Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgalaikis gelinis lakavimas,Bendra tema

Kadangi tik viena ranka tai ner baisia ka rodyt, bet su nervinot su tais stampais tai prisivarvolinau svarovskiu blush2.gif Spalva HG Red Rose 3sl.

user posted image
Atsakyti
QUOTE(lilget @ 2013 12 13, 15:37)
Kadangi tik viena ranka tai ner baisia ka rodyt, bet su nervinot su tais stampais tai prisivarvolinau svarovskiu  blush2.gif  Spalva HG Red Rose 3sl.

Grazu, tik pagalvojau, kodel neblizga nagu pavirsius? g.gif
Na, blizga kazkiek, bet vis tiek pusiau matiniai atrodo...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo andorinha: 13 gruodžio 2013 - 15:56
QUOTE(andorinha @ 2013 12 13, 16:55)
Grazu, tik pagalvojau, kodel neblizga nagu pavirsius?  g.gif
Na, blizga kazkiek, bet vis tiek pusiau matiniai atrodo...

turbut todel kad neturiu fotiko gero, o fotkinu su telefu, o rankos dreba ir gaunasi kas gaunasi verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(lilget @ 2013 12 13, 16:02)
turbut todel kad neturiu fotiko gero, o fotkinu su telefu, o rankos dreba ir gaunasi kas gaunasi  verysad.gif

as turiu, bet kas is to, reikia moketi juo naudotis biggrin.gif tai telefonu fotkinu...
Naudojai HG topa?
Atsakyti
Sveikos dar kartą,

Neatsakėte į mano klausimus.. Labai laukiu atsakymo 4u.gif

1. Ar tikrai galima naudoti kitos firmos laką? O bazę ir topą kitos? Ar lygiai taip pat laikosi?

2. Iš kur užsakinėjate priemones? Gal kas bandė iš ebay? g.gif
Atsakyti
QUOTE(mejja @ 2013 12 13, 16:22)
Sveikos dar kartą,

Neatsakėte į mano klausimus.. Labai laukiu atsakymo  4u.gif

1. Ar tikrai galima naudoti kitos firmos laką? O bazę ir topą kitos? Ar lygiai taip pat laikosi?

2. Iš kur užsakinėjate priemones? Gal kas bandė iš ebay?  g.gif

1. Dauguma taip ir darome. Laiko puikiai.

2. Kiek skaiciau ir stebejau, merginos perka privaciai, kooperuojasi i grupes ir perka kartu ir tt. Su ebay reikalas gali tapti slidus, bet kas nerizikuoja, tas negeria sampano. 4u.gif
Atsakyti
Kad ebay nepigu,nes siuntimas prisideda. As is sm temos pirkau po 30lt. Dabar laukiu is tarpininkes,bet ilgas procesas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(lilget @ 2013 12 13, 15:37)
Kadangi tik viena ranka tai ner baisia ka rodyt, bet su nervinot su tais stampais tai prisivarvolinau svarovskiu  blush2.gif  Spalva HG Red Rose 3sl.

Jau geriau butum nedejus tu swarovskiu,kazkokia kruva,but uzteke vieno g.gif
Atsakyti
QUOTE(andorinha @ 2013 12 13, 17:19)
as turiu, bet kas is to, reikia moketi juo naudotis  biggrin.gif tai telefonu fotkinu...
Naudojai HG topa?

Taip visad naudoju HG baze ir topa 4u.gif

QUOTE(mejja @ 2013 12 13, 17:22)
Sveikos dar kartą,

Neatsakėte į mano klausimus.. Labai laukiu atsakymo  4u.gif

2. Iš kur užsakinėjate priemones? Gal kas bandė iš ebay?  g.gif

1. drasiai galit
2. esu is ebay siuntus tik viena spalva hg pasitaike nepadielka tik skysta labai, bet gal kad sviezia g.gif o siaip perku per skelbimus , bet tik originalus bei siunciuosi per tarpininkes, taip pat tenka ir parduotuvese lt pirkt 4u.gif

QUOTE(Jolkuce @ 2013 12 13, 17:38)
Jau geriau butum nedejus tu swarovskiu,kazkokia kruva,but uzteke vieno g.gif

Jus galit be saiko naudot stampus, o as matai jau turiu su vienu apsieit, nu jau ne schmoll.gif bet siek tiek numalsinau pykti kad stampikas neatkeliauja, o tai laku vakar dar prisipirkau stampavimui ir nafik man jie jei nieko daryt negaliu umn.gif realiai neblogai siaip atrodo ir ta kruva, bet aisku skonio reikalas, kiti svarovskiu isvis nemegsta, o man baisiai patinka doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(lilget @ 2013 12 13, 17:37)

O man visai gražiai ten tie svarovskiukai wub.gif Ant vieno nago, manau, kad galima truputėli ir padauginti thumbup.gif
O aš šiandien plušau prie saviškių.. Odos jau buvo užaugusios, tai užtrukau šiandien.. doh.gif SN progel Confeti cake ir PN baltas. Šį kartą nedėjau jokių aliejų.. Va, dabar eisiu pasiteplioti.. lotuliukas.gif
user posted image
Atsakyti
agnieter, kokia foto grazi bigsmile.gif wub.gif ir kokybe gera wub.gif as jei atvirai jei komentuociau savo darbu foto tai visur manyciau kad kazkaip ner grazios linijos ties odelem, nes isplaukia kazkaip visada g.gif
Beja man net tie taskiukai nemaiso, nors nesu visokiu tokiu megeja bigsmile.gif zodziu uzskaitau thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(lilget @ 2013 12 13, 18:58)
agnieter, kokia foto grazi  bigsmile.gif  wub.gif ir kokybe gera  wub.gif  as jei atvirai jei komentuociau savo darbu foto tai visur manyciau kad kazkaip ner grazios linijos ties odelem, nes isplaukia kazkaip visada  g.gif
Beja man net tie taskiukai nemaiso, nors nesu visokiu tokiu megeja  bigsmile.gif zodziu uzskaitau  thumbup.gif

blush2.gif 4u.gif Ačiū labai smile.gif O dėl kokybės.. Vis eksperimentuoju su vyro fotiku.. kai fotikas profesionalui skirtas, tai žinau, kad galima buvo ir dar geresnę kokybę išgauti, bet kas išėjo, tas išėjo lotuliukas.gif O su tais taškiukais vargau.. prieš lakuojant kiekvieną pirštą, turėjau vis supurtyti buteliuką, nes tie visi blizgučiai labai nusėda į apačią ir šepetėlis mažai paima. Tai kai kur mažiau, kai kur daugiau kliuvo doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo agnieter: 13 gruodžio 2013 - 17:08