Įkraunama...
Įkraunama...

JAV ir Kinijos parduotuvės, ebay.com

Tantamm laikykitės 4u.gif 4u.gif Maniškė siaubia namus doh.gif biggrin.gif serga vadinasi cool.gif
Atsakyti
ACIU visos mergytems UZ PREKES 4u.gif wub.gif Per pietus pasiemiau visa kruva is pasto mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingakalnis @ 2013 12 09, 12:32)
jauciu reikes man  crocs pasiziuret sau  blush2.gif
o kelniu  storu jis nesideda pas man,  tai  reik kazkokiu plonu siltu po apacia  g.gif
mnau ji silta bus  bet  del kainos sunku patarti 
Aciu jums drinks_cheers.gif

va sios visai neblogos http://www.sierratra...;colorFamily=74

Ingut man reikai suaugusiam , ty man wink.gif , va tokio tipo gerai butu ir tokia kaina, bandysiu ieskoti smile.gif
Atsakyti
Sveikatytes sergantiems 4u.gif
maniskes tai abi susizaloje blush2.gif Mazoji griuvo i stalo kampa, tai barzdyte mirgu margu visom vaivorykstem spalvom doh.gif O didziajai ji vakar sugebejo aki kazkaip uzkliudyti, is vakaro saltu daiktu palaikem, lyg ir nieko nebuvo, o atsikele su akyte raudona , pats baltymas akies pakraujaves, lasiuku ilasinom, matysim ax.gif
Atsakyti
QUOTE(rapoja @ 2013 12 09, 12:41)

Labai aciu, ir man praverte 4u.gif
Atsakyti
Ingute, vis del to wilson patuko nerimstu biggrin.gif nors ir uzsakytas....
ar nesunku butu pamatuoti saviski, kiek per krutine cm? nu nors uzmusk knieti suzinoti, ar neprasovem su dydziu 4u.gif
Atsakyti
O aš šiandien pasidžiaugiau,kad yra tokie batai kaip columbia,kombikelnės white siera,pirštinės neperšlampančios irgi iš sieros + dar šalmukas reimos wub.gif thumbup.gif nežinau ar bučiau čia kur nors radus pas mus pirkti tokių gėrių smile.gif wub.gif
Tai va-Inga ir Laureta-jūs gėris mirksiukas.gif wub.gif biggrin.gif

Nuėjau darželin pasiimti mažės-vaikai kelnėm šlapiom,pirštinėm šlapiom,kepurės ant šonų unsure.gif ...
Papildyta:
QUOTE(sauleliux @ 2013 12 09, 12:48)
Labai aciu, ir man praverte 4u.gif

drinks_cheers.gif thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rapoja: 09 gruodžio 2013 - 12:51
QUOTE(Lin1 @ 2013 12 09, 13:46)
Ingut man reikai suaugusiam , ty man wink.gif , va tokio tipo gerai butu ir tokia kaina, bandysiu ieskoti  smile.gif

blush2.gif tada nzn
QUOTE(raiboji peleda @ 2013 12 09, 13:48)
Ingute, vis del to wilson patuko nerimstu biggrin.gif nors ir uzsakytas....
ar nesunku butu pamatuoti saviski, kiek per krutine cm? nu nors uzmusk knieti suzinoti, ar neprasovem su dydziu 4u.gif

L 61x2 tarp pazastuku MB turimo

QUOTE(rapoja @ 2013 12 09, 13:50)
O aš šiandien pasidžiaugiau,kad yra tokie batai kaip columbia,kombikelnės white siera,pirštinės neperšlampančios irgi iš sieros + dar šalmukas reimos  wub.gif  thumbup.gif nežinau ar bučiau čia kur nors radus pas mus pirkti tokių gėrių  smile.gif  wub.gif
Tai  va-Inga ir Laureta-jūs gėris  mirksiukas.gif  wub.gif  biggrin.gif

Nuėjau darželin pasiimti mažės-vaikai kelnėm šlapiom,pirštinėm šlapiom,kepurės ant šonų  unsure.gif ...

aha mano Arnas irgi grizo is kiemo bet sausas nors maciau kaip angelus ir netik pusnyne dare lotuliukas.gif
Atsakyti
Merginos, is kur galima uzsakyti padukus i CROCS vaikiskus,kad silciau ziema butu.lyg raset,bet jau nepamenu
Atsakyti
QUOTE(ausrap @ 2013 12 09, 12:22)
Ačiū mergikėm už prekes, BMW už padalinimą,
Svarbiausia viskas tiko ir patiko, Lancome pudrytė ir prekytės iš Old Navy 4u.gif

uspap,aciu jums 4u.gif
Atsakyti
na as nepirkus paduku i crocs blush-anim-cl.gif tai nepatarsiu
Atsakyti
na, ir ka manot doh.gif doh.gif doh.gif labai stiprus, beveik pulingas kaires ausies uzdegimas. desines bugnelis paraudes. nu joooooooooooooooptrrrrrrr doh.gif
Atsakyti