Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgalaikis gelinis lakavimas,Bendra tema

QUOTE(lilget @ 2013 12 16, 21:09)
orly gel coffee break  visai grazi atrodo, turit gal realia foto ant nagu, kaip siaip lakuoja, nes balta orlio white tips man tik galiukams gera, per visa naga tai  schmoll.gif

natur nenusifotkinau . Bet tepasi ji labai gerai - man rodos dvieju sluoksniu uztenka nepamenu seniai besitepiau.
Atsakyti
QUOTE(Murka* @ 2013 12 16, 21:16)
temose lankausi, paskaitineu, bet visas perskaityti tai neturiu galimybes tiek laiko rasti..... blush2.gif o ka skaiciau tai nebuvo uzsiminta apie stampuku lakus...

Tam yra paieška smile.gif
http://www.supermama...?...&p=65041669
Papildyta:
lilget man patinka.
lioliuke kaip ir nieko. Bet man spalva nelabai ir pritariu merginom dėl vieno nagiuko ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Sense @ 2013 12 16, 22:27)
Tam yra paieška  smile.gif
http://www.supermama...?...&p=65041669
Papildyta:
lilget man patinka.
lioliuke kaip ir nieko. Bet man spalva nelabai ir pritariu merginom dėl vieno nagiuko  ax.gif

Reikejo dar paryskint nes jauciu vistiek gali nepamatyt lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Editule @ 2013 12 15, 22:39)
Paskatinta jusu darbeliu susikaupiau ir as savo pirmam blynui  blush2.gif

Nu kaip pirmas, labai gražu mirksiukas.gif

QUOTE(lilget @ 2013 12 16, 16:04)
Na ka, dar ikeliu IBD Cosmic red ir Progel City light

Graži spalva rolleyes.gif aišku ir pats darbas dailus mirksiukas.gif
Atsakyti
user posted image
Is neturejimo ka veikt pasipeckiojau siandien. Turbut vienintelis "dizainas" kuri galiu istvert.
Hg lady in red x5
Ibd preasiuos peridot
Atsakyti
QUOTE(echidna @ 2013 12 17, 00:02)
Hg lady in red x5
Ibd preasiuos peridot

Įdomus variantas, ir jaučiu jei būtų kas gražiai nufotkina, būtų super mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(rogrinta @ 2013 12 17, 10:03)
Įdomus variantas, ir jaučiu jei būtų kas gražiai nufotkina, būtų super  mirksiukas.gif

drinks_cheers.gif taip arti nutraukta ir dar ant raudono fono, liejas tiesiog viskas nesimato visumos ir bendro vaizdo. O siaip spalva kokia nereali ta raudona bigsmile.gif ar ji turi koki blizguti ar emale g.gif ar kitos mergaites ja turit ji visada reikalauja 5sl.? doh.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(echidna @ 2013 12 16, 22:02)
Is neturejimo ka veikt pasipeckiojau siandien. Turbut vienintelis "dizainas" kuri galiu istvert.
Hg lady in red x5
Ibd preasiuos peridot

Man tai spalvos netinka kartu g.gif rude blizgi su raudona,bet cia skonio reikalas aishku.Toks variantas super ziurisi kai ant raudono lako juodas prancuzas bigsmile.gif arba baltas rolleyes.gif
Atsakyti
o ar galit kas praliau pakomentuoti ta Hg lady in red spalvyte blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
Nuotrauka tikrai ne kazka..., bet mano tapsnafonas tik tokias teislauzia :/
Ta raudona tai tokia... Emale. Net nezinau. Labai nuo sviesos priklauso - tai silta, tai salta. Realiai tamsesne nei foto. Kai ziurejau paletej, buvo panasesne i ta kur nuotraukoj, vaiskesne tokia. Gal cia del 5 sluoksniu pas man taip uzsitamsino. Bet kuriuo atveju ne tai ko tikejausi.
O del prancuzo, tai juodas jis su visokiausiu spalvu blizgiais.
Peckiojau tik tam, kad pabandyt. Siandien vistiek nuiminesiu.
Atsakyti
QUOTE(echidna @ 2013 12 17, 11:54)
Nuotrauka tikrai ne kazka..., bet mano tapsnafonas tik tokias teislauzia :/
Ta raudona tai tokia... Emale. Net nezinau. Labai nuo sviesos priklauso - tai silta, tai salta. Realiai tamsesne nei foto. Kai ziurejau paletej, buvo panasesne i ta kur nuotraukoj, vaiskesne tokia. Gal cia del 5 sluoksniu pas man taip uzsitamsino. Bet kuriuo atveju ne tai ko tikejausi.
O del prancuzo, tai juodas jis su visokiausiu spalvu blizgiais.
Peckiojau tik tam, kad pabandyt. Siandien vistiek nuiminesiu.

hmmm nelazka supratau kokia ta raudona lotuliukas.gif o galima dar kokia foto tu jusu naguciu kad geriau isivaizduot? o ko jai 5 sl reik, skysta? kaip siaip lakuojasi gerai ar kaprizingai blush2.gif
Atsakyti
user posted image
Sita labiau panasi i tiesa.
5 sluoksnius dejau, kad nepersisviestu laisvas krastas. Mano jis toks baisiai ryskus ir baltas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo echidna: 17 gruodžio 2013 - 11:19