Įkraunama...
Įkraunama...

JAV ir Kinijos parduotuvės, ebay.com

QUOTE(Tantamm @ 2013 12 11, 10:25)
Oi, nevarykim ant ryzu  lotuliukas.gif  Bet as taves Blond neissivaizduoju, man tai tu tokia superine  brunette.gif

tu ugninė,tokia uch spalva thumbup.gif biggrin.gif o būna tokia spalva nu nei to geltona,nei ryža,nu tokia be ryšio ir dar blizgesio 0 - tada negražu rolleyes.gif

Inga,man foto kur buvai įdėjus nea schmoll.gif .Tau juodi tiktų bigsmile.gif biggrin.gif

QUOTE(JMD @ 2013 12 11, 10:37)
ir kam cia ieskot ruroj kirmeliu  biggrin.gif

feeeeeeeeeeeeeeee cool.gif
Atsakyti
Inga visai tau tiks tau rudi plaukai tik kirpima tinkama parink -juoda jeigu tu natutraliai sviesiu plauku sendina ..tau labai tinka...tik tiek kad buvai stambesne is veido gal sviesus labiau pastambino konturus...nebijok keiistis -o tu ir taip drasi...nepatiks visada gali persidazyt ar pakeist stiliu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2013 12 11, 11:45)
o as rasiau JUODAIS? as rasiau ryskesniais, jei jau turi tamsesnius plaukus. kaip atrodo blondines kurios nusidazo juodai? be blakstienu ir be antakiu. nes jie lieka balti. man yra baisu kai jie klaikiai ryskus, juodi kaip smala, nupiesti arba neduok dieve istatuiruoti, lupos klaikiai apvedziotos. ne, man tai negrazu.

zeneta tu mane stebini savo stiliaus patarimais. esu tave sutikusi ant laiptu pas kilka.... visia esi ne tokia, kokia save pateiki...

o as zinokis rimtai masciau apie ta ilgalaiki antakiu padaryma nzn kaip vadinas jis teisingai... tik nedristu dar nes man net geriausi daznai ant antakiu issedi max 4dienas doh.gif
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2013 12 11, 11:38)
as irgi gavau savaitgalio foto ir pamacius nualpau, kad vel morda nuo tupejimo namie darosi kvadratine  doh.gif

As jau buvau pradejusi apie save gerai galvot, numetus 23 kilus, bet i vasaros pabaiga su vaikais buvom prie Traku pilies, pasifotkinom, niu gi katastrofik. Ryskiai kazkur optine klaida, tik nezinau ar fotiko, ar mano veidrodzio blush2.gif
Atsakyti
nus ka daryt, as bijau vieno, kad persidazius tamiai... ka buvau pries3m padarius paksui pusmeti vel grizinesiu i sviesia spalva .. nors dabar jau nebe balti o traginiai seniai nemate spec.ranku blush-anim-cl.gif

zodziu iki svenciu reik sumastyt noriu tamsiai rudu ar ne...

Atsakyti
QUOTE(valyte_7 @ 2013 12 11, 11:47)
As jau buvau pradejusi apie save gerai galvot, numetus 23 kilus, bet i vasaros pabaiga su vaikais buvom prie Traku pilies, pasifotkinom, niu gi katastrofik. Ryskiai kazkur optine klaida, tik nezinau ar fotiko, ar mano veidrodzio blush2.gif

va va va.... lotuliukas.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif ziuriu, tipo lyg nieko. paskui pamatau kur pardej ar lange atsisvieciu o boze doh.gif vopscim reik raukt edima biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingakalnis @ 2013 12 11, 10:44)
rapoja man irgi    fantastiniu bruozu moteris wub.gif

victory.gif aciuks.gif flirt.gif

neturiu blondiniškų fotkių,tik popierinėse nuotraukose ,pasirodyčiau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(valyte_7 @ 2013 12 11, 11:38)

Per meeta Evvai sakiau, kad liuksiskai atrodo ir kodel AS nesidedu sukneliu.. O gi neesu tokia drasi ir turiu marias kompleksu.
Pasakysiu tik tiek, kad su ta suknele ir panasiom proporcijos Evva atrode daug laibesne ir moteriskesne, nei as su kelnem (ar dzinsais g.gif ), kuria taip "zavingai" pabriezia mano sedimos dydi.

aciu .aciu

nu klaysk ,pati sau priestarauji,sakai sukne moteriskesne daro ir vaizdas kitas ,o paskui sakai kompleksai g.gif
dedames visos suknenkas ,nugi kieviena spintoj pasikuistydama atrastu kokia ...
butu labai grazu ,visos tokios moteriskos ir daug musu ,jega laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(evvva @ 2013 12 11, 10:45)

kad nemaciau as taves gatvej niekur visu pirma lotuliukas.gif

sestadieni vakare su vyru stovejai Akropolyje salia manes biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2013 12 11, 11:49)
va va va....  lotuliukas.gif  drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif ziuriu, tipo lyg nieko. paskui pamatau kur pardej ar lange atsisvieciu o boze  doh.gif vopscim reik raukt edima  biggrin.gif

doh.gif oo taip blush2.gif
QUOTE(rapoja @ 2013 12 11, 11:49)
victory.gif  aciuks.gif  flirt.gif

neturiu blondiniškų fotkių,tik popierinėse nuotraukose ,pasirodyčiau  ax.gif

kaip smalsu 4u.gif niekaip taves blondines neisivaizduociau

QUOTE(Eglute @ 2013 12 11, 11:51)
sestadieni vakare su vyru stovejai Akropolyje salia manes biggrin.gif  biggrin.gif

lotuliukas.gif

http://www.anntaylor.../sale/cata00007 pakeite sale - 40% belike

http://www.loft.com/ - 50% viskam labai laukiu mergytes
Atsakyti

QUOTE(Ingakalnis @ 2013 12 11, 10:47)
o as zinokis rimtai masciau apie ta ilgalaiki  antakiu  padaryma nzn kaip vadinas jis teisingai... tik nedristu dar nes    man net geriausi daznai ant antakiu  issedi max 4dienas  doh.gif

Nepatariu schmoll.gif Juk antakiu plakelius visvien dazyti reikia , o tai maciau viena su rudais antakiais o ant virsaus baltas kailiukas lotuliukas.gif Na issivaizduok kaip atrodo doh.gif
Atsakyti
Ingut- man patiktų pasikeisti rolleyes.gif Šiaip dabar labai gražiai atrodai wub.gif Ką benuspręstum būsi vsi tiek gražiausias mamukas savo šeimai wink.gif svarbu,kad pačios norai išsipildytų 4u.gif
Atsakyti