Įkraunama...
Įkraunama...

PALEO

Taša, sveikinu wub.gif

Uuuuu... grįžo mano nuotaika ir jėgos atfgal, gal ir gerai, kad vakar vakare nebedirbau, o prasitryniau rolleyes.gif Pietums troškinta višta smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Laisvė @ 2013 12 09, 20:35)
Pelėsis yra grybelis. Šitaip tik jo paviršius nuvalomas, bet jis vis viena lieka.

na va, o as galvojau, jei nusivalo, tai nieko tokio..

QUOTE(Hippie @ 2013 12 09, 20:37)
Sveika prisijungus 4u.gif Pačiu laiku, kaip suprantu  mirksiukas.gif  Kiek daug šitoje temoje daugiavaikių  thumbup.gif

aciu 4u.gif aplink mane apskritai daug daugiavaikiu biggrin.gif

QUOTE(" voresta " @ 2013 12 09, 20:46)
astma gali sietis su pelėsiu . Bet jei ten tik kamputis, tai nežinau  g.gif
prieš miegot einant reiktų trumpai skersvėjuką bute padaryti, 1-2 min. tada  oras su  pelėsio sporomis bus išnešamas lauk. Iš lauko įeis švarus.

bandysim ir taip, bet pavasari tvarkysim rimciau ta pelesi.

QUOTE(Spingsuliukas @ 2013 12 10, 11:31)

Pabandziau pasiskaiciuoti kvepavima.Sulaikymas vos 28 sek,ikvepimai 22.Ar teisingai suskaiciavau ,kad gaunasi -6.Gal priveliau kazka ne taip.O ka reiskia rezultatas???

Man truksta ziniu kaip jam reiketu su sia mityba gyvent,kad svoris augtu.Sake pasirasytu,nes siaip jam patinka tojs maistas,bet nesutinka gyvent be desertu.
Pazadejau jam Paleo desertu  bigsmile.gif

kas cia per kvepavimas?
Mano vyrui irgi reik svori augintis, tad irgi butu idomu rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Migdolė* @ 2013 12 10, 12:11)

aplink mane apskritai daug daugiavaikiu biggrin.gif


Tai užkrečiama biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Migdolė* @ 2013 12 10, 12:11)

kas cia per kvepavimas?
Mano vyrui irgi reik svori augintis, tad irgi butu idomu rolleyes.gif

iš kokio medžio iškritus doh.gif , bo jau 100 kart tai (ir kiekvienoj temoj) rašoma

Tiriamojo asmens paprašoma atsisėsti. Tada jo paprašoma „giliai įkvėpti ir nekvėpuoti kiek įmanoma ilgiau“. Rezultatas užrašomas sekundėmis.(pvz. 60 sek.) Taip pat užrašomas kvėpavimo dažnumas.(pvz 16 kartų/min). pH indekso formulė yra kvėpavimo dažnumas-(kvėpavimo sulaikymas:5). Taigi, jei kvėpavimo greitis yra 16, o kvėpavimo sulaikymas 60, mes gauname 16-(60:5) = 16-12 = 4. Tai yra pH indeksas (jis tiesiogiai neatitinka pH, tačiau šį indeksą jūs lengvai galite apskaičiuoti ir jis suteikia tikslią informaciją apie kraujo rūgščių-šarmų pusiausvyrą). Normalus pH indeksas yra 7, pH indeksas didesnis už 7 bus rūgšties pusėje. pH indeksas mažesnis už 7 yra šarminis. Ketogeninis asmuo dažnai turės indeksą žemesnį už nulį . Tai priešingai pH parametrui - indeksui didėjant, organizmas rūgštėja. pH indeksas išskaičiavimas yra vienintelis praktinis būdas žmonėms patiems apskaičiuoti jų kraujo pH pusiausvyrą.
jei esi ketogenikas, tai svoris tau neaugs, nors tu kasdien suvalgysi tūkstančius kalorijų iš angliavandenių. Netgi liesėsi.
Atsakyti
Voresta,skaitau ir net nezinau ka pridurti.....Baisu... ,kad tas grybas pas mani gyvena ir isvesejes tai diagnozavo pries pat gimdyma,gydymo jokio neskyre ir po.O vargau tol kol pati netaradau ,kadpgereja tik be saldumynu.Bet dabar man aisku is kur mano begaline prasta savijauta,o viska buvau nurasiusi bemiegems naktims ir pan....
Atsakyti
QUOTE(Šelma @ 2013 12 10, 11:09)
Taša, sveikinu  wub.gif

Uuuuu... grįžo mano nuotaika ir jėgos atfgal, gal ir gerai, kad vakar vakare nebedirbau, o prasitryniau  rolleyes.gif  Pietums troškinta višta  smile.gif


aciu mirksiukas.gif mano ir gera nuotaika, nors ir nemegstu savo gitmadieniu.
bet siais metais kitaip!

vakar toks alkis uzejo. nesuprantu, visada per vakariene noriu est(net po jos)...kazkaip pusryciai/pietus ne taip. gal kad skubu, ne namie pvz ar dar ka.
bet vakarienei doh.gif zinau akd ir kokoso turiu, ir surio isitraukiu..zodziu, vakarienes mano neteisingos blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Spingsuliukas @ 2013 12 10, 12:34)
Voresta,skaitau ir net nezinau ka pridurti.....Baisu... ,kad tas grybas pas mani gyvena  ir isvesejes tai diagnozavo pries pat gimdyma,gydymo jokio neskyre ir po.O vargau tol kol pati netaradau ,kadpgereja tik be saldumynu.Bet dabar man aisku is kur mano begaline prasta savijauta,o viska buvau nurasiusi bemiegems naktims ir pan....

na tai smagu, kad supratai, kad esi teisingame kelyje ir dabar viskas tik tavo rankose- maitinsi grybą cukrumi ir leisi jam griauti savo sveikatą ar numarinsi jį badu ir išsivaduosi. Dabar palankus metas, iki vasaros uogyčių jį sudoroti.
O gydymo kaip ir nėra, kol valgai cukrų/krakmolą- tai beviltiška.
O savijauta labai greit pagerės, kai šiek tiek apsiramins kandida. Kitų patirtys tą sako .Tik plauk ją vandeniu lauk. Kokia tavo lialiaus sveikata? Nes nelabai kokią žarnyno mikroflorą iš tavęs gavo.
Atsakyti
Aguonini suede toka tak! dvi paprase recepto! kai kurios net po du gabalus ...
nors pati mielai du sukapociau biggrin.gif
zodziu geris, tikrai! aciu Elatai!

Papildyta:
QUOTE(" voresta " @ 2013 12 10, 11:46)
na tai smagu, kad supratai, kad esi teisingame kelyje ir dabar viskas tik  tavo rankose- maitinsi grybą  cukrumi ir leisi jam griauti savo sveikatą ar numarinsi jį badu ir išsivaduosi. Dabar palankus metas, iki vasaros uogyčių jį sudoroti.
O gydymo kaip ir nėra, kol valgai cukrų/krakmolą- tai beviltiška.
O savijauta labai greit pagerės, kai šiek tiek apsiramins kandida.  Kitų patirtys tą sako .Tik plauk ją vandeniu lauk. Kokia tavo lialiaus sveikata? Nes nelabai kokią žarnyno mikroflorą iš tavęs gavo.



bet sakoma kad candida gyvena kiekvieno zmogaus organizme. tik jei jis nusilpes- tada lenda lauk(kaip ir kiti virusai ir pan). tai kaip cia yra. isigydysim mes zarnyna/skrandi. bet jei tik pavalgysim saldziai(vaisiai et) tai ji gali islysti vel? ty jei ji yra organizme- jai tik tik duok maisto
Atsakyti
Taša- su Gimtadieniu birthday.gif

seilės tysta apie tą aguoninį kai skaitau essen.gif
Atsakyti
QUOTE(taša @ 2013 12 10, 12:53)
Aguonini suede toka tak! dvi paprase recepto! kai kurios net po du gabalus ...
nors pati mielai du sukapociau  biggrin.gif
zodziu geris, tikrai! aciu Elatai!

aciuks.gif
Su gimtadieniu, taša! 4u.gif

kas ten svarstė, ar būtų galima kokoso aliejų per Post24 siųstis? Aš kaip tik šiandien iš Ekopirk gavau laišką su įspėjimu raudonomis raidėmis:
QUOTE
neužsakinėti šių prekių į POST 24:
Visų stiklinių butelių su skysčiais (gėrimais, sultimis, sirupais ir aliejais) - esant temperatūrų pokyčiams gali susprogti;

Tai jei plastikinė tara, be problemų matyt, jei tik lenda į dėžutę, bet va su mano mėgiamais stikliniais indais ( wub.gif ) tai ne kas.
Atsakyti
Taša, tau gimtadieniop proga kiaulienos dovanų 4u.gif hihihi.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Šelma: 10 gruodžio 2013 - 12:03
Taša, sveikinimai!!
Būk laiminga 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti