Įkraunama...
Įkraunama...

JAV ir Kinijos parduotuvės, ebay.com

QUOTE(rapoja @ 2013 12 07, 17:09)
Troliuke  4u.gif  smile.gif
kaip palikt dabar papasakok  g.gif išvažiuot namo ar kaip  g.gif o jei šiaip kažkaip (kažkur neit,su kažkuo pakalbėt ir tt) - gal nieko tokio  g.gif  smile.gif ne viskas kaip norim,pagal taisykles etiketo ar pagal serialus juk būna gyvenime  ax.gif

nea, norejo iseiti su maze is kavines tik ir viskas. ax.gif ax.gif
o as taip sureagavau blush2.gif blush2.gif

na man tuo metu taip pasirode, kad nemandagu ir t,t. mane cia palikti.

tikrai kvailai pasielgiau, na bet ka padarysi ax.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(rapoja @ 2013 12 07, 20:13)
- 40 proc ČIA  smile.gif bet kad tu ne tokia jau ir kelių x  g.gif  mirksiukas.gif  smile.gif

foto matyt gerai mane uzmaskuoja blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Nedute04 @ 2013 12 07, 17:14)
Sveikos, mergaites, vakar buvo kalba del ciuzinio vaikams. Tai noriu papasakoti, kas man siandien atsitiko sad.gif. Pas mano vaika kokosu-grikiu ciuzinys, buvau sventai isitikinus, kad tai geriausias ciuzinys. Taigi, siandien nusprendziau isplauti patalyne, nuimineju uzvalkalus ir pamatau, kad kazkas ropineja. Isiziuriu, ogi mazi mazi vos iziurimi padariukai (visa laime, kad tuo metu sviete saule, bo buciau nepastebejus). Kai stveriau ta ciuzini, istempiau i balkona, kaip tycia uzsikirto uztrauktukas, bet as su peiliu prapjoviau ta uzvalkala ir pamaciau, kad tu vabaliuku yra butent ant grikiu pavirsiaus, ant kokosinio nebuvo. Zodziu, nulekiau i Biga ir nupirkau Lono paralonini. Nusprendziau jums parasyti, nes kazkuri mamyte planavo ji pirkti. Nieko nei siulau, nei patarineju, nes tokio atvejo kaip pas mane nei girdejau, nei internete radau. Ciuzinys pirktas pries 1,2 metu. Labai atsiprasau seimininkiu, kad ne i tema, bet jauciu pareiga papasakoti. Tiesa, tie vabaliukai tokie labai mazuliukai, nesokineja ir vaikas neapkandziotas, neisbertas ir miegojo ramiai.

swoon.gif swoon.gif OMG

Siaubelis.
mes siandiena uzsakeme mazei viena puse latekso, kita puse kokoso.
nera jis labai minkstas, nera kietas. jei nori kieciau perverti i kokosa, nori minksciau, verti lateksa.
tikiuosi nebus tokio bajerio su tuo kokosu.

o cia kaip supratau erkutes is grikiu lukstu? unsure.gif unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(troliuke @ 2013 12 07, 20:14)
nea, norejo iseiti su maze is kavines tik ir viskas. ax.gif  ax.gif
o as taip sureagavau  blush2.gif  blush2.gif
na man tuo metu taip pasirode, kad nemandagu ir t,t. mane cia palikti.
tikrai kvailai pasielgiau, na bet ka padarysi  ax.gif  ax.gif

oi troliuke ,tikrai ,kad be reikalo taip sureagavai mirksiukas.gif smile.gif aišku,reik kalbėtis,susitart ax.gif žodžiu,kad tik tokie pykčiukai būtų ,būtų viskas ok mirksiukas.gif jautri dabar esi 4u.gif ax.gif
nors aš kai prisimenu kaip jaunesnė reaguodavau į kai kurias situacijas dabar juokas ima doh.gif biggrin.gif ...
Atsakyti
QUOTE(troliuke @ 2013 12 07, 20:19)
swoon.gif  swoon.gif OMG

Siaubelis.
mes siandiena uzsakeme mazei viena puse latekso, kita puse kokoso.
nera jis labai minkstas, nera kietas. jei nori kieciau perverti i kokosa, nori minksciau, verti lateksa.
tikiuosi nebus tokio bajerio su tuo kokosu.

o cia kaip supratau erkutes is grikiu lukstu?  unsure.gif  unsure.gif

As kiek suprantu, erkuciu plika akimi nepamatysi. Biesas zino, kas per padarai? Bet nei geliu, nei kazko kito salia lovytes nera. Manau su kokosu jums bus gerai, sakau, kad cia is grikiu puses ropinejo. Fui, visa diena taip slyksciai jauciuosi, kad negaliu papasakoti, dar visokios durnos mintys i galva lenda.
Atsakyti
Dėl čiužinio.Čia gali būti net ne čiužinys kaltas g.gif Kirmėlyčių/vabaliukų ar kažkokių panašių gali atsirasti,jei vaikiukas daug atpylinėja,vemia-pagalvė ar čiužinukas neišdžiuna,jų neišplausi,o jei dar šilta,ypač vasarą-gali tikrai atsirast tų padariukų cool.gif

dar pagalvę patikrinkit ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rapoja: 07 gruodžio 2013 - 20:26
Gal galite ideti nuoroda tu Gap golfiuku su silku,kuriuos cia pirkot? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rapoja @ 2013 12 07, 17:21)
oi troliuke ,tikrai ,kad be reikalo taip sureagavai  mirksiukas.gif  smile.gif aišku,reik kalbėtis,susitart  ax.gif žodžiu,kad tik tokie pykčiukai būtų ,būtų viskas ok  mirksiukas.gif jautri dabar esi  4u.gif  ax.gif
nors aš kai prisimenu kaip jaunesnė reaguodavau į kai kurias situacijas dabar juokas ima  doh.gif  biggrin.gif ...

Tai jau tikrai, kad kitiems tokias problemeles biggrin.gif biggrin.gif

maniskis tai liko nesuprates biggrin.gif

bet uztat issiliejau visa kelia bevaziuojant namo, lengva gera pasidare flirt.gif flirt.gif hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(rapoja @ 2013 12 07, 20:25)
Dėl čiužinio.Čia gali būti net ne čiužinys kaltas  g.gif Kirmėlyčių/vabaliukų ar kažkokių panašių gali atsirasti,jei vaikiukas daug atpylinėja,vemia-pagalvė ar čiužinukas neišdžiuna,jų neišplausi,o jei dar šilta,ypač vasarą-gali tikrai atsirast tų padariukų  cool.gif

dar pagalvę patikrinkit  ax.gif

Pagalve svari, manau, kad 99.9% nuo grikiu, nes as kai ji isdraskiau, tai vajei vajei kaip jie ten ant tu grikiu isismagine tusinosi.
Atsakyti
QUOTE(Nedute04 @ 2013 12 07, 17:34)
Pagalve svari, manau, kad 99.9% nuo grikiu, nes as kai ji isdraskiau, tai vajei vajei kaip jie ten ant tu grikiu isismagine tusinosi.

Fui.. unsure.gif unsure.gif

o kiek uz Lono ciuzinuka mokejote? 4u.gif
Atsakyti
baisu del ciuzinio sad.gif

as abu vaikus ant grikinio auginau tfu tfu nieko panasaus ner buve
Atsakyti
QUOTE(Nedute04 @ 2013 12 07, 21:34)

Siaubas,pas mano vaika toks pat ciuzinukas, bet ji ant jo miegojus tik porasyk ir as visada tiesiu neperslampama palute,kad nepatrktu ant ciuzinuko nieko
Atsakyti