Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgalaikis gelinis lakavimas,Bendra tema

QUOTE(Alincia @ 2013 12 17, 14:05)
Tai tada nera atitikmenys, kadangi ir EF yra emale, be blizguciu, man atrodo, kad ir IBD Babe emale, be blizgucio  g.gif

ne, matyt, kalba ejo apie atspalvi g.gif
Atsakyti
As irgi jau savom rankom nieko neperku biggrin.gif Mama liepe sesei nupirkt man ir jai ka nors simbolisko po eglute, tai sese sau ir man paeme po akcijini PN lakiuka, melyna 17.8 ir auksini 16.5 lotuliukas.gif Na va, nors negausiu tapkiu arba sampuno siemet cool.gif Jei tik aisku gausim siuos lakiukus is Perfect nailo g.gif
Atsakyti
QUOTE(Alincia @ 2013 12 17, 14:44)
As irgi jau savom rankom nieko neperku  biggrin.gif  Mama liepe sesei nupirkt man ir jai ka nors simbolisko po eglute, tai sese sau ir man paeme po akcijini PN lakiuka, melyna 17.8 ir auksini 16.5  lotuliukas.gif  Na va, nors negausiu tapkiu arba sampuno siemet  cool.gif Jei tik aisku gausim siuos lakiukus is Perfect nailo  g.gif

Gausi gausi,tik ne tep greit gal,nes pas juos parasyta pastaba,kad paskutine akcija iki 15d ,kuri buvo,uztruks su dalinimais tipo iki 5 dienu pristatymas pailgejo 4u.gif apkrovos muset per dideles biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jolkuce: 17 gruodžio 2013 - 15:09
QUOTE(Alincia @ 2013 12 17, 13:51)
Atitikmenys, cia kaip suprantu is naujos SN kolekcijos (Ef Taffy turiu)
user posted image

šitą foto mačiau internete ties straipsniu-pasvarstymu, kuris skambėjo maždaug kaip "Kaži kokią levander spalvą man pasirinkti". Manau, kad čia ne apie atitikmenis kalbėjo g.gif
Atsakyti
Gal kas turit tu EMI dazu pigiau parduoti?
Papildyta:
arba gal galima kokias kitais dazai pakeisti tuos emi dazus(cia dailei su folija)?
Atsakyti
QUOTE(andorinha @ 2013 12 17, 12:45)
Atejo siand mano siuntinys  bigsmile.gif
iskrausciau ir pagalvojau, kad gal jau laikas stabdyti...  biggrin.gif
user posted image

Viskas, pazadu, siemet daugiau nieko nebepirksiu  doh.gif  biggrin.gif

liux thumbup.gif tik kad metai jau greit baigsis, tai tavo pazadas cia buves cia nebuves lotuliukas.gif
Atsakyti
O aš pasigirsiu blush2.gif Šiandien gavau dovanų iš Zarutes smile.gif Emi dažų ir folijos. Iš karto lėkiau pabandyti, visai neblogai gavosi. Na folija ne visose vietose atsispaudžia, kai kur juodi dažnai matosi, nu bet man vis tiek labai gražu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lilget @ 2013 12 17, 17:23)
liux  thumbup.gif  tik kad metai jau greit baigsis, tai tavo pazadas cia buves cia nebuves  lotuliukas.gif

tame ir visa esme biggrin.gif

Aistyte, is pirmo karto idealiai nepavyks, as isbandziau visus savo gelius, su juodaja tulpe vis del to pavyko graziausiai. Jauciu, kita prancuza dekoruosiu su folija g.gif
Atsakyti
Aš irgi noriu padėkot Zarute'i ir padovanot balionų 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sense: 17 gruodžio 2013 - 21:28
QUOTE(Sense @ 2013 12 17, 21:19)
Aš irgi noriu padėkot Zarute'i ir padovanot balionų  4u.gif  4u.gif  4u.gif

Pasirodo net kelios mes apdovanotos Zarutes thumbup.gif 4u.gif
Atsakyti
Aistyte ir Sense, ner uz ka, bandykit i sveikata, kad tik pavyktu jums sukurti daile su tais dazais mirksiukas.gif Prasom pasirodyt kas gaunasi g.gif
Orin, is kokio jus miesto? g.gif Gal dar lasiuka isspausciau is savo tiubeles, nezinau kiek ten liko, nes maziuka pirkau pabandymui g.gif
IBD My Babe yra visiskai emaline, be jokiu blizguciu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Zarute @ 2013 12 18, 08:31)
Aistyte ir Sense, ner uz ka, bandykit i sveikata, kad tik pavyktu jums sukurti daile su tais dazais mirksiukas.gif Prasom pasirodyt kas gaunasi  g.gif
Orin, is kokio jus miesto?  g.gif Gal dar lasiuka isspausciau is savo tiubeles, nezinau kiek ten liko, nes maziuka pirkau pabandymui  g.gif
IBD My Babe yra visiskai emaline, be jokiu blizguciu  ax.gif

Nelabai yra ką rodyti, bent jau man smile.gif Greit grįžau namo ir ant visai nederančios spalvos, nuaugusios jau, pakreivazojau du nagus, nes labai rūpėjo išbandyti lotuliukas.gif

user posted image
Atsakyti