Inkarini labai giriu, puikiai rastai suderinti.
Ir dar viena foto iš gražios fotosesijos

Asstule - nuostabu
Tikras modeliukas

QUOTE(novena @ 2014 07 04, 16:11)
Katee- o jau klecko grozis
negaliu atsiziureti
Bet puses metuku, o jau pats ziuriu sedi
turbut tvirtas vyras auga 

Bet puses metuku, o jau pats ziuriu sedi

Dekui labai.
Uz savaites bus 7men. Sedi pats kelias sekundes jau, be atramos. Ir sestis bando savarankiskai, ant alkunes pasiremes

QUOTE(katee @ 2014 07 01, 21:09)
va va, Astule, ta pati norejau rasyti, kabina, gerai Kateee zodi parinko
QUOTE(katee @ 2014 07 04, 21:32)
Dekui labai.
Uz savaites bus 7men. Sedi pats kelias sekundes jau, be atramos. Ir sestis bando savarankiskai, ant alkunes pasiremes
Na, jis stambesnis zymiai uz mano dvynius (kai jie buvo jo amziaus).

o pati maitini ir pirmuosius ir antraji? sakau, jei pati, tai gal vienam to pieno daugiau gaunasi, daugiau mineralu vitaminu - maistingiau, ar kaip cia pavadinti

QUOTE(Zivilka @ 2014 07 05, 01:08)
va va, Astule, ta pati norejau rasyti, kabina, gerai Kateee zodi parinko
o pati maitini ir pirmuosius ir antraji? sakau, jei pati, tai gal vienam to pieno daugiau gaunasi, daugiau mineralu vitaminu - maistingiau, ar kaip cia pavadinti

Dvynius tik 3sav. maitinau. Dingo is nuovargio pienas. O si klecka laaabai norejau mitint. Bet pamaitinau tik 1,5 men. su didziausiais skausmais ir asarom. Labai jautri krutine mano. Apgriauze. Gydziau 3 kartus ir vel daviau. Bet ir vel kraujai. Tada pradejau nutraukinet rankomis. Nelabai gaudavos. Ir dingo pienas pamazu.
Jis ir gime didesnis kaip vienas. O dvyniai mazuciai buvo. Bet jis ir stambesnio sudejimo, manau, bus

QUOTE(katee @ 2014 07 05, 14:05)
Dvynius tik 3sav. maitinau. Dingo is nuovargio pienas. O si klecka laaabai norejau mitint. Bet pamaitinau tik 1,5 men. su didziausiais skausmais ir asarom. Labai jautri krutine mano. Apgriauze. Gydziau 3 kartus ir vel daviau. Bet ir vel kraujai. Tada pradejau nutraukinet rankomis. Nelabai gaudavos. Ir dingo pienas pamazu.
Jis ir gime didesnis kaip vienas. O dvyniai mazuciai buvo. Bet jis ir stambesnio sudejimo, manau, bus

tas kokie gime, neturi itakos stambumui. mano antras ziauriai miniatiurinis buvo, o pirmas didziukas, o dabar antras lenkia pirmojo to amziaus parametrus. maitinti abu mano pienu.
nu neismes gal is temos moderatoriai, jei dar paklausiau, ar multimam kompresiuku nebuvai isbandziusi nugrauzimams isgydyti? man jie buvo stebuklingi. drauge va dabar triju menesiu klecka maitina patenkinta, nors kai jam buvo menesiukas jau neviltyj man skambino, sake mes, nes nebeiskencia, as jai tuos parekomendavu, irgi stebuklingai padejo.
zodziu jei kas is busimu mamyviu skaito, atsiminkit multimam kompresiukus, jei tokiu nezinojot. atsiprasau uz offtopic
QUOTE(Zivilka @ 2014 07 05, 21:08)
tas kokie gime, neturi itakos stambumui. mano antras ziauriai miniatiurinis buvo, o pirmas didziukas, o dabar antras lenkia pirmojo to amziaus parametrus. maitinti abu mano pienu.
nu neismes gal is temos moderatoriai, jei dar paklausiau, ar multimam kompresiuku nebuvai isbandziusi nugrauzimams isgydyti? man jie buvo stebuklingi. drauge va dabar triju menesiu klecka maitina patenkinta, nors kai jam buvo menesiukas jau neviltyj man skambino, sake mes, nes nebeiskencia, as jai tuos parekomendavu, irgi stebuklingai padejo.
zodziu jei kas is busimu mamyviu skaito, atsiminkit multimam kompresiukus, jei tokiu nezinojot. atsiprasau uz offtopic
Patikek, ko tik nedariau. Ir kompresiukai, ir aliejai, ir Garmastas tepalas, ir ramuneliu voneles. Mano krutine labai jautri. Tai buvo net ne zaizdos (nors ir ju turejau), bet kaip ipjovimai. Toks jausmas buvo, kad maitinant, spenelis vaiko burnoj liks. Tikrai daug ka isbandziau, su maitinimo konsultantem bendravau. Deja...
Beje, netikiu MP stebuklu

Sorry uz postus ne i tema.

QUOTE(Ksesanko @ 2014 07 01, 09:40)
Labai grazios spalvos ir viskas puiku, iskyrus tai kad mano nuomone salikelis jau perkrauna derinuka

Katee, sveikinu, koks fainas kleckas

Astule, visi grazus, bet su inkariuku tai favoritas

Parodau savo nenuorama. Pliaziniai/atostoginiai...

p.s. ten kur basas, tai visur buvo tie patys tamsiai melyni sandaliukai

Seagirl, super! Norejau palaikinti foto, kol supratau kad cia ner Like migtuko, gerokai pavargau kol paieskojau
Karstis, lydosi smegeneles...

Šitoj temoj iš tikro labai jau trūksta to "Like" mygtuko
.