Įkraunama...
Įkraunama...

Prekinamės JAV parduotuvėse !@!

QUOTE(GudLaima @ 2013 12 07, 21:48)
O wilsono akcija atrakcija jau baigėsi? Kažkaip dabar man vietoj 30$ rodo 90$...

Kad net kainu neberodo, tik idejus i krepseli kazkokias uzkeltas doh.gif. Ryzkiai, tvarko sistema, perpirkta visko musiet bigsmile.gif.
Ar tik nebus buvus vel kokia sistemos klaida, nes mano striukes pradine kaina buvo neva 650$, tai -70% nuo pradines tikrai ner 60$, o jei du kart -70% nuo 650$, tai kazkur ir gaunas panasiai doh.gif g.gif bigsmile.gif. Nes dabar kashike ja man ir rodo 190$. Vat, tik idomu, ar issius, jei klaidos cia buvo g.gif.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo manouche: 07 gruodžio 2013 - 22:00
QUOTE(manouche @ 2013 12 07, 21:56)
Kad net kainu neberodo, tik idejus i krepseli kazkokias uzkeltas doh.gif. Ryzkiai, tvarko sistema, perpirkta visko musiet bigsmile.gif.
Ar tik nebus buvus vel kokia sistemos klaida, nes mano striukes pradine kaina buvo neva 650$, tai -70% nuo pradines tikrai ner 60$, o jei du kart -70% nuo 650$, tai kazkur ir gaunas panasiai doh.gif  g.gif  bigsmile.gif. Nes dabar kashike ja man ir rodo 190$. Vat, tik idomu, ar issius, jei klaidos cia buvo g.gif.

Duok žmonėms nors savaitgalį pasidžiaugt, būna gi stebuklų ax.gif
Atsakyti
QUOTE(GudLaima @ 2013 12 07, 22:48)
O wilsono akcija atrakcija jau baigėsi? Kažkaip dabar man vietoj 30$ rodo 90$...

Tikrai kainas pakele schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(manouche @ 2013 12 07, 22:56)
Ar tik nebus buvus vel kokia sistemos klaida, nes mano striukes pradine kaina buvo neva 650$, tai -70% nuo pradines tikrai ner 60$, o jei du kart -70% nuo 650$, tai kazkur ir gaunas panasiai doh.gif  g.gif  bigsmile.gif. Nes dabar kashike ja man ir rodo 190$. Vat, tik idomu, ar issius, jei klaidos cia buvo g.gif.

Aš ir pastebėjau, kad toli gražu ne 70 proc. nuolaidos smile.gif

Jei neišsiųs, jausmas bus, lyg saldainį iš vaiko būt atėmę... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(krr @ 2013 12 07, 22:09)
Tikrai kainas pakele schmoll.gif

Na leido pasidžiaugt, svarbu, kad tik atsiųstų toms, kurioms jau nupirko... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(manouche @ 2013 12 07, 23:56)

bet 190$ cia irgi ne ne 70% nuo kainos.... kazkaip jie dabar neaiskus, galetu kaip ir jcrew au kasmiriukais, pardave jau pardave pasielgti saziningai smile.gif

kitoje temoje jau parase, kad kazkiek atsauke uzsakymu.
Papildyta:
QUOTE(Gafsa @ 2013 12 08, 00:05)
Duok žmonėms nors savaitgalį pasidžiaugt, būna gi stebuklų ax.gif

aga buna smile.gif kaip su jcrew kasmiriukais ..
Atsakyti
Grizau, galim dar wilsoniuka nugrezt.
Atsakyti
QUOTE(Taurė @ 2013 12 08, 00:22)
Grizau, galim dar wilsoniuka nugrezt.

jie kainas jau kelia verysad.gif
Atsakyti
Tai tada ir mano gali but atsaukti. Lendu tikrinti
Atsakyti
Kas lieka-laukiam. Jei ne siandien, tai ryt tikrai paaiskes, atsauke, ar ne.user posted image Isties, na bet bent pusdieni pasidziaugem menamu "grobiu" smile.gif
Atsakyti
QUOTE(proksi @ 2013 12 07, 22:20)
bet 190$ cia irgi ne ne 70% nuo kainos.... kazkaip jie dabar neaiskus, galetu kaip ir jcrew au kasmiriukais, pardave jau pardave pasielgti saziningai smile.gif

kitoje temoje jau parase, kad kazkiek atsauke uzsakymu.
Papildyta:
aga buna smile.gif kaip su jcrew kasmiriukais ..

Na, 650$ - 70% = 195$, viskas tvarkoj.
Atsauks tai atsauks, nebuvau plika, nebutu ir nustebimas kad uzskrudzintu striuke, kainavusia 650$, atsiust nupirkta uz 60$ bigsmile.gif.
Atsakyti
QUOTE(manouche @ 2013 12 08, 00:24)
Na, 650$ - 70% = 195$, viskas tvarkoj.
Atsauks tai atsauks, nebuvau plika, nebutu ir nustebimas kad uzskrudzintu striuke, kainavusia 650$, atsiust nupirkta uz 60$  bigsmile.gif.

tikek, svarbiausia tikek, a vdrug mirksiukas.gif Elnias ant ragu atsines ? lotuliukas.gif
Atsakyti