Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikų derinukai

Sea girl wub.gif wub.gif wub.gif Labai grazus derinukai ir nuotraukos wub.gif
Atsakyti
Asstule, na, žiūriu, ir man tas pats favoritas kaip ir daugumai, dryžiukai burbuliukai wub.gif Kiti irgi wub.gif Fotosesinė labai žavi nuotrauka wub.gif

Sea Girl, nenuorama labai patiko. thumbup.gif Ypač tas pirmas derinukas wub.gif Labai ir man patinka šitos basutės - sandaliukai, turiu tokias raudoooonas... o nuotraukos tai labai gražios... labai profesionalios, spalvytės jose labai gyvos, tikros thumbup.gif
Atsakyti
Sea Girl - dekui. O kokios kepures manot tiktu mums prie siu deriniu? Man atrodo, kad dar skrybeles tiktu g.gif Nors ir sios panamos man liuks. Tokie gavosi vos ne kaimo berneliai - lininiai marskiniai, tie megzti svarkai lotuliukas.gif

Jusu derinukai grazus kaip visada. Vaikis labai paauges. O trecios foto fonas thumbup.gif
Atsakyti
Seagirl, viskas nuo iki labai grazu. o ten kur su geltonais sortais, tai megztuko dryziai juodi ar melyni?
ikeliu kelis paskutinius
Cia siandien, bet fotkinau grizus, tai yra jau kai murzinas, sortai buvo balti. na bet derinimo esme manau aiski smile.gif
user posted image
ko ta koja pakėlė, nežinau, aš neliepiau
user posted image
user posted image
Atsakyti
Zivilka, man visi patiko 4u.gif Paderinti, stilingi smile.gif
Atsakyti
aciukas smile.gif
Atsakyti
Aciu mergaites 4u.gif

Zivilka, faina, ipatingai pirmas man smagus 4u.gif
Klausei apie maniskio megztuka...ten ne megztukas, o trikotazine maikyte ilgom rankovem, plona...ir dryziukai tamsiai melyni. Ant prieko dar yra kaip dzinsines medziagos kisenyte uzsiuta, kuri persiuta geltonais siulais...aisku nesimato tokiu smulkmenu, bet pri sortu derinasi biggrin.gif Reiketu man ta derinuka tavrkingiau perfotografuoti kada ir su basutem...tik dabar nezinau kada, nes karsta...
Atsakyti
Zivilka, gražūs visi, daugiau patiko pirmasis. thumbup.gif Gražios basutės, ir mergaitei tokias dar aučiau - labai universalios thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Sea Girl @ 2014 07 12, 01:12)
Aciu mergaites 4u.gif

Zivilka, faina, ipatingai pirmas man smagus 4u.gif
Klausei apie maniskio megztuka...ten ne megztukas, o trikotazine maikyte ilgom rankovem, plona...ir dryziukai tamsiai melyni. Ant prieko dar yra kaip dzinsines medziagos kisenyte uzsiuta, kuri persiuta geltonais siulais...aisku nesimato tokiu smulkmenu, bet pri sortu derinasi biggrin.gif  Reiketu man ta derinuka tavrkingiau perfotografuoti kada ir su basutem...tik dabar nezinau kada, nes karsta...

as klausiau del spalvos, nes turiu jam dzemperiuka su melynais dryziais ir nepagalvojau jo prie geltonu dzinsu derinti (sugalvojau tik prie zaliu - pernai buvau ikelus), reikes pabandyti. aisku pas mus ten geltonu siuliu nera, reiks gal koki geltona bizuterini sagiuka nupirkti, kad ir kokius akinius isegamus

QUOTE(baltė @ 2014 07 12, 12:08)
Zivilka, gražūs visi, daugiau patiko pirmasis. thumbup.gif  Gražios basutės, ir mergaitei tokias dar aučiau - labai universalios thumbup.gif

aha, as jas pirkau is mergaites mamos smile.gif

aciu uz komentarus
Atsakyti
user posted image
image sharing

user posted image
post a picture
user posted image
post image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pukepuke: 12 liepos 2014 - 19:44
Suderinti nuo iki. Labai grazi Egio maikute
Atsakyti
Na, šita porelė kas per gražumas... wub.gif Neina akių atitraukti... labai labai giriu... thumbup.gif

Kur Varinija dingus? unsure.gif
Atsakyti