Įkraunama...
Įkraunama...

JAV ir Kinijos parduotuvės, ebay.com

Eglute,striukytę nupirko,o prie palto medituoju biggrin.gif Bet va minusas ,kad to kailio nenuimsi g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rapoja: 07 gruodžio 2013 - 15:22
QUOTE(Ingakalnis @ 2013 12 07, 15:17)
apziurejau ne velnio nenuimsi tu jo tik visa ka[isona  o kailis gerai imontuotas te

Va man irgi taip pasirode. O kol galvojau ir dydis dingo. CK paltai didinti, taip? Jeigu siaip imciau pukinio palto M dydi tai reiktu S? Ar galiu rizikuoti M paimti g.gif
Atsakyti
QUOTE(rapoja @ 2013 12 07, 17:18)
Prašom plačiau kuo skirtingi šie stiliai  g.gif  ?Kaip jūs įsivaizduojat ką prie ko reikia nešiot?Kuo nedera ?

prasei nuomones, atsakiau, paltas man labiau klasikinis, batai bearpaw labiau tinka prie trumpesnes striukytes, alia sportinio tipo, bet kiekvienas nesioja kaip jam patinka, butent del ilgumo ir nepirkau sio paltuko, nes su bearpaw man kazkaip nesidera. pasikartosiu kiekvienam atrodo savaip smile.gif kaip ir tai, kad rimdzius man nepatinka, o patinka statkevicius lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(rapoja @ 2013 12 07, 17:22)
Eglute,striukytę nupirko,o prie palto medituoju  biggrin.gif Bet va minusas ,kad to kailio nenuimsi  g.gif

Nėr dėl ko mediduot, S dydžio nebėr tongue.gif
Atsakyti
Jeigu jau pukini palta praziopsojau gal bent odinuke pasiimt reikia lotuliukas.gif

Wilson Leather odinukiu dydziai kaip, jeigu per krutine 92cm ir nesioju tarpini dydi S/M tai turbut M imti? g.gif
Atsakyti

QUOTE(wetriuke @ 2013 12 07, 15:20)
Bet sis jauciu bus labai sunkus sintetinis?
http://www.wilsonsle...mp;clickid=cart

Bet kokia nesamoninga pradine kaina uz grynai sintetini palta doh.gif
as jo neimciau nes jis bus visada isielektrines, viska rinks ir manau brizges g.gif
Atsakyti
QUOTE(rapoja @ 2013 12 07, 17:22)
Eglute,striukytę nupirko,o prie palto medituoju  biggrin.gif Bet va minusas ,kad to kailio nenuimsi  g.gif

ji nuardyti galima, jeigu apie Ck kalbama, tik nezinau kaip tas procesas vyksta ir kaip paskui atrodo lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(rapoja @ 2013 12 07, 16:20)

skudurus lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(proksi @ 2013 12 07, 15:26)
prasei nuomones, atsakiau, paltas man labiau klasikinis, batai bearpaw labiau tinka prie trumpesnes striukytes, alia sportinio tipo, bet kiekvienas nesioja kaip jam patinka, butent del ilgumo ir nepirkau sio paltuko, nes su bearpaw man kazkaip nesidera. pasikartosiu kiekvienam atrodo savaip smile.gif kaip ir tai, kad rimdzius man nepatinka, o patinka statkevicius  lotuliukas.gif

klasikinis paltas-tai vilnos,kašmyro ir tt,žodžiu medžiaginis,o čia tikrai ne klasikinis.Taip ,suprantam skirtingai drinks_cheers.gif
QUOTE(Dabartė @ 2013 12 07, 15:27)
Nėr dėl ko mediduot, S dydžio nebėr  tongue.gif

buvo dar tada,kai meditavau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(wetriuke @ 2013 12 07, 16:20)
Bet sis jauciu bus labai sunkus sintetinis?

as nzn bet pasiemiau jau doh.gif

QUOTE(Neduska @ 2013 12 07, 16:20)
ar perkat wilsonsleather ??

imu
QUOTE(braskelina @ 2013 12 07, 16:22)
O kokį dydį kažin rinktis g.gif Rašo,kad atitinka,bet ir prie CK komentaruose rašo,kad dydžiai atitinka nors pati nešioju paltą ir tikrai galiu pasakyti,kad dydžiu didintas rolleyes.gif
O tuos švarkus labiau apsimokėtu laivu siųstis ar neapsimoka g.gif

ck tikrai didintos, o sis brandas atitinka siaip a svyrui imiau kaip didinta tai neilidno blush-anim-cl.gif
moteru nzn
laivu jauciu pigiau butu, ji svers

QUOTE(Parachutes @ 2013 12 07, 16:24)
Va man irgi taip pasirode. O kol galvojau ir dydis dingo. CK paltai didinti, taip? Jeigu siaip imciau pukinio palto M dydi tai reiktu S? Ar galiu rizikuoti M paimti g.gif

nu jau ne M M man su 99 idealiai su rezervu CK

QUOTE(Parachutes @ 2013 12 07, 16:28)
Jeigu jau pukini palta praziopsojau gal bent odinuke pasiimt reikia lotuliukas.gif

Wilson Leather odinukiu dydziai kaip, jeigu per krutine 92cm ir nesioju tarpini dydi S/M tai turbut M imti? g.gif

ech sitoj vietoj nzn 100proc tai nzn..
Atsakyti
QUOTE(Eglute @ 2013 12 07, 16:28)
Bet kokia nesamoninga pradine kaina uz grynai sintetini palta doh.gif
as jo neimciau nes jis bus visada isielektrines, viska rinks ir manau brizges g.gif

reik nupurkšti su ta priemone, kuri elektrinimasį nuimą, ir niekas nekibs. Jo kasdien tikrai nepanešiosi, bet pvz. į meetą ateiti, tai juk - pats tas lotuliukas.gif
Atsakyti
Kuri norit galiu si xs perleisti, uzsake jau man Inga, bet vyras duoda velniu,sake mes lauk viska doh.gif lotuliukas.gif (griebkit, kol nepersigalvojau biggrin.gif )
Atsakyti