Įkraunama...
Įkraunama...

Pilvo plastika

QUOTE(Safaa @ 2013 12 12, 21:14)
mergaites, turite taisykles grieztinti. juk tris TAIP gauti gana greitai galima… darykit kaip (.)(.) temoje - slaptas senbuviu balsavimas ir berods 8 TAIP  4u.gif
Papildyta:

atsimenu ta bjauru jausma po CP, mane labai nervino tas nejautrumas doh.gif
ps. kaip tavo veidukas??
Papildyta:

tai va va, tam ir reikalingas slaptas balsavimas - kad galetumet aptarti kandidate  biggrin.gif nes vienos gi atidziau ir dazniau skaito, kitos tam tikru momentu neprisijungia, tai kartais kazko gali ir nepastebeti  mirksiukas.gif
Papildyta:

as cia ne apie balsavima  mirksiukas.gif , o kad vakar buvau pas gydytoja ir mano vyras su akinukais.  4u.gif  ax.gif

aina sau, kaip faina…  4u.gif  wub.gif sveikinimai tau… ir kuo maziau skausmo  mirksiukas.gif
Papildyta:
merginos, bukit gerutes, pasakykit, ar buvo/yra nors viena apsipjauciusi pas gyd A.Jankauska (NMC)?… Gal albumukyje koks nors jo darbo pvz?…
Dariausi pas ji (.)(.), tai kaip ir patogu butu toliau pas ji grazintis...

Atsakyti
saulyte, sveik, gyk, laikykis, sunkiausios pirmos paros, po to kasdien jausi kaip lengviau darosi, o po savaites visai atsigausi 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*Saulyte2009* @ 2013 12 12, 21:18)

Kazkaip keistai atsakiau. smile.gif 4u.gif as ne apie balsavima, o kad vakar buvau pas M ir kad mano vyras ,su akinukais, k9del hererra as nieko nemaciau, tik vyrus sedincius. smile.gif
Papildyta:
QUOTE(campa @ 2013 12 12, 21:19)
saulyte, sveik, gyk, laikykis, sunkiausios pirmos paros, po to kasdien jausi kaip lengviau darosi, o po savaites visai atsigausi 4u.gif  4u.gif  4u.gif

Aciu labai! 4u.gif kazkaip tikejausi blogiau. ax.gif tempimas ir suvarzymas aisku yra, bet tikrai pakenciama. smile.gif o kaip tu? Jau gali viena vaiksciot po namus, nusipraust, apsirengt? Labai faina, kad jus esat ir dauguma visa tai jau praejot! 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Papildyta:
Beieskanti, tikriausiaI gretimose palatose gulim! smile.gif turi mygtuka, su kuriuo sesele iskviest? biggrin.gif gal susimygtukinam? lotuliukas.gif cia per visa koridoriu skambes. lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Sveikinu, kas jau su graziu pilvuku 4u.gif
Ale manes nupjauta neapgavo bigsmile.gif Agnyte, paskubejai tu, reikejo rimtai palaukti Kaledu biggrin.gif

Atsiuskit ir man, prasau slapuka ax.gif
Atsakyti

As irgi uz grieztinima, gal ne 8 taip, o 5, nes musu mergaiciu maziau, nei (.)(.) Ir gal nuotrauka, kaip (.)(.) Siusti su puoduku ir nicu.
Bet kaip jauciuosi apkvailinta! doh.gif arba zmogus pasakojo savo gyvenima, bet nuotraukas kyso is neto, arba zmogus sizofrenikas!!!!! Neisivaizduoju, kaip galima sitiek visko prisigalvot!
Atsakyti
mintis gera, sugalvoti koki akcenta ir tegul laiko rankose kai fotkinasi pilvus. pirmiausia nuotraukos, tada ivertinimas senbuviu, o paskui jau slapuko davimas.
zinau, kad norima greitai papulti i albuma, bet vat praktika rodo, kad visokiu zmoniu yra, reikia uzsitarnauti pasitikejima, kuris igijamas tik su laiku.
Atsakyti
QUOTE(*Saulyte2009* @ 2013 12 12, 22:29)
Kazkaip keistai atsakiau. smile.gif 4u.gif as ne apie balsavima, o kad vakar buvau pas M ir kad mano vyras ,su akinukais, k9del hererra as nieko nemaciau, tik vyrus sedincius. smile.gif
Papildyta:

Aciu labai!  4u.gif kazkaip tikejausi blogiau.  ax.gif tempimas ir suvarzymas aisku yra, bet tikrai pakenciama.  smile.gif o kaip tu? Jau gali viena vaiksciot po namus, nusipraust, apsirengt? Labai faina, kad jus esat ir dauguma visa tai jau praejot!  4u.gif  4u.gif  4u.gif
Papildyta:
Beieskanti, tikriausiaI gretimose palatose gulim! smile.gif turi mygtuka, su kuriuo sesele iskviest?  biggrin.gif gal susimygtukinam?  lotuliukas.gif cia per visa koridoriu skambes.  lotuliukas.gif

Smagu kad viskas gerai thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Sekmes rytoj islipant is lovytes garbes ratui apeiti smile.gif Man sitas buvo sunkus darbas biggrin.gif O dabar ilsekis kuo greiciau sveik ir galesi dziaugtis savo nauju groziu biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(dija @ 2013 12 12, 22:47)
mintis gera, sugalvoti koki akcenta ir tegul laiko rankose kai fotkinasi pilvus. pirmiausia nuotraukos, tada ivertinimas senbuviu, o paskui jau slapuko davimas.
zinau, kad norima greitai papulti i albuma, bet vat praktika rodo, kad visokiu zmoniu yra, reikia uzsitarnauti pasitikejima, kuris igijamas tik su laiku.

4u.gif super ideja, aciu merginos, tiap ir galvosim kazka wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Montera @ 2013 12 12, 21:57)
Smagu kad viskas gerai  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  Sekmes rytoj islipant is lovytes garbes ratui apeiti smile.gif Man sitas buvo sunkus darbas  biggrin.gif  O dabar ilsekis kuo greiciau sveik ir galesi dziaugtis savo nauju groziu  biggrin.gif  4u.gif

Aciu! 4u.gif
manau ir man bus sunkus darbas. Nes siandien norejau uzpakali patogiau isitaisyti, kilstelti, tai be sansu.... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(*Saulyte2009* @ 2013 12 12, 22:04)
Taip! smile.gif kodel as nieko nemaciau? smile.gif

As isejau is dermatologes ir atejau susimoket, o jus priejot prie mergaites su sutartim rankoj. Ir tik isejus pagalvojau, kad cia tu, nes mintyse skambejo administratores klausimas: na, tai ar viska darys, ka planavot? Tai ir pagalvojau, kad cia tu gi nezinojau, ar viskas pavyks del kraujo mirksiukas.gif
Dziaugiuos, kad planai igyvendinti!

QUOTE(dija @ 2013 12 12, 22:47)

Taip, gera mintis thumbup.gif

O man tai liudna....nulupau siand duse tuos rudus pleistrus, kur visas piilvas zemiau bambos suklijuotas buvo. Blyn, nors lupau jau gerokai atmirkytus, bet vistik neivertinau odos jautrumo...taip sutrukinejo, kad baisu unsure.gif smulkiais mazais pavirsiniais itrukimais su krauju. Dabar jau aisku tikrai, kaip viskas pertempta...oho, nieko tept negalejau, tik dezinfekavau, uzdejau tvarsti ir atgal I korseta verysad.gif
Atsakyti
Labas Katrix 4u.gif

Seniai matyta, kaip tavo pilvukas laikosi? Tau greit metukai, idomu butu pamatyti kaip atrodo randas po tiek laiko, ar galetum imesti nuotraukyciu ta proga? Jei neturi password'o, nusiusk jas Agnestar. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*Saulyte2009* @ 2013 12 12, 23:18)
Aciu!  4u.gif
manau ir man bus sunkus darbas. Nes siandien norejau uzpakali patogiau isitaisyti, kilstelti, tai be sansu....  blush2.gif

Sveika Saulyte2009 sugryzusi 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif Stiprybes ir kantrybes tau dideles! Viskas jau praeiti, dabar liko tik kitu svajoniu igyvendinimas thumbup.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti