Įkraunama...
Įkraunama...

JAV ir Kinijos parduotuvės, ebay.com

QUOTE(JMD @ 2013 12 10, 21:16)
Kas tau atmusa. Tada bandem sakei ooii kaip skanu  tongue.gif  lotuliukas.gif

A sita bandem? doh.gif Durna boba lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Neveltui megstiniu su vista prisipirkau lotuliukas.gif
Atsakyti
Sedziu siandien vonioj, ramiai zulinu unitaza, jauciu toks saltukas per kojas, kaip sokau, akurat, mazoji partempe zaisline virtuve, uzsirioglino, atidare duris ir ispendino i lauka.
Islekiu i lauka, stovi mano maze vidury kiemo su petkelnytem ir maikyte trumpom rankovem, visa dreba, akys blink.gif , ciut infarkto negavau doh.gif
Kada jau jai praeis ta duru atidarymo manija verysad.gif

Atsakyti
QUOTE(Tantamm @ 2013 12 10, 22:23)
A sita bandem?  doh.gif Durna boba  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Neveltui megstiniu su vista prisipirkau  lotuliukas.gif

Nu va nebelygis. Issidavei lotuliukas.gif

as vistos neturiu bet man tinka visks lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurginiukas @ 2013 12 10, 23:14)
Ėėch kaip gaila, kad aš tik viena koja kolkas mint galiu doh.gif Mielai sudalyvaučiau, susipažinčiau ax.gif O dabar ką, nebent ant šluotos paskraidyt galiu biggrin.gif

Geriau patarkit kaip netikusius dydžius greičiau parduot, mastau gal kokią temą-keityką užveist g.gif Niekam nereik pirkt, tai gal bent atsirastų norinčių keistis kas netinką į tai kas gal tiktų g.gif Nu vis ne veltui išmesti pinigai mm g.gif

tai dek i albumeli bendra smile.gif o ka turi ? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(valyte_7 @ 2013 12 10, 22:26)
Sedziu siandien vonioj, ramiai zulinu unitaza, jauciu toks saltukas per kojas, kaip sokau, akurat, mazoji partempe zaisline virtuve, uzsirioglino, atidare duris ir ispendino i lauka.
Islekiu i lauka, stovi mano maze vidury kiemo su petkelnytem ir maikyte trumpom rankovem, visa dreba, akys blink.gif , ciut infarkto negavau doh.gif

nu klausyk rankinti viska ir visur jau tau reik mergyt unsure.gif unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2013 12 10, 21:27)
Nu va nebelygis. Issidavei  lotuliukas.gif

as vistos neturiu bet man tinka visks lotuliukas.gif

Nu neskriausk, bo siandien joku nesuprantu biggrin.gif visai i vakara ragas man doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Tantamm @ 2013 12 10, 22:30)
Nu neskriausk, bo siandien joku nesuprantu    biggrin.gif  visai i vakara ragas man  doh.gif

Tai ***** mars i lova! !!!!!& apie save irgi pagalvok.
Papildyta:
QUOTE(valyte_7 @ 2013 12 10, 22:26)

Reik bizniuka atidaryt - parde komisiuka kokiam uzmirstam kampe. Kad gyvai butu ir pamatuot galetum biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(valyte_7 @ 2013 12 10, 23:26)

uzdarinek ant rakto ir rakta kur aukstai, nebent nera galimybes su raktu rakinti duris.
Atsakyti
Psio, varau miegot smile.gif Gal ryt bus geriau ..
Atsakyti
QUOTE(Ingakalnis @ 2013 12 10, 22:29)
nu klausyk rankinti viska ir visur jau tau reik mergyt  unsure.gif  unsure.gif

Visos kedes is namu jau seniai isnestos, tai ji zaislu deze partempia ar taip koki zaisla didesni, uzsilipa ir v period... Buvo ant uzrakto uzdaryta, pirma karta prasuko.
As n kartu per diena ja nukeliu, partempiu, istraukiu...., o ji lipa, lipa, lipa

Atsakyti
QUOTE(Tantamm @ 2013 12 10, 22:11)
Jai epic netrucas  ir neastrus  tongue.gif  biggrin.gif
thumbup.gif  man ir atmusa visa nora
Ateiciau, jei mazius biski aprims  mirksiukas.gif

but puiku thumbup.gif

QUOTE(Jurginiukas @ 2013 12 10, 22:14)
Ėėch kaip gaila, kad aš tik viena koja kolkas mint galiu doh.gif Mielai sudalyvaučiau, susipažinčiau ax.gif O dabar ką, nebent ant šluotos paskraidyt galiu biggrin.gif

o tai kur antra koja ?kas mint neleidzia ? g.gif
i albumely dek bendra ...as irgi ikisiu savo gerybiu ...
Atsakyti
QUOTE(Semilga @ 2013 12 10, 21:58)
nu neee lotuliukas.gif pats tas saltmirems wub.gif as is ugg sliopkiu ir emu neislendu.Va, ir vyrui kaledoms po egle ugg slepkes bus,nes pastebejau,kad mano skolinasi,kad ir mazokos lotuliukas.gif
Papildyta:
o man jie nepatiko...kazkaip berysio susirauksleja...kietoki.Nors man dydziu ir didesni gavosi, nors emiau iprasta savo dydi.O ir itarimas kilo,kad gal dazys, nes vidinis kiseniu pamusalas jau gavus naujus buvo pasiserdejes...(baltas, bet vietom pasidazes melsvai)

kad jie minksti nestoro dzinso, uz guess plonesni ir uz aeropostale. As dydi pataikiau tai man jokiu rauksliu nera, o del dazymosi tai nenusidaze manuju vidines kisenes...o po skalbimo kaip be nezinau,turiu guess tamsius tai nedazo ax irgi tamsius turiu, tai pora skalbimu ir nedazo.
Atsakyti