Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgalaikis gelinis lakavimas,Bendra tema

O kur perkat artistic lakus? kokios jų kainos ir kokybė?
Atsakyti
QUOTE(Jolkuce @ 2013 12 19, 21:34)
As ir teshkiu riebu , a poto su skreperiu i sonus pasistumdau pasibraukau i baika biggrin.gif O su nuemimu nagu lako,tai man skirtingai, vieni liuks, kitus pagramdyt reikia,sakyciau idealiausiai nusema jei po apacia biogelio-strukturo plonai pasitepu biggrin.gif

Nu as sito reikalo nesu bandzius, tai nezinau, bet va ka galiu palygint ibd ir hg, tai nusiema ibd man zymiai legviau, o hg gaunu lb ilgai laikyt su folijom doh.gif
O kaip tie artistic nusiimineja? bandysiu jauciu ieskot to auksinio blizgalo, labai man jis patiko smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pravda: 19 gruodžio 2013 - 23:16
QUOTE(Jolkuce @ 2013 12 19, 11:01)
sekantis IBD PRECIOUS PERIDOT(kazkuo uznesa i HG sweet chocolade,bet sis daugiau zerucio turintis,o hg perlamutras daugiau g.gif )

Hm g.gif net nežinau... kaip tik dabar sweet chocolate nusitepliojau kojkų nagus, tai į peridotą jis man nelabai schmoll.gif chocolate toks rudas perlamutras, o peridotas - juodam fone auksavai-žalsvas žėrutis. iš HG man jis panašus labiau į welcome to the masquerade, tik maskaradas labiau perlamutrinis
user posted image
HG welcome to teh masquerade, 2 sluoksniai (čia mano antras kartais, kai geliniu lakavau pati smile.gif net man ne visada reikia 5 biggrin.gif)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo echidna: 20 gruodžio 2013 - 10:54
QUOTE(aliunte @ 2013 12 19, 22:31)
O kur perkat artistic lakus? kokios jų kainos ir kokybė?

http://www.kaaral.lt...u-lakai#content kokybe man liuks, tik nusema ma kartais anie sunkiau,bet ne visada ax.gif
Papildyta:
QUOTE(echidna @ 2013 12 20, 10:52)
Hm g.gif net nežinau... kaip tik dabar sweet chocolate nusitepliojau kojkų nagus, tai į peridotą jis man nelabai  schmoll.gif chocolate toks rudas perlamutras, o peridotas - juodam fone auksavai-žalsvas  žėrutis. iš HG man jis panašus labiau į welcome to the masquerade, tik maskaradas labiau perlamutrinis

HG welcome to teh masquerade, 2 sluoksniai (čia mano antras kartais, kai geliniu lakavau pati smile.gif net man ne visada reikia 5 biggrin.gif)

neturiu maskarado tai lyginau su tuo sweet mirksiukas.gif
Aleliuja thumbup.gif thumbup.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Aistyte0724 @ 2013 12 19, 17:30)
Va, pas mane ne visi šventėms blizgalų ar snaigių nori  biggrin.gif

user posted image

Tamsi, tamsi, žinau g.gif Po švenčių imsiu naują telefoną, gal ir nuotraukos bus geresnės. O spalva tai PN 6,2 ir baltas konad lakas štampams.
Atsakyti
QUOTE(Aistyte0724 @ 2013 12 20, 15:18)
Tamsi, tamsi, žinau  g.gif Po švenčių imsiu naują telefoną, gal ir nuotraukos bus geresnės. O spalva tai PN 6,2  ir baltas konad lakas štampams.

man rodos dedama ta efekta tamsumo dar patamsini foto blush2.gif reik man sukelt savo darbus, bet mieliau griuciau dabar i lova pamiegot smile.gif
Atsakyti
QUOTE(lilget @ 2013 12 20, 14:37)
man rodos dedama ta efekta tamsumo dar patamsini foto  blush2.gif reik man sukelt savo darbus, bet mieliau griuciau dabar i lova pamiegot smile.gif

schmoll.gif nepatamsina pačių nagų, nes čia tik rėmai smile.gif kelk kelk, noriu pažiūrėt blink.gif smile.gif
Atsakyti
Atlekiu su savo trumpiukais doh.gif smile.gif Sakiau, čia paskutinis sykis ir paskui stiprinsiu nagus fitness4.gif SN progel baltic trys sluoksniai ir žvyneliai 4u.gif
user posted image
Atsakyti
agniter, man patinka wub.gif as dar nzn ka sau lakuosu, ploksteles negavau, pinigus jau net grazino, vyras sako kad turbut dugiau mano pirkimu jis netvirtins gal sakau Sunta uzsakytum kada norincioms blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(agnieter @ 2013 12 20, 19:15)
Atlekiu su savo trumpiukais  doh.gif  smile.gif  Sakiau, čia paskutinis sykis ir paskui stiprinsiu nagus  fitness4.gif  SN progel baltic trys sluoksniai ir žvyneliai  4u.gif

Kokio grozios spalva wub.gif
Atsakyti
QUOTE(lilget @ 2013 12 20, 22:13)
agniter, man patinka  wub.gif  as dar nzn ka sau lakuosu, ploksteles negavau, pinigus jau net grazino, vyras sako kad turbut dugiau mano pirkimu jis netvirtins gal sakau Sunta uzsakytum kada norincioms  blush2.gif

Ačiū 4u.gif Ale, vis nerimsti su plokštelėm tom lotuliukas.gif Šiandien užėjau į Eurokosą, tai mačiau, kad Essence išpardavimo stende turi visai neblogų plokštelių smile.gif O Droge neberadau tų Golden rose akcijinių lakų, kurie puikiausiai tinka štampavimui doh.gif Kažkas čia pareklamavo, tai visos subėgo ir išgraibstė g.gif

QUOTE(Jolkuce @ 2013 12 20, 22:27)
Kokio grozios spalva wub.gif

Ačiū 4u.gif Šita spalva viena iš mano mėgstamiausių wub.gif O kai draugės ant mano nagų pamato - vis užsimano lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo agnieter: 20 gruodžio 2013 - 21:37
QUOTE(agnieter @ 2013 12 20, 19:15)
Atlekiu su savo trumpiukais  doh.gif  smile.gif  Sakiau, čia paskutinis sykis ir paskui stiprinsiu nagus  fitness4.gif  SN progel baltic trys sluoksniai ir žvyneliai  4u.gif

Spalva laaabai smile.gif as irgi paskutini kart galvoju ka cia siais metais pasipeckeliot ir paskui menesiuka tikrai ilsesis nagai cool.gif
Atsakyti