Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgalaikis gelinis lakavimas,Bendra tema

QUOTE(andorinha @ 2013 12 13, 08:51)
Ne visada lakas nusiima vienodai. Buvo ir man, kad gramdziau Harmoni, ypac kai naudojau prasta nuemeja.

O man taip nebuvo nė su vienu laku. Visi atšoka kuo puikiausiai arba kaip plėvelė nusilupa arba nutrupa su mediniu pagaliuku palietus, o čia buvo tragedija.
Atsakyti
QUOTE(Jurgin@ @ 2013 12 13, 09:38)
drinks_cheers.gif aha,nes dabar tik melyna spalva ir baltus blynus matau  smile.gif

ir tie blynai tokie sakyciau pobaisia matosi blush2.gif o melyna spalva tai labai grazi wub.gif ir va pavyzdys kaip galima dizainu sugadinti grazu lakavima blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(lilget @ 2013 12 13, 09:43)
ir tie blynai tokie sakyciau pobaisia matosi  blush2.gif o melyna spalva tai labai grazi  wub.gif  ir va pavyzdys kaip galima dizainu sugadinti grazu lakavima  blush2.gif

na ka tu cia, palauk pradzioje didesnes foto. Netikiu, kad lipdukai kaip blynai nupiesti buna, greiciausiai fotikas suliejo, nes kontrastas didelis tarp melynos ir baltos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(andorinha @ 2013 12 13, 10:46)
na ka tu cia, palauk pradzioje didesnes foto. Netikiu, kad lipdukai kaip blynai nupiesti buna, greiciausiai fotikas suliejo, nes kontrastas didelis tarp melynos ir baltos  smile.gif

gerai , laukiu blush2.gif biggrin.gif kas kiek laiko normalu eit tikrint pasto dezute g.gif laukiu ploksteles tos konad doh.gif bet gal ir nesulauksiu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Sunta @ 2013 12 13, 03:21)
photo.gif
didesnes nuotraukytes reiktu smile.gif

stai padidinta nuotraukyte. tik nuotraukoj lipdukai atrodo ne taip kaip istikruju, realiai atrodo graziau, bet jeigu ka galima juos nuimt ir liks tik spalva g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo balleys: 13 gruodžio 2013 - 10:00
QUOTE(lilget @ 2013 12 13, 09:48)
gerai , laukiu  blush2.gif  biggrin.gif kas kiek laiko normalu eit tikrint pasto dezute  g.gif  laukiu ploksteles tos konad  doh.gif  bet gal ir nesulauksiu  lotuliukas.gif

man normalu ir kas valanda, jei ko labai laukiu biggrin.gif
nors galima ir dazniau, jei laiptais begioti reikia - sveika lotuliukas.gif
Atsakyti
Man balleys visai nieko,gal tos snaigutės jei būtų mažesnės būtų gražiau bet spalva tokia thumbup.gif
Aš prie mėlynumo taip pat prisidėsiu,toks nevisai vykęs darbelis,bet sau kitaip nepasidarau doh.gif
PN lakas+blizgus lakas+ štampukas. user posted image
Atsakyti
kas cia Jums su ta melyna doh.gif lotuliukas.gif
ir nebedekit tu stampu man sirdi bado, negaliu ziuret doh.gif
Birmania, neturiu as labai jau daug patirties, bet Jusu lakavime iziuriu viena klaidele blush2.gif kad Jus lakuojat visa nago plokstele neislaikydama formos. Kartais nereikia kazkur datepti, bet tuomet nagai bent jauo optiskai atrodo vienodi, jei forma nevisada pavyksta isgauti dilde mirksiukas.gif
Ir dar smilius man nesiziuri, buciau ji darius tokiu paciu principu kaip bevardi jei jau vieno naguco su rastais nepakanka 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lilget: 13 gruodžio 2013 - 10:00
QUOTE(lilget @ 2013 12 13, 09:57)
kas cia Jums su ta melyna  doh.gif  lotuliukas.gif
ir nebedekit tu stampu man sirdi bado, negaliu ziuret  doh.gif
Birmania, neturiu as labai jau daug patirties, bet Jusu lakavime iziuriu viena klaidele  blush2.gif kad Jus lakuojat visa nago plokstele neislaikydama formos. Kartais nereikia kazkur datepti, bet tuomet nagai bent jauo optiskai atrodo vienodi, jei forma nevisada pavyksta isgauti dilde  mirksiukas.gif
Ir dar smilius man nesiziuri, buciau ji darius tokiu paciu principu kaip bevardi jei jau vieno naguco su rastais nepakanka  4u.gif

Kaire drebančia ranka išlaikyti tikslumą man bent jau sunku doh.gif žinau kad kartais geriau jau nedatepti negu per daug ,bet sau taip padaryti kartais nesigauna verysad.gif turiu tiek visokių žalių,mėlynų spalvų bet kurioms lakuoju vis renkasi rawdonas,bordines viena kita juodą pasirenka bet butinai su ornamentais kad būtų tad tokias spalvas galiu tik sau dabinti smile.gif
Atsakyti
Birmania , aciu, spalva ir man patinka, beto dazosi gerai, nei skysa nei tirsta, pats tas thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo balleys: 13 gruodžio 2013 - 10:13
QUOTE(balleys @ 2013 12 13, 11:12)
Birmania , aciu, spalva ir man patinka, beto dazosi gerai, nei skysa nei tirsta, pats tas  thumbup.gif

Jėėė, aš irgi užsisakiau šitą spalvą drinks_cheers.gif car niekada nebuvau mėlynai nusilakavusi,tikiuosi nenusilupsiu lauk po poros dienų doh.gif Aš irgi laukiu, pašto dėžutę vis tikrinu... Per paiešką rodo,kad pastrigęs siuntinukas, bet kitą kuris tik vakar išsiųstas jau rodo mūsų pašte, gal ir šis yra, tik norodo g.gif Dar luktelsiu truputį paštininkės, o jei ne grūsiu vyrą lauk bigsmile.gif
Atsakyti
rodausi savo pirmuosius darbelius 4u.gif
user posted image
IBD iceberg 2sl ir IBD fireworks 1 sl
user posted image
IBD Lucky red 2sl
user posted image
PN 6.11 2 sl
user posted image
PN 7.2 2sl
user posted image
PN 18.2 2sl ir PN 8.8 1 sl