Įkraunama...
Įkraunama...

Prekinamės JAV parduotuvėse !@!

Mamos, o šitai striukytei čia jau gera kaina (su nuolaida taip suprantu 18,20$), ar pavasariop geresnių kainų būna? Ir kaip kokybė šių striukių? Iš komentarų kitose temose supratau, kad jos mažintos, 98 c ūgiui 4T reikia imt... 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ylang: 08 gruodžio 2013 - 15:13
sveikos,
gal sierros kodukas yra?
Atsakyti
QUOTE(vita2 @ 2013 12 08, 12:09)
Patiko, o kaip ju dydziai? Jei cia 42 tinka - koki imt? L?

Tikriausiai g.gif.
Bet jei ziuret ta palyginimu lentele, gal ir M uztektu. Dar kazkoki Karen Scot megztini XL Ebayjuj radau, ten raso bust 50" doh.gif. Sunku ka ir bepasakyt..
QUOTE(zvirblis2 @ 2013 12 08, 13:34)
Merginos kur rasti Tommy Higfilder dydziu lenteles?

Ieskodama patart perkancioms, radau toki idomu palyginima M dydziu, ir daugiausia pagal Macys, ivairiu brand'u. Manau, verta issisaugot orientavimuisi dydziuose, kai reikia g.gif
http://apparelmanufa...e-m-medium.html 4u.gif.
QUOTE(RIJADA @ 2013 12 08, 13:41)
Nu tai gerai tada,nusiraminau  rolleyes.gif

Auklet reiks - pirma nusiperkat, paskui pradedat "tryzniot", ar tiks mirksiukas.gif. Prasom, pries perkant, rekt ir klaust del dydziu bigsmile.gif.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo manouche: 08 gruodžio 2013 - 15:34
QUOTE(manouche @ 2013 12 08, 15:27)
Auklet reiks - pirma nusiperkat, paskui pradedat "tryzniot", ar tiks mirksiukas.gif. Prasom, pries perkant, rekt ir klaust del dydziu bigsmile.gif.

pioneer.gif rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(RIJADA @ 2013 12 08, 17:57)

Norit, dar įnešiu sumaišties? ax.gif Ir ką reiškia, "čia nešioja xl"? Maniškis irgi LT pirktus rūbus dažniausiai į xl taiko. O amerikose dažniausiai L nu-skęsta. TH megztiniai jam M kaip tik ir net laisvokas ax.gif

MAnouche'ka kokia pasikūrusi bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(tyli upė @ 2013 12 08, 16:04)
Norit, dar įnešiu sumaišties? ax.gif  Ir ką reiškia, "čia nešioja xl"? Maniškis irgi LT pirktus rūbus dažniausiai į xl taiko. O amerikose dažniausiai L nu-skęsta. TH megztiniai jam M kaip tik ir net laisvokas  ax.gif

Kū turi uomeny? g.gif
Gafsa Rijadą paguodė, tu vėl ją sujaudinai, aš tik pamokinau. O pati sau pagalvojau, diidelis jos B tas megztinis bus unsure.gif.
Atsakyti
QUOTE(tyli upė @ 2013 12 08, 16:04)
Norit, dar įnešiu sumaišties? ax.gif  Ir ką reiškia, "čia nešioja xl"? Maniškis irgi LT pirktus rūbus dažniausiai į xl taiko. O amerikose dažniausiai L nu-skęsta. TH megztiniai jam M kaip tik ir net laisvokas  ax.gif

Neįneši sumaišties tease.gif nes aš žinau, kaip RIJADOS Rijadinas atrodo
Atsakyti
QUOTE(Gafsa @ 2013 12 08, 18:09)
Neįneši sumaišties tease.gif nes aš žinau, kaip RIJADOS Rijadinas atrodo

Aaaa, nu tada gerai, gal ir ramu bigsmile.gif

Manouche, šiaip, užsidegusi.. patart (lentelių netingi išieškot), pamokyt mirksiukas.gif
Atsakyti
sveikos, sakykit is kur usakinejate vaikams COLUMBIA sniego batus ? 4u.gif
Atsakyti
Patarkit perkant Bearpaw reikia imti ismiera mazesnius nei nesioju? Kazkur skaiciau ir nerandu tos diskusijos kad kailiukas pasinesioja ir didoki pasidaro? Ar teisingai supratau, jei perku USA 8, tai koki man imti tuos Bearpaw?
Atsakyti
QUOTE(augjogx @ 2013 12 08, 16:36)
Patarkit perkant Bearpaw reikia imti ismiera  mazesnius nei nesioju? Kazkur skaiciau ir nerandu tos diskusijos kad kailiukas pasinesioja ir didoki pasidaro? Ar teisingai supratau, jei perku USA 8, tai koki man imti tuos Bearpaw?

8 ir imkit, pradzioj bus apglude, paskui optimaliai.
Atsakyti
Puse nakties nemiegojau...koks grozis..kokia striukyte..vakar 60dolciu buvo nurase kaina... doh.gif http://www.wilsonsle...rentPage=family
nereikia man striukiu daugiau..nu bet..jei neatsauks uzsakymu, as sau nagus nusikramtysiu doh.gif kodel as jos neemiau..IR taip visada yra, jei labai nori-imk ir net nedvejok doh.gif
Atsakyti