Įkraunama...
Įkraunama...

JAV ir Kinijos parduotuvės, ebay.com

QUOTE(zeneta @ 2013 12 09, 21:41)
paskesi 12  4u.gif as ji pirkau siaurinimui  ax.gif  zinojau kad didelis bus  blush2.gif 
va sis tik jis pas mane geltonas o cia kaip zalsvas-galiu ismatuot bet skesi  ax.gif pardavinet nenoriu nes  itariu jau nebus ju-cia pirkau tada kai visas senienas jcrew ismete  ax.gif nu kai 40 proc nuolaida buvo  4u.gif
http://www.ebay.com/...=item2c770c9a90
Papildyta:
dalinkites panos kur tikru zuikio tauku gaunat kur tuos medziotojus pagaut  g.gif mums vienas zada zada ir zuikio, ir barsuko  ax.gif  noriu naturaliu  ax.gif gerai kai bronchitas...dabar viskas tik is vaistines  ax.gif

Reikia pažistamų medžiotojų ieškoti, nes pas paprastus mirtinguosius zuikiai po pievą nelaksto. biggrin.gif O dėl kosulio, tai mane mama nuo mažens virtomis bulvėmis su lupenomis gydė, taip ir aš savo mažasias, 100 proc. pasitvirtina. TFU TFU TFU...
Atsakyti
QUOTE(špingaletka @ 2013 12 09, 21:42)
Ačiū, Ingut, pabandysim kremuką, jei man netiks, MB sunaudos  lotuliukas.gif

si alijosium labai geras, skaniausias nors kaip kam kokosu ax.gif dar brazilisku riesutu skanus kvapas ax.gif
Atsakyti
ramka aciu Jums wink.gif

spingaletka geras jis tikrai wink.gif

Einu mergaites nuo pc, vyras sportinas vaikai namus vercia, biskiuka pabusiu su jais kol nesugule.
Iki ryt
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2013 12 09, 21:47)
Aha. Jiem viskas suein  biggrin.gif. Blogiausiu atveju kulnam sutepsi  biggrin.gif

as laukiu irgi bees kremo kur zeneta uzrode. Vivo mano jau i pabaiga

Kai mano paakių kremą rankom sunaudojo, linksma tikrai nebuvo, blink.gif blink.gif sako, o aš galvojau čia koks mėginukas iš viešbučio lotuliukas.gif
Atsakyti
Bmw tau balionc 4u.gif geriete wub.gif
Atsakyti
QUOTE(špingaletka @ 2013 12 09, 21:47)
Reikia pažistamų medžiotojų ieškoti, nes pas paprastus mirtinguosius zuikiai po pievą nelaksto. biggrin.gif  O dėl kosulio, tai mane mama nuo mažens virtomis bulvėmis su lupenomis gydė, taip ir aš savo mažasias, 100 proc. pasitvirtina. TFU TFU TFU...

tai sitas gerai bet kai isisenejes bronchitas ar labai stiprus barsuko, zuikio taukai gerai-tik viena beda barsuko smirda doh.gif tai vaikai negeria vienu tik su dideliu kiekiu sulciu doh.gif dar turiu tepala is vaistine drinks_cheers.gif barsuko tauku, bet jis ne toks efektyvus kaip geriant g.gif
del vyru drinks_cheers.gif maniskis sampunus chi infra sunaudojo-bet patylejau uz kokia kaina biggrin.gif jam svarbu sampunas ax.gif dabar nupirkau natura siberica nu liuksiniai sampunai -dar pranzuzu firmos man patiko naturalus live clear berods vadinas g.gif
bet dabar ieskau su berzu derva -nu po ligos slinkt plaukai pradejo doh.gif
mestelkit kas turit kontaktus tikru medziotoju g.gif kurie turi pardavimui ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zeneta: 09 gruodžio 2013 - 21:00
Gal kuriai tiktų-patiktų, bordo megztukas, S, bet didintas. 115
http://www.loft.com/...faultColor=6458

Atsakyti
O man nuo siberikos ir to kito zveriskai galva nieztejo. Tvojau lauk. Man geriausi buvo aubrey. Tik kad svolociai brungus. Reiktu dar kazka nauja pabandyt bet nesugalviju.
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2013 12 09, 20:32)
As turejau kiskio tauku. Bet kaimybes vyrui buvo ciut ne koma tai jam atidaviau. Necypia kkol kas. Bet... Kazi kas bus kai eisim miegot. Atsiguls ir bugneliai isitemps. ***** nelaukiu.

Pritroskinau puoda darzoviu. Suslave vaikas visa bliuda. Nu tai gal da ne taip blogai  biggrin.gif

tantamm iskepei vista? as rytoj! tik su abrikosais ir obuoliais pafarsiruosiu.
Pasimatavau crocsus panoramoj. Nu ciki. Bet tai kur glusas daiktas. Dydzio nepaziurejau  doh.gif

Zinok vista pasakiska gavosi smile.gif Ascdar i ryzius ciberzoles biskis dejau. Seimyna slove ...
biggrin.gif thumbup.gif
Papildyta:
Uzjauciu tave JMD del maziaus, tai yra ji labiau uzjauciu. Vargsas vaikas verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2013 12 09, 22:02)
O man nuo siberikos ir to kito zveriskai galva nieztejo. Tvojau lauk. Man geriausi buvo aubrey. Tik kad svolociai brungus. Reiktu dar kazka nauja pabandyt bet nesugalviju.

o kas tiksliai tave alergizuoja zinai g.gif natura siberica keliu rusiu visi alergizavo g.gif ar tik kuris vienas is ju g.gif o natura gate bandei g.gif tik kondecionieriai labai tirsti bet geri ax.gif
pasiskaityk va cia
http://natures-gate....ry?category=136
o visus atsiliepimus amazon rasi ax.gif
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2013 12 09, 22:02)

kuris tiksliau? 4u.gif
http://www.iherb.com...p...&rank=1#p=1
Atsakyti
QUOTE(Tantamm @ 2013 12 09, 21:05)
Zinok vista pasakiska gavosi smile.gif Ascdar i ryzius ciberzoles biskis dejau. Seimyna slove ...
biggrin.gif  thumbup.gif
Papildyta:
Uzjauciu tave JMD del maziaus, tai yra ji labiau uzjauciu. Vargsas vaikas  verysad.gif

niam... 4u.gif Pas mus tai paprastai... lietiniai su bananais vakarienei buvo, vaiku pageidavimu ax.gif nes is lauko grizom alkanos, po darzelio su pasikniukais nuo didelio kalno vazinejom lotuliukas.gif
bet uztar skruostai visu raudoni buvo thumbup.gif lotuliukas.gif
Atsakyti