Įkraunama...
Įkraunama...

JAV ir Kinijos parduotuvės, ebay.com

QUOTE(JMD @ 2013 12 10, 18:05)

niekaip negaliu to vaiko kompo paleist, nes amziais namie, arba as laiko neturiu. nuejo miegot. issitraukiau, galvoju pajungsiu. bleeeeeee pamirsau batarkes pakraut  doh.gif  lotuliukas.gif tik vyniot viska atgal. vaikas nubudo. sugrudau viska po sofa  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

N kartu patirta situacija lotuliukas.gif
JMD imciau 32 dydi. Jei tik tie usa dydziai atitinka musiskus europietiskus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(MAMA7411 @ 2013 12 10, 17:34)
O as antri metai medzioju stai toki modeli M dydi, bet kol npinga, nebelieka dydzio...
http://www1.macys.co...-...en&slotId=6
Jei kri pamatysit M dydi su nuolaida, rekit.

pernai tokia sierroj MB nupirkau kazkur apie 120 $, tai va antra sezona tampys, tikrai labai smagi thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Semilga @ 2013 12 10, 16:35)
bet yra tokiu kurios ant svetimu diedu" tik ir lipa kaip muses prie medaus" lotuliukas.gif  gun_rifle.gif  gun_smilie.gif

Yra yra, tikrai doh.gif lotuliukas.gif

QUOTE(laureta @ 2013 12 10, 16:40)
parduodami shoemetro batai

dydis 9 , spalva juoda, pirkta uz 26.39 usd, kaina 118 lt.

user posted image

nuorodele i preke

Jei cia UGG, niekas nepirkit !!! Man atiduokit, kaip moraliskai traumotai siandien ! lotuliukas.gif
Atsakyti
Nu vistiek man mistika kad 33 dzinsu dydis su 120cm klubais skendimui g.gif
arba klubai mazesni, ar dydis ne tas unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Tantamm @ 2013 12 10, 19:24)
Yra yra, tikrai  doh.gif  lotuliukas.gif
Jei cia UGG, niekas nepirkit !!! Man atiduokit, kaip moraliskai traumotai siandien !  lotuliukas.gif

bearpaw cia

QUOTE(Eglute @ 2013 12 10, 19:27)
Nu vistiek man mistika kad 33 dzinsu dydis su 120cm klubais skendimui g.gif
arba klubai mazesni, ar dydis ne tas unsure.gif

na as irgi nzn net
nes man su 100 tirkai apie 32d reiktu del liemens nes anas zinau kad nedave laisves rinkutem blush-anim-cl.gif rasiu vakare manau jei vaikai ne mane uzmigdys bet patys nulus pirmiau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingakalnis @ 2013 12 10, 19:28)
bearpaw cia
na as  irgi nzn net
    nes man su 100  tirkai  apie 32d reiktu del liemens  nes    anas  zinau kad  nedave laisves  rinkutem blush-anim-cl.gif  rasiu vakare  manau jei vaikai ne mane uzmigdys bet patys nulus pirmiau  biggrin.gif

zasybys, su 100 cm rura tinka 32, su 120 rura is 33 krenta. normaliai lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2013 12 10, 19:29)
zasybys, su 100 cm rura tinka 32, su 120 rura is 33 krenta. normaliai  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

nu as zinokis atrodo turiu 30d bet mazi tai sakau reik 32
nu rasiu pasakysiu, jei eglutei 29 ant ribos tai as tada i 30 nikak ir siandien neilisciau

http://www1.bloomingdales.com/ - 20% turim negalioja uggam:)
ir visam siam sarasui
Offer excludes Women: Burberry, Moncler, The North Face®, Not Your Daughter's Jeans, Canada Goose, Armani Collezioni, Escada, Jean Paul Gaultier, Sonia Rykiel, Misha NoNoo, Zac Posen, Lafayette 148, Gerard Darel, Basler, Karen Millen, Coast, Halston Heritage, Reiss, Maximilian, BCBG, BCBGeneration, Ted Baker, Sandro, Maje, MaxMara, MaxMara Weekend. Handbags: Marc Jacobs Collection, Tory Burch, Burberry, COACH, Salvatore Ferragamo, MCM, Longchamp. Shoes: Giuseppe Zanotti, Stuart Weitzman, Tory Burch, Burberry, UGG® Australia, UGG® Collection, COACH, Gucci, L.K. Bennett, Salvatore Ferragamo. Accessories: Tom Ford, Burberry seasonal accessories, Michele Watches, COACH, UGG® Australia, Pandora, The North Face®, Tory Burch seasonal accessories. Men: Burberry, Gucci, Moncler, The North Face®, Canada Goose, UGG® Australia, Ralph Lauren Black Label, Paul Smith, Ted Baker, Thomas Pink, Sandro, Ralph Lauren Black Denim, MCM, Salvatore Ferragamo. Kids: Bugaboo, Under Armour, Maclaren, UppaBaby, Burberry, UGG® Australia, The North Face®, Moncler, Canada Goose, BabyBjorn, Ergobaby. Home: Rimowa, Tumi, Tabletop, Mattresses, Floor Care, Furniture, Rugs, Small Electrics, Michael Aram, Tempur-Pedic, Patience Brewster. Offer excludes all Fine Jewelry except Bloomingdale's Own Collection and Judith Ripka. Offer excludes Cosmetics, Fragrances, and Gift Cards.

labai reik iki free shipuko
http://www.lordandta...lord-and-taylor - 25%
Atsakyti
vo lentele
man atitinka cm
user posted image

nieko nesimato
nuoroda
http://us.levi.com/i...oType=infosport

tik ziurekit dar modeli, pas juos berods yra tas Curvy modeliai, kur lieknam liemeniui
tai va pas mane ir yra tas curvy 29 dydis, man klubai , leskos 29 gerai bet per liemeni kiek verzia kol nepranesioti
tai sakyciau mano ir yra 29 dydis, as toki iprastai ir deviu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Eglute: 10 gruodžio 2013 - 18:40
Padekoti atbegus Ingutei uz uzrodyta TH batelius oranzinius ,super thumbup.gif tiko ir patoko,Vince Camuto ilgaauliai wub.gif thumbup.gif isimylejus ju branda,jauciu ateityhe dazniau pasidairyt teks ir jau laikrodziu laikroduku grozis wub.gif wub.gif nu apsituresim su MB geras Kaledas biggrin.gif aparpuoli gaus jau matau dbr reakciaja bigsmile.gif Lauretai didzeliausias aciuks.gif
Nu visai laiko neber pasipliotkinti cia verysad.gif velai vakare vis imetu aki o jau temu greitumas doh.gif doh.gif spek gaudyt biggrin.gif

svile se tau 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Atsakyti
Merginos, gal kas noretu pirkit Bearpaw vaikiskus batukus EU34 dydis, US3. Apsiskaiciavau su saviskes dydziu doh.gif 100 Lt.
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Eglute @ 2013 12 10, 19:38)
vo lentele

pagal ja, man reikia 33. reiskia moteriske su 120 turi kazkoki kitoki dydi, nes jei ji leginsus ar ka ten eme 17, tai 33 dzinsus kazkaip man be sansu ilist atrodo g.gif
Atsakyti
mergytes,shometro 11.29 su kokia nuolida pirkom batus?gal kuri pirkot megstus tuos rudus bepraw
Atsakyti