo ,,rozinis"...Pamenu sioje temuteje daug alergisku ruzavai ir rozinei spalvai... lotuliukas.gif O nuo alergijos,kaip zinia,neblogai padeda klaritinas... tongue.gif

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Varinija: 16 kovo 2014 - 12:06
Varinija, o man tas snieguoliškas žiauriai patiko thumbup.gif
Atsakyti
Varnija, jusu snegule, kaip teminiam apriedui, tikrai labai labai wub.gif , jei siaip siai dienai iseiti be progos, tai aisku keistokai atrodytu 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Varinija @ 2014 03 16, 12:59)
Pamenu sioje temuteje daug alergisku ruzavai ir rozinei spalvai... lotuliukas.gif O nuo alergijos,kaip zinia,neblogai padeda klaritinas... tongue.gif

lotuliukas.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Sea Girl @ 2014 03 12, 19:08)
Pavasaris, tema atbunda biggrin.gif

Labai šaunūs... wub.gif

QUOTE(al84 @ 2014 03 12, 20:18)

mano akiai labai gražu ir skoninga, ryšku... Ta geltona ir mėlyna labai visur tinka... Nepabosta dar tikrai 4u.gif

QUOTE(Sensi @ 2014 03 13, 00:14)
O tema kad atsilenke, deriniu kad uzderejo  bigsmile.gif

Wau, wau... thumbup.gif Grynas modeliukas... Nėra prie ko prikibt (aišku, ir nereikia, čia toks posakis smile.gif )

QUOTE(Varinija @ 2014 03 13, 21:06)
Mokyklinis derinukas... smile.gif

Vertas dėmesio thumbup.gif

QUOTE(DijaDeima @ 2014 03 14, 17:04)

Gražuolė wub.gif O jau tas barbių namas... manosios iš laimės nežinotų kur pasidėt, jei tokį gautų smile.gif

Varinija, o man tas juoda-balta labai gražus. thumbup.gif Kailiuką nuėmus aš naudočiau tikrai ne kaip kostiumą, o kaip išeiginį derinuką. Nenuobodus, forma atperka klasikines spalvas, ir išlieka vaikiškai žavu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Varinija @ 2014 03 16, 08:00)
Kadangi siandien LT vel ziemuze prasidejo,tai ir derinukai ta proga zieminiai... bigsmile.gif  4u.gif

man sitas labai grazus derinukas,tik apykakles gal nedeciau,jei ne i karnavala...bet sijonas superinis thumbup.gif
Atsakyti
Dar keli saltesniojo sezono,nes jau intensyviai darom ,,primierkas" pavasariniu ir vasariniu rubu... lotuliukas.gif

Bernuzeliu... smile.gif

user posted image

user posted image
Papildyta:
Mazosios smile.gif

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Nors uz lango uzauja vejas,pas dukryte sirdyje jau silti vejai... smile.gif
Prisimatavimai... tongue.gif Dar negalutiniai derinukai... bigsmile.gif

user posted image