Įkraunama...
Įkraunama...

JAV ir Kinijos parduotuvės, ebay.com

JMD sad.gif nu nieko sau sad.gif
o kaip gydymas antibais?
Atsakyti
JMD 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
nu ,bet eik tu sau unsure.gif doh.gif
Inga ,patark,ką iš vitacost imt ten kur free g.gif biggrin.gif Tu randi visokių gėrių rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2013 12 09, 12:59)
na, ir ka manot  doh.gif  doh.gif  doh.gif labai stiprus, beveik pulingas kaires ausies uzdegimas. desines bugnelis paraudes. nu joooooooooooooooptrrrrrrr  doh.gif

verysad.gif na, Jums ir sekasi doh.gif doctor.gif
Atsakyti
JMD daug sveikatytes siunciu ir 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2013 12 09, 14:59)
na, ir ka manot  doh.gif  doh.gif  doh.gif labai stiprus, beveik pulingas kaires ausies uzdegimas. desines bugnelis paraudes. nu joooooooooooooooptrrrrrrr  doh.gif

doh.gif Sveikatos Jums 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rapoja @ 2013 12 09, 14:05)
JMD  4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif
nu ,bet eik tu sau  unsure.gif  doh.gif
Inga ,patark,ką iš vitacost imt ten kur free  g.gif  biggrin.gif Tu randi visokių gėrių  rolleyes.gif

zinai kad is vitacost as seniai nepirkus sau nieko kur viena imi kitas free blush2.gif tai nzn reik ziureti vitacost brando kur uzrasas Buy one, get one FREE. No promo code required. tada duoda du uz vieno kaina 4u.gif
Atsakyti
aciu mergiukai. nu koks sudas nebegaliu. Antibus skyre tik dabar. Cia as geriau antibus, mazius anasyk praslydo. Istrauke savaite ir pizius atejo. jau nebegaliu. Visdokiais zodziais keikiuosi, nes nervai nelaiko. Man paciai zveriskai skauda gerkle, bet netiuriu kada eit pas tuos daktarus.

nu neesme. einu uzmigdysiu vaika. gavau savo kompa. reikia drabini pasta sutvarkyt. kruva darbu.
Papildyta:
tiesa, uz loro konsultacija teko susimoket. kaip jum bajeris doh.gif
Atsakyti
QUOTE(rapoja @ 2013 12 09, 13:52)
O aš šiandien pasidžiaugiau,kad yra tokie batai kaip columbia,kombikelnės white siera,pirštinės neperšlampančios irgi iš sieros + dar šalmukas reimos  wub.gif  thumbup.gif nežinau ar bučiau čia kur nors radus pas mus pirkti tokių gėrių  smile.gif  wub.gif

maniske lygiai taip pat i darza nuejo , labai geri sie rubai ,batai...
o kokias pirstines turite ? g.gif

ir ar nebandzius Columbia batukus skalbt ? (mes tokius pacius turime ) ta kailiuka nebandei plaut
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2013 12 09, 13:10)
aciu mergiukai. nu koks sudas nebegaliu. Antibus skyre tik dabar. Cia as geriau antibus, mazius anasyk praslydo. Istrauke savaite ir pizius atejo. jau nebegaliu. Visdokiais zodziais keikiuosi, nes nervai nelaiko. Man paciai zveriskai skauda gerkle, bet netiuriu kada eit pas tuos daktarus.

nu neesme. einu uzmigdysiu vaika. gavau savo kompa. reikia drabini pasta sutvarkyt. kruva darbu.

Bandykit pradėt gert Rybomunyl, nu kai mano dukra mazgė buvo, tai irgi vaikščiojantis ligų kalnas buvo, Gėrėm juos 2 kartus su pertrauka. Mums labai padėjo. Dabar ji 10 metė - thu thu išaugo iš ligų maišo. Net gydytoja kurią tai dieną paskambino ir paklausėm, ar neišsiregistravom iš jos, nes nesirodom visai. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ausrap @ 2013 12 09, 14:14)
Bandykit pradėt gert Rybomunyl, nu kai mano dukra mazgė buvo, tai irgi vaikščiojantis ligų kalnas buvo, Gėrėm juos 2 kartus su pertrauka. Mums labai padėjo. Dabar ji 10 metė - thu thu išaugo iš ligų maišo. Net gydytoja kurią tai dieną paskambino ir paklausėm, ar neišsiregistravom iš jos, nes nesirodom visai. 4u.gif

ribomunyla geriam jau 4 menesius!!!!
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2013 12 09, 13:11)

Papildyta:
tiesa, uz loro konsultacija teko susimoket. kaip jum bajeris  doh.gif

Tai gal siuntimo neturejot? pas mus tai vietoj,kur esame prisirase Seimos centre,LOR nera, ten tik pirmine prieziura, o LOR gaunasi jau kita grandis., Konsultacineje poliklinikoje..Tai visad gydytoja siuntima israsineja 4u.gif ir is vieno pastato i kita lekiam.Na, cia rajonas...Kaip pas Jus tai nezinau 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Semilga: 09 gruodžio 2013 - 13:23
QUOTE(JMD @ 2013 12 09, 15:11)

tiesa, uz loro konsultacija teko susimoket. kaip jum bajeris  doh.gif

blink.gif blink.gif cia kur taip ?!
Atsakyti