Įkraunama...
Įkraunama...

JAV ir Kinijos parduotuvės, ebay.com

QUOTE(Eglute @ 2013 12 07, 16:40)
nezinau man vistiek jis pigiai atrodo
man toks kailiukas kaip tu minstu zaisliuku kad buna medziaga
nenoreciau tokio ant saves.. schmoll.gif
o i myta , i teatra ar iseigai tai vilnos klasikinis paltukas tikrai subtiliau atrodys uz dirbtini kaili nuo galvos iki koju unsure.gif

sorry, cia tik mano nuomone
pomidorus priimu 4u.gif  4u.gif

Nemėtisim taves pomidorais tikrai mirksiukas.gif kai gausim, jei bus tikras šššš, save pačios apsimėtisim lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Bluntė @ 2013 12 07, 15:49)
Igutė žadėjo šiandien nedirbti, ale nepalieka mūsų be paltų , pirštinių  wub.gif  wub.gif  nu ir kaip jos nemylėt  wub.gif  wub.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Noriu padekoti mergaitems uz siuntinuka aciuks.gif aciuks.gif Ypac didelis aciu marrgo kad pagelbejo dzukaitems ir atveze puse bagazines tiesiai i Alytu aciuks.gif
Sikart gavau kaaaalna smutkiu thumbup.gif Trys Factory megztukai tiko idealiai. Gavau ir buldoga, tai dabar ziuresiu ar keiksiuos ar dziaugsiuos biggrin.gif Jcrew Swing sweater labai bijojau, kad nepatiks, bet kai uzsidejau, tai nusiimt nesinori. Emiau S dydi su 92 cm per krutine, tai nei mazesnio, nei didesnio nereikia, ir ilgio su 172 cm ugiu uztenka. Spalva neon flamingo. Nu tikrai neon, bet ne britkiai thumbup.gif Noriu dabar dar vieo tokio kokios iprastesnes spalvos, tik kazi ar dar tokia gera kaina pasitaikys g.gif ON dzinsiukai su uztrauktukas apacioj tie populiarus papigiaiski nu tikrai geruliai, kazkaip net liekna sau tokia atrodau kaip mergaite lotuliukas.gif 4 dydis puikiai. Jau kelias valandas siandien panesiojau, tai viskas ciki kol kas. Aeropostale tie populiarus a la vaskuoti dzinsiukai irgi tiko. Su 96 cm emiau 6 dydi. Pamylejau save ir pasiemiau abieju spalvu biggrin.gif Abejus nesiosiu. Ilgis su mano ugiu, tai toks kaip pas Mikelkeviciute per paskutine "Valanda su Ruta" laida. Jei kas mate, tai ji su tokiom bordo kelnem aptemptom buvo ir aukstakulniais juodais. Nu ir as savo kablus issitraukiau, tai mama pasijuoke, kad turbut madinga, jei Rutka i telika taip aprengta isleido lotuliukas.gif Gap golfas su silku geras, bet jauciu dar reiks kazkur merinuko juodo pasidairyt, nes jauciu kad sitas gali buti is tu aplimpanciu smarkiai. Su Maidenform isvis beveik Pamela patapau lotuliukas.gif ale man patinka. Reiks imt daugiau. Maziukei ON sukneles geros. Vyro tases apziurejau, tai man jos patiko visai. Tik jis gal nesitikejo, kad tokio dydzio bus. Nu bet gris jau po geros savaites, tai pats ivertins.
Netiko tik sitas Lands End sijonukas Labai gaila, nes patinka jis man. Bet turi but ant liemens kaip pas manekene, o man per didelis ir pasmukes ant talijos nesiziuri verysad.gif Mano 6 dydis, languotas. Per liemeni 41, ilgis 49. Grazios ziemines spalvos, storokas, 67% vilnos, su kisenem. Atiduosiu uz 70 Lt
Atsakyti
QUOTE(Tantamm @ 2013 12 07, 14:00)
Merginos, man reikia sidabrinio sauksto desertinio  , o kur ieskot nezinau  . Pas mus Ka maciau - tragedija  doh.gif  Man nereikia su gyvuneliais sirduremis ir tt, noriu rimto sidabrinio sauksto . Gal galvoju siustis ?  g.gif

Vilniaus gatveje ziurejai?
Atsakyti
QUOTE(wetriuke @ 2013 12 07, 16:49)
A krutine, (84), klubai +-90, liemuo 65. Jei domina-az.

Coliuke, o ne wetriuke biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Bluntė @ 2013 12 07, 16:49)
Igutė žadėjo šiandien nedirbti, ale nepalieka mūsų be paltų , pirštinių  wub.gif  wub.gif  nu ir kaip jos nemylėt  wub.gif  wub.gif

4u.gif

nu negi paliksiu nuogas savo mergytes blush2.gif
Jolaida aciu jum uz pirkinukus ir mergytei dekui uz pristatyma wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Bluntė @ 2013 12 07, 17:49)

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(špingaletka @ 2013 12 07, 16:58)
Coliuke, o ne wetriuke  biggrin.gif

geriau buciau pora cm per visur didesne, daugiau rubeliu tiktu biggrin.gif
Atsakyti
mergytes dar galiu pabut 10min nu max 15

jei kas norit prasom paimu ir lekiu.. vyras mane uzblokuos nuo jusu nes pusdienio netekau o planu daug buvo laugh.gif
Atsakyti
JOLAIDA,jus situos su 96 cm emet 4 dydzio? http://m.oldnavy.gap...amp;pdn=oc85729. Kazin koki dydi imt su 100cm?Kokia kaina jus juos pirkot? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingakalnis @ 2013 12 07, 16:02)
mergytes dar  galiu   pabut 10min nu max 15

jei kas norit prasom  paimu ir lekiu.. vyras mane   uzblokuos nuo jusu nes    pusdienio netekau o planu daug buvo laugh.gif

Ingut, tuoj pasiunciu Wilsonleather doh.gif Iseis iskart paimt, bus nemokamas siuntimas? doh.gif

Galejau i tema nelist lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo simpa: 07 gruodžio 2013 - 16:07
QUOTE(Kripu @ 2013 12 07, 16:02)
JOLAIDA,jus situos su 96 cm emet 4 dydzio? http://m.oldnavy.gap...amp;pdn=oc85729.      Kazin koki dydi imt su 100cm?Kokia kaina jus juos pirkot? 4u.gif

Va situos emiau. 14,25 buvo su nuolaida. Mergaites pamenu temoj snekejo, kad jie smarkiai padidinti. Jums manau 6 uztektu, nors dar gal ir nuo liemens priklauso
Atsakyti