Įkraunama...
Įkraunama...

Pilvo plastika

QUOTE(hererra @ 2013 12 11, 21:36)
O tau (.)(.) kėlimą darė ir implantus?

man tik implantus, nereikejo kelimo, nebuvo ka kelt lotuliukas.gif

QUOTE(sposa @ 2013 12 12, 09:07)
Nenoriu gasdinti, bet gydytojui parasyk ar pasirodyk. Karta maciau vienos amerikietes istorija ir foto, melynavo pilvas, ji galvojo, kad viskas taip ir turi buti, o pasirodo ten jau audiniai apmirinejo, paskui dar atkentejo operaciju, galutinis vaizdas ne koks liko  unsure.gif
Atsarga gedos nedaro  4u.gif
Sekmingos op  4u.gif

parodziau, viskas ok, tieisog atsirado melyniu, nebuvo ju po op visasi, viskas taip kaip turi but smile.gif
Atsakyti
QUOTE(virginp @ 2013 12 12, 10:59)
Toks juokelis paeme  lotuliukas.gif  Sakai, gal ir geriau serveteles, nei pasilenkus prie kriaukles, bet siaip ar taip gi visa susilenkus buni?  lotuliukas.gif

Bet pasilenkus nuleisti ranką žemyn su servėtėle patogiau, nei kelti prie krano ir tada žemyn lotuliukas.gif Kuri ten pasakojo dar prieš mano OP, kad "kaip gnobas klibinkšt klibinkšt" vaikščiojo lotuliukas.gif biggrin.gif ... aš tai sakiau tas pirmąsias dienas tik kupros trūksta ir jau galima varyt į Paryžių bei pretenduot į Kvazimodo rolę lotuliukas.gif

Tai kas man pasakys iš senbuvių, kada jau savo pilvuką pamatėt tokį, kokį jau norėjot pamatyt. Ar tikrai tik po 2 mėnesių viskas į savas vietas sustoja?
Atsakyti
QUOTE(hererra @ 2013 12 12, 11:14)
. Ar tikrai tik po 2 mėnesių viskas į savas vietas sustoja?

sakyciau po 4 men
Atsakyti

QUOTE(hererra @ 2013 12 12, 11:14)

Tai kas man pasakys iš senbuvių, kada jau savo pilvuką pamatėt tokį, kokį jau norėjot pamatyt. Ar tikrai tik po 2 mėnesių viskas į savas vietas sustoja?

sutinku su dia, geriausiu atveju po 4 wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Agnestar @ 2013 12 12, 12:10)

pritariu. as du menesius be korseto negalejau but tai tikrai nepavadinsi kad pilnai sveikas jautiesi. Po dvieju pradeda rimciau gereti ir jau tas vaizdas aisket biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(dija @ 2013 12 12, 12:06)
sakyciau po 4 men

QUOTE(Agnestar @ 2013 12 12, 12:10)

QUOTE(Montera @ 2013 12 12, 12:27)
pritariu. as du menesius be korseto negalejau but tai tikrai nepavadinsi kad pilnai sveikas jautiesi. Po dvieju pradeda rimciau gereti ir jau tas vaizdas aisket  biggrin.gif

O neeeeee blink.gif Tai aš dar nebūsiu pasiruošusi Valentikei lotuliukas.gif Nu, bet ant savo gymcės Kovo galui tada nors... g.gif biggrin.gif

O dar klausimas toks: kiek laiko su pleistrais vaikščiojot? Ar tol, kol šašiukai nukrito? man atrodo kažkaip nesaugu be pleistro, su juo po rūbais kažkaip atrodo minkščiau pjūviui biggrin.gif O bambytę kada nuklijuot?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo hererra: 12 gruodžio 2013 - 11:35
QUOTE(hererra @ 2013 12 12, 12:31)
O neeeeee blink.gif Tai aš dar nebūsiu pasiruošusi Valentikei lotuliukas.gif Nu, bet ant savo gymcės Kovo galui tada nors... g.gif  biggrin.gif
O dar klausimas toks: kiek laiko su pleistrais vaikščiojot? Ar tol, kol šašiukai nukrito? man atrodo kažkaip nesaugu be pleistro, su juo po rūbais kažkaip atrodo minkščiau pjūviui biggrin.gif O bambytę kada nuklijuot?

Su pleistrais tai atsargiai nes oda labai pertempta ir lengvai nuo pleistru alergizuoja. Geriau klijuot kur ligoninej uzklijuos toki dideli merli ir plonais pleistriukais pritvirtina. Juos i nuplesinet bus daug lengviau ir neuzraudonuos priklijavimo vietos.
Tiksliai kiek nepamenu bet pagal situacija matysit kol siulus istrauke tikrai klijavau. Gal kai sasiukai pradejo krist.. Ir pacia pilvo oda patepliokit kokiu kremuku nes oda nuo korseto issauseja.
Atsakyti
QUOTE(hererra @ 2013 12 12, 11:31)
O neeeeee blink.gif Tai aš dar nebūsiu pasiruošusi Valentikei lotuliukas.gif Nu, bet ant savo gymcės Kovo galui tada nors... g.gif  biggrin.gif

aha geri klausimai. Gerai kad daremes dabar, ant vasaros busim garantuotos gazeles biggrin.gif
kaip tavo bamba, dar vis taip pat nutirpus ar atitirpineja? Man tai bjauriausia vieta ta bamba, tokia nejautri oda ten aplink , jausmelis brrr labai doh.gif

QUOTE(Montera @ 2013 12 12, 12:03)
Su pleistrais tai atsargiai nes oda labai pertempta ir lengvai nuo pleistru alergizuoja. Geriau klijuot kur ligoninej uzklijuos toki dideli merli ir plonais pleistriukais pritvirtina. Juos i nuplesinet bus daug lengviau ir neuzraudonuos priklijavimo vietos.
Tiksliai kiek nepamenu bet pagal situacija matysit kol siulus istrauke tikrai klijavau. Gal kai sasiukai pradejo krist.. Ir pacia pilvo oda patepliokit kokiu kremuku nes oda nuo korseto issauseja.

oj tie pleistrai tikrai is proto varantys, as su pleistrais i dusa lipu, kad atlupt lengviau butu, nes oda tikrai kaip dziuvesis, tai limpa pleistriukas labai smagiai doh.gif
Atsakyti
QUOTE(campa @ 2013 12 12, 12:29)

oj tie pleistrai tikrai is proto varantys, as su pleistrais i dusa lipu, kad atlupt lengviau butu, nes oda tikrai kaip dziuvesis, tai limpa pleistriukas labai smagiai  doh.gif

As irgi prausdavausi su pleistrais ir tada labai lengvai jie nusiimdavo. Ir po duso visada issitepdavau visa pilva riebiu kremu ir greitai tie sausumai dingo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Montera @ 2013 12 12, 13:03)

Na, aš tai nejaučiu kažkokio diskomforto dėl pilvo sausumo g.gif Ir pleistrai nediorgina visai, tik niežti aplink pjūvį, o dar kai pabandau lengvai pakasyt per korsetą, tai va tada būna smaguma, nes atrodo, kad nebus galo tam kutuliui lotuliukas.gif Iš tikro, tai aš normaliai to pilvo dar nesu apžiūrėjus, nes nusiprausus greit vėl šoku į korsetą, nieko dar netepliojau. Gal jau reiktų cool.gif

QUOTE(campa @ 2013 12 12, 13:29)
aha geri klausimai. Gerai kad daremes dabar, ant vasaros busim garantuotos gazeles  biggrin.gif 
kaip tavo bamba, dar vis taip pat nutirpus ar atitirpineja? Man tai bjauriausia vieta ta bamba, tokia nejautri oda ten aplink , jausmelis brrr labai  doh.gif
oj tie pleistrai tikrai is proto varantys, as su pleistrais i dusa lipu, kad atlupt lengviau butu, nes oda tikrai kaip dziuvesis, tai limpa pleistriukas labai smagiai  doh.gif

Teip thumbup.gif Pats tas laikas, ir ant švenčių jau normaliai viskas bus, o ant vasaros tai visai thumbup.gif

O jo, bamba tai kaip ne mano, lyg ir žinau, kad ji ten yra, bet kai liečiu, tai nejaučiu, tik pirštais apčiuopiu duobutę biggrin.gif nelabai toks jausmas, nu bet pažiūrėjus į veidrodį vistiek maloniau wub.gif
Atsakyti
Merginos,prisiduodu smile.gif Jau atsigaudinėju-galvojau,kad bus sunkiau.Viskas gerai pakolkas,kažin kaip saulyte,miega dar turbūt smile.gif
Atsakyti
Mergytes, pagaliau igyjau teise is as i albmeli drinks_cheers.gif
Perziurejau daugelio nuotraukeles ir ka galiu pasakyti, kad jus tiesiog saunuoles, atrodot puikiai! thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Dabar pavydziu baltu pavydu ir jau labai laukiu savo op. smile.gif

Saulyte2009 jau trubut sapnuoja cool.gif
Papildyta:
QUOTE(beieškanti @ 2013 12 12, 13:56)
Merginos,prisiduodu  smile.gif Jau atsigaudinėju-galvojau,kad bus sunkiau.Viskas gerai pakolkas,kažin kaip saulyte,miega dar turbūt  smile.gif

Sveika sugryzusi 4u.gif Stiprybes tau thumbup.gif
Atsakyti