Įkraunama...
Įkraunama...

JAV ir Kinijos parduotuvės, ebay.com

QUOTE(Wika 111 @ 2013 12 11, 11:51)
Labas rytas  4u.gif

Michael Kors pukines striukes atitinka dydi? patarkite prasau, su 80 cm per krutine ir 90 klubais , XS dydi imti ? gal kas turi panasia XS dydi ir gali parasyti ismatavimus  4u.gif

http://www.lordandta...own-walker-coat

Vakar mergaites pirko tokias po 70 berods g.gif
Atsakyti
QUOTE(Lucky_2 @ 2013 12 11, 10:54)
Vakar mergaites pirko tokias po 70 berods  g.gif

is Kur ? blink.gif
Atsakyti
QUOTE(lasiniuotis @ 2013 12 11, 10:54)
berods sijona esu pirkus 4  dydzio, gal ir suknele tiktu g.gif

pas mane truputi daugiau per klubus ir liemeni.

gal jum 2 uztektu g.gif

Apie 2 d. ir galvoju g.gif Atsiliepimuose, berods, rase, kad didinta, tai gal uztektu ax.gif

Gal dar kas pasisakys 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Wika 111 @ 2013 12 11, 10:55)
is Kur ?  blink.gif

ten pat, nuolaida kazkaip dvigubai taioke.

bet Wika, ten yra sizing info su MK dydziais konkreciais. paziurek, pagelbes gal. Bet tai nifiga sebe L dydzio krutine 100 cm tiktai doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JMD: 11 gruodžio 2013 - 09:58
QUOTE(Wika 111 @ 2013 12 11, 11:55)
is Kur ?  blink.gif

Oi nepasakysiu doh.gif bloo.... Kazkas lyg, bijau liezuvi nusilauzt biggrin.gif pirkusios parasys, bet ten tyliai viskas ivyko, po fakto tik pasisake.. Bet lyg jau ir kai uzkele kainyte, ji geresne nei si g.gif palaukit, Inga gal parasys
Atsakyti
QUOTE(rapoja @ 2013 12 11, 10:18)

mes moterys turim kasdieninius ir išeiginius papus-geeeras

aha... as irgi pagalvojau kad mum gerai lotuliukas.gif

QUOTE(Bluntė @ 2013 12 11, 10:18)
Labas rytas smile.gif
JMD-dėkui, išmiegojom  na bet vieną naktį miegam,kitą- ne  bent mažiukė prakvėpavo pati, jokių vaistų nelašinom,nei jūros vandenuko  thumbup.gif  tik pabudusi ryte kosti..na šiandien dar iškomandiruojam pas senelius, patinginiausiu  blush2.gif 

Ingut- koks dailus merinukas 

merinuka si seniai ziurejau jauciu imsiu biggrin.gif

smagu kad mergytei geriau wub.gif

QUOTE(lasiniuotis @ 2013 12 11, 10:20)
Merginos gal zinot 4 dydis kokiam cia dydziui tiktu?
http://www.anntaylor...faultColor=6600

uk 8 tai musu manau bus 36d
siaip didintos sukneles bent kiek teko matyti

QUOTE(Tantamm @ 2013 12 11, 10:23)
Mes dovanu gavom , tai kad nezinau  kainos  O zaist tai tikrai zaidzia 

o jis labai didelis na namuose pastacius?

QUOTE(evvva @ 2013 12 11, 10:29)
po tokiu postu pasijauciau baidykle ,stora karve  ir  t.t. nu paverej JMD 

oj nereik tik, atrodei FANTASTISKAI todel visi diedai tavo buvo norejai tu to ar ne biggrin.gif
o JMD pavydi todel taip sako lotuliukas.gif

QUOTE(JMD @ 2013 12 11, 10:33)
evvva, as vienintele kuriai ta suknia negrazi. reiskia su mano smegenim kazkas ni tavo  biggrin.gif tu nepyk nu  blush2.gif as nepiktai. pati zinai kad esi grazi moteris. o kad turi dupce gera tai musu cia tokiu daug. vienom viena kitom kita juk ane? tau su ta suknia kaip man su pitonkem. grazu ir gipsas  biggrin.gif

nus kur tavo foto su pytonkem zadejai ir ner bigsmile.gif
bet as suprantu - as visada maniau kad tokios suknes netinka pilnesnem nei 90-60-90 bet poo evutes vaizdelio ir man jos uzsidege kaip reik blush2.gif

QUOTE(rapoja @ 2013 12 11, 10:34)
Ačiū už siuntinuką  wub.gif  !!! Ir už siurprizą  wub.gif

dar gavau fate,memoir,bet honour labiau patinka  ax.gif

aciu Uz pirkinukus wub.gif taaaip man irgi Honour ir reflecion dveji kuriu reiekjo ir kuriuos turiu wub.gif

Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2013 12 11, 11:56)
ten pat, nuolaida kazkaip dvigubai taioke.

bet Wika, ten yra sizing info su MK dydziais konkreciais. paziurek, pagelbes gal. Bet tai nifiga sebe L dydzio krutine 100 cm tiktai  doh.gif

Nu va, ten pat pasirodo drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Tantamm @ 2013 12 11, 10:47)
Evvut, baik  biggrin.gif  Na kokia neviltys ?!  biggrin.gif

cia kitam gali but mirksiukas.gif o as ,tai ne...pati paciausia didis.gif hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(Wika 111 @ 2013 12 11, 10:55)
is Kur ?  blink.gif

buvo klaida neaisku ar atsius uz tokia kaina
150-25% tikrai kaina jai gera
QUOTE(Dideja @ 2013 12 11, 10:41)
As gal irgi jos noreciau, jei zinociau kokio dydzio reikia su 90/72/93

Mergaites, gal kuri turite ir pakomentuosit?  4u.gif

as zinokit imciau dydziu mazesne nei iprastai pirktumet suknele

QUOTE(Tantamm @ 2013 12 11, 10:42)
Rapuja, noreciau kazko tokio

http://www.sierratra...;colorFamily=01

Bet kad kaina  doh.gif  REIKIA NUOLAIDELES GEROS  biggrin.gif

nus laukiam nuolaidu grazus bet kaina negrazi

QUOTE(Wika 111 @ 2013 12 11, 10:51)

Michael Kors pukines striukes atitinka dydi? patarkite prasau, su 80 cm per krutine ir 90 klubais , XS dydi imti ? gal kas turi panasia XS dydi ir gali parasyti ismatavimus 

http://www.lordandta...own-walker-coat

vikut imk ta dydi kuri iprastai neisoji MK atitinka jei striukes xs sios irgi toki imt reik
Atsakyti
sveikos
QUOTE(evvva @ 2013 12 11, 09:53)
Eglute pardavinejo uz 400 lt. ta Honour ...
gaila zmogus zadejo su manim pasidalint ,o kai prasiau parduot jei netiks ,patikino kad tikrai -tikrai nepardavines  schmoll.gif  ,gaila kad zmones zodzio nesilaiko ,o zinant kad juos as l.norejau  (dar pati ir guode  temoj nekart )  ,slapcia deda kuo toliau skelbima  . na negrazu mano galva  ,bent jau parasyt galejo  doh.gif

Gal jai tiesiog nepatogu už 400 lt pardavinėti tam, kas žino už kiek nupirkta g.gif O atsisakyti galimo uždarbio irgi nesinori.
Aš va laukiu Amouga Beloved. Savaitgali pagaliau nunešiau šikną iki La creme ir žinau, kad tas kvapas mane nustoja erzinti maždaug po 6-8 val. nuo pasipurškimo. Dar ką darysiu nežinau ax.gif Bet jei sugalvosiu bandyti parduoti brangiai irgi jausiuos nejaukiai juos Tamtam siūlydama, nors pamenu ana minėjo, kad norėtų rolleyes.gif

Atsakyti
Ingut, sian netaiko jau nuolaidos is lord and taylor dvigubos? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingakalnis @ 2013 12 11, 10:59)
o JMD pavydi todel taip sako  lotuliukas.gif
nus kur tavo foto su pytonkem zadejai ir ner  bigsmile.gif
  bet as suprantu -  as visada maniau kad tokios suknes netinka pilnesnem nei 90-60-90  bet poo  evutes vaizdelio ir man jos uzsidege kaip  reik  blush2.gif
aciu Uz pirkinukus  wub.gif taaaip man irgi Honour ir reflecion dveji  kuriu  reiekjo ir kuriuos turiu  wub.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

bus bus pitonkes. va bus sventes ir nusifotkinsiu tikiuos smile.gif jei kur nors eisiu... kazko uzejo debesis ant smegenu nieko nenoriu jokiu baliu smaliu schmoll.gif reik man pailset kad atsistatytu visi norai biggrin.gif
Atsakyti