QUOTE(Nedute04 @ 2013 12 07, 17:14)
Sveikos, mergaites, vakar buvo kalba del ciuzinio vaikams. Tai noriu papasakoti, kas man siandien atsitiko

. Pas mano vaika kokosu-grikiu ciuzinys, buvau sventai isitikinus, kad tai geriausias ciuzinys. Taigi, siandien nusprendziau isplauti patalyne, nuimineju uzvalkalus ir pamatau, kad kazkas ropineja. Isiziuriu, ogi mazi mazi vos iziurimi padariukai (visa laime, kad tuo metu sviete saule, bo buciau nepastebejus). Kai stveriau ta ciuzini, istempiau i balkona, kaip tycia uzsikirto uztrauktukas, bet as su peiliu prapjoviau ta uzvalkala ir pamaciau, kad tu vabaliuku yra butent ant grikiu pavirsiaus, ant kokosinio nebuvo. Zodziu, nulekiau i Biga ir nupirkau Lono paralonini. Nusprendziau jums parasyti, nes kazkuri mamyte planavo ji pirkti. Nieko nei siulau, nei patarineju, nes tokio atvejo kaip pas mane nei girdejau, nei internete radau. Ciuzinys pirktas pries 1,2 metu. Labai atsiprasau seimininkiu, kad ne i tema, bet jauciu pareiga papasakoti. Tiesa, tie vabaliukai tokie labai mazuliukai, nesokineja ir vaikas neapkandziotas, neisbertas ir miegojo ramiai.

OMG
Siaubelis.
mes siandiena uzsakeme mazei viena puse latekso, kita puse kokoso.
nera jis labai minkstas, nera kietas. jei nori kieciau perverti i kokosa, nori minksciau, verti lateksa.
tikiuosi nebus tokio bajerio su tuo kokosu.
o cia kaip supratau erkutes is grikiu lukstu?