Įkraunama...
Įkraunama...

JAV ir Kinijos parduotuvės, ebay.com

QUOTE(JMD @ 2013 12 09, 21:47)
Buvo laikai kai pietum 3 patiekalai budavo ir min 2 desertai. Bet paskui pagalvojau kad per gerai  biggrin.gif. Raukiau ta reikala  bigsmile.gif  dar buvo mintis atejus tortu ir pyragu kepyklele atidaryt  biggrin.gif

doh.gif doh.gif Pries tau tai parasant, laikiau save gera seimininke biggrin.gif
Slepiuosi doh.gif
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2013 12 09, 21:47)
Buvo laikai kai pietum 3 patiekalai budavo ir min 2 desertai. Bet paskui pagalvojau kad per gerai  biggrin.gif. Raukiau ta reikala  bigsmile.gif  dar buvo mintis atejus tortu ir pyragu kepyklele atidaryt  biggrin.gif

As tai tik maza svajojau tortu kepeja but lotuliukas.gif Paskui bernus savaitgaliais palepindavau, net receptu knygas gimtadieniais dovanodavo mirksiukas.gif blush2.gif lotuliukas.gif O dabar vyras viska valgo,neisrankus thumbup.gif ax.gif
Atsakyti
Labukas visom 4u.gif

Kaip jums toks paltas http://www1.macys.co...A_PARAMETER=BAG
Gal tie karakuliai beryšio g.gif
Kažkoks košmaras, nuo rudens renkuosi paltą ir niekaip neišsirenku doh.gif Vyrą turbūt greičiau išsirinkau lotuliukas.gif vis kas nors užkliūva, nors tu ką doh.gif
Atsakyti
patarkit,prasau,siu kelniu 120cm 25kg vaikui is Big boy skyriaus 8d, ar nepaskes?
skaiciau,kad jie "auga" kartu su vaiku?
http://www.landsend....-bibs/id_257775
Atsakyti
Tantammai jei tave pasirinko to znacit esi pati geriausia. Ir kad blynu kept nemoki jam iki biggrin.gif lempos.
Atsakyti
Kompui kazi kas nutiko, o telefonu dar nekalnus nuverciu. Bet lyg spingaletka apie Cascade kvepalus klause. Natom as tikrai apibudint nemoku sad.gif
Man jie nu laabai lipo pirmu ispudziu. Saldus, bet neikyriai, o taip jaukiai, labai moteriskai. Nesunkus, o tokie jaukus, visai neikyrus, saltu oru man atrodo tinkantys. Vasara man nelabai tokiu noretusi. Tikrai suzavejo labai labai wub.gif pasirodysiu visai neisprususiu skoniu - man amouaga honour patiko,tikrai patiko. Bet sitas mano receptorius pirma akimirka net labiau uzkabino.. matyt emocijose kazko silto truksta.. tik va ar laikp jie tai suabejojau. Arba nebeuzuodziu saves arba prastai laiko kvapa.. dar sito nesuprantu :l
Atsakyti
apie kulinarija tyliu -moku is pyragu morku ir obuoliu pyragus,nu ka dar g.gif nu kas skaniausia gaunas troskinta zuvis, ir kotletukai su suriu g.gif visa kita kuo paprasciau blush2.gif
guess man grazus paltukas..o tie karakuliai man primena mano vaikystes tureta paltuka wub.gif
Papildyta:
QUOTE(1JULIANA6 @ 2013 12 09, 22:57)
patarkit,prasau,siu kelniu 120cm 25kg vaikui is Big boy skyriaus 8d, ar nepaskes?
skaiciau,kad jie "auga" kartu su vaiku?
http://www.landsend....-bibs/id_257775

paskes jie an tokio kaip maniskis jis 136 cm mazdaug -120 cm tikrai per didelis 4u.gif
mazdaug orentacijai mazdaug m dydis butu 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zeneta: 09 gruodžio 2013 - 22:11
QUOTE(zeneta @ 2013 12 09, 23:09)
apie kulinarija tyliu -moku is  pyragu morku ir obuoliu pyragus,nu ka dar  g.gif nu kas skaniausia gaunas troskinta zuvis, ir kotletukai su suriu  g.gif  visa kita kuo paprasciau  blush2.gif 
guess man grazus paltukas..o tie karakuliai man primena mano vaikystes tureta paltuka  wub.gif
Papildyta:

paskes jie an tokio kaip maniskis jis 136 cm mazdaug -120 cm tikrai per didelis  4u.gif

tai koki imt?is little boy 7?noriu ,kad kita ziema dar panesiotu?
Atsakyti
QUOTE(1JULIANA6 @ 2013 12 09, 23:11)
tai koki imt?is little boy 7?noriu ,kad kita ziema dar panesiotu?

pagal ju lentele 7 iki 125 cm ax.gif jei isaugimui tai imkit 8 ax.gif atlenksit jei ka apacias-nuo 125 iki 135 cm 8 dydis ax.gif
kaip as lietiniu uzsimaniau doh.gif pasnekejot apie maista ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zeneta: 09 gruodžio 2013 - 22:20
[quote=zeneta,2013 12 09, 23:09]
apie kulinarija tyliu -moku is pyragu morku ir obuoliu pyragus,nu ka dar g.gif nu kas skaniausia gaunas troskinta zuvis, ir kotletukai su suriu g.gif visa kita kuo paprasciau blush2.gif
guess man grazus paltukas..o tie karakuliai man primena mano vaikystes tureta paltuka wub.gif
Papildyta:

Sakai vaikystę primena, nu gal smile.gif Aš tai vis galvoju, ar senovės neprimena ax.gif

Į maisto temą smile.gif prieš pusantros valandos parsinešiau gyvą karpį, tai užrištam maiše, vis dar juda doh.gif Nepaprašiau, kad parduotuvėj išskrostų, tai jau net gaila darosi, šitiek laiko kankinasi, nenusigalabija, o pati pjaut dar judančio bijau
Atsakyti
LABAI, LABAI DIDELIS DEKUI INGUTEI IR LAURETAI UZ PREKYTES. 4u.gif
P.S. Nieko dar nemaciau, bet dukra sako, kad viskas grazu biggrin.gif
Atsakyti
JMD - labai liunkiu,kad vaistukai padėtų vaikučiui...vargšiukas tiek prisikankino 4u.gif 4u.gif

merginos, o vyram sniego kelnes perkat? g.gif gal sierroj kokias nusižiūrėt ir palaukti nuolaidos? ba tikrai reikia..o aš aišku sumasčiau tik sezono metu smile.gif
Atsakyti