Įkraunama...
Įkraunama...

JAV ir Kinijos parduotuvės, ebay.com

LAURETA PARASIAU JUMS I EL PASTA , LAUKIU ATSAKYMO 4u.gif
Atsakyti
Tai pirkimai nesustojo laugh.gif
Troliuk- nebent TB su dukryte į lauką išeiti norėjo, nes mažiukei nebuvo ką veikt 4u.gif bet matyt nesusipratimas įvyko 4u.gif
Mano mažiukei sloga pramušė po pietų miego doh.gif doh.gif vaikas vos kvėpuoja... ujjjjjjjj negaliu....... smile.gif
Atsakyti
user posted image
Kaip jum sie TH batai tiko,man tokie faini jie,bet aulas per platus verysad.gif ,kazin parduot ar nest siaurint g.gif
Atsakyti
Isvaziavau i Trakus ir vos nepraleidau striukiu/paltu pirkimo swoon.gif Viena nuoroda atsidarau- vyrui rodau: "ar grazu?", sako grazu, galiu padovanot, kita atsidarau- "o gal sita grazesne?"- grazi ir sita- galim imti abi biggrin.gif Tada dar jam piguti del vaizdo lotuliukas.gif Mergaitems uzsakymus tik siunciu, siunciu, po to net pasimeciau ka pirkau ko ne doh.gif biggrin.gif Nu bet patenkinta dabar, kaip melsiuos, kad ateitu saskaitos ir ta pacia sekunde apmokesiu!!!! biggrin.gif

Aciu mergaites!! oro_buckis.gif
Atsakyti
mergytes ka galejau atrodo viska sutvarkiau, einu nuo pc...

ryt nebusiu iseinam i gimtadieni su vaikais...

Iki pirmadienio
Atsakyti
QUOTE(astute mamute @ 2013 12 07, 23:26)
user posted image
Kaip jum sie TH batai tiko,man tokie faini jie,bet aulas per platus verysad.gif ,kazin parduot ar nest siaurint g.gif

Mano tokie batai , irgi blauzda skesta, bet mane jau baigia itikinti, kad tokia mada dabar biggrin.gif Nors vyras kaskart patraukia per danti, bet nesioju.
O siaip manau nesunkiai pasiaurintu jums juos, jei patinka batai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(astute mamute @ 2013 12 07, 21:26)
user posted image

bet tai jusu kojytes tada visai sakaliukai
nes sie batai nera is placiuju
man blauzda 37,5cm uzsegiau lengvai, bet dzinsai jau kazi ar tilptu i vidu
Atsakyti
QUOTE(Ingakalnis @ 2013 12 07, 22:28)

ryt nebusiu iseinam i gimtadieni  su vaikais...

Iki pirmadienio

Gero gimtadienio, pailsiek Inga 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingakalnis @ 2013 12 07, 18:28)

ryt nebusiu iseinam i gimtadieni  su vaikais...

Iki pirmadienio

Ingut pailsek ir gero jums rytoj gimtadienio.. 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
fragrancenet ,Ingut ,pirkai?gal patvirtinimo negavau ax.gif

ate,iki ryt mirksiukas.gif smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rapoja: 07 gruodžio 2013 - 21:36
QUOTE(astute mamute @ 2013 12 07, 21:26)
user posted image

Jetau kaip aš jų laukiu,o jūs ir pirkot su didele nuolaida juos iš piperlime? g.gif Nes aš paltą gavau tos pačios dienos pirkimo,o batų dar negavau.Tai ir nekantrauju pasimatuot ar tiks ax.gif
Atsakyti
Ziuriu merginos patustinot foto is albumelio, o kitos kazkaip issimete...
Atsakyti