Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgalaikis gelinis lakavimas,Bendra tema

O aš jau "užsiblizginau" jau Kalėdom. Per daug manyčiau, bet ką jau padarysi dabar g.gif Ir nuotraukose atrodo mėlyni pirštai, nors realybėje ne, prisiminiau,kad skalavau plaukus su tokia mėlyna priemone, tai jaučiu foto atskleidžia jos likučius, nors realiai nesimato g.gif Keista g.gif PN juoda, PN balta ir folija.
user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Aistyte0724 @ 2013 12 21, 00:24)
O aš jau "užsiblizginau" jau Kalėdom. Per daug manyčiau, bet ką jau padarysi dabar  g.gif  Ir nuotraukose atrodo mėlyni pirštai, nors realybėje ne, prisiminiau,kad skalavau plaukus su tokia mėlyna priemone, tai jaučiu foto atskleidžia jos likučius, nors realiai nesimato  g.gif  Keista  g.gif  PN juoda, PN balta ir folija.

Kaip įdomiai smile.gif Visai gerai žiūrisi wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
Laba 4u.gif

Temos skaiciau tik koki 10 paskutiniu psl, bet neuzmaciau nieko. Su kuo nuriebalinat naga ir poto lipnumui nuvalyt ka naudojat? Baiges gelisho cleanse, gal vietoj jo kazka naudot galima?

Dekui 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(agnieter @ 2013 12 20, 22:35)
Kaip įdomiai  smile.gif  Visai gerai žiūrisi  wub.gif  thumbup.gif

Ačiū 4u.gif Šiaip realybėj tikrai geriau atrodo, tų mėlynų kraštų nesimato biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Aistyte0724 @ 2013 12 20, 22:24)
O aš jau "užsiblizginau" jau Kalėdom. Per daug manyčiau, bet ką jau padarysi dabar  g.gif  Ir nuotraukose atrodo mėlyni pirštai, nors realybėje ne, prisiminiau,kad skalavau plaukus su tokia mėlyna priemone, tai jaučiu foto atskleidžia jos likučius, nors realiai nesimato  g.gif  Keista  g.gif  PN juoda, PN balta ir folija.

Gal ir per daug,bet sventem galima thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(vavute11 @ 2013 12 20, 22:39)
Laba   4u.gif

Temos skaiciau tik koki 10 paskutiniu psl, bet neuzmaciau nieko. Su kuo nuriebalinat naga ir poto lipnumui nuvalyt ka naudojat? Baiges gelisho cleanse, gal vietoj jo kazka naudot galima?

Dekui 4u.gif

Gali su ranku dezinfektorium jeigu jis spiritiniu pagrindu,gali is baro traukt kokios degtinaites net biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jolkuce: 20 gruodžio 2013 - 22:58

Gali su ranku dezinfektorium jeigu jis spiritiniu pagrindu,gali is baro traukt kokios degtinaites net biggrin.gif
[/quote]

Tai kad siandien ir ieskojau degtinaites namuose, vyrui skambinau klaust ar turim tokio daikto biggrin.gif bet kad kazkaip apmozojo ta pavirsiu, bet lipnus buvo lako pavirsius g.gif gal degtine paseno.. ir ner tokio blizgejimo lako, kaip kad yra su gelish cleanse nuvalius.
o ranku koki dezinfekavimo skysti galima naudot? O ka jus naudojat mergaites kurios toki darbeli dirbat?
Atsakyti
Nebuvau pora dienu forume, o jau 20psl prirasyta nebepagaunu kas vyksta. Aktyvios mergitos tongue.gif
Man reikia Jusu pagelbos biggrin.gif
Noriu nauju spalvu. parasysiu sarasiuka spalvu, kurias noreciau isigyti ir jei kas esate susidure kuria is ju, kokie minusiukai butu. Nebenoriu spalvu, kurios keicia spalva, kaip kad pvz HG You are so sweet, vos neismest reiks nes pagelsta po savaites.
Is anksto labai aciu.
IBD Cashmere blush
IBD ROCCO
IBD SUNDANCE
IBD smoke plum
IBD mango
IBD papaja princess
HG RADIANCE IS MY MIDDLE NAME
HG SOMETIMES A GIRL'S GOTTA GLOW
HG PASSION
HG CARNAVAL HANGOVER

wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Sunta @ 2013 12 21, 01:13)
Nebuvau pora dienu forume, o jau 20psl prirasyta nebepagaunu kas vyksta. Aktyvios mergitos  tongue.gif
Noriu nauju spalvu. parasysiu sarasiuka spalvu, kurias noreciau isigyti ir jei kas esate susidure kuria is ju, kokie minusiukai butu.  Nebenoriu spalvu, kurios keicia spalva, kaip kad pvz HG You are so sweet, vos neismest reiks nes pagelsta po savaites.
Is anksto labai aciu.
IBD Cashmere blush
IBD ROCCO
IBD SUNDANCE
IBD smoke plum
IBD mango
IBD papaja princess
HG PASSION
HG CARNAVAL HANGOVER

wub.gif

HG PASSION sunkokai tepasi ir pasigarbanoja kartais na bent jau mano tirstoka toka,o siaip populiari mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Blue-Black: 21 gruodžio 2013 - 01:31
QUOTE(Sunta @ 2013 12 21, 00:13)
Nebuvau pora dienu forume, o jau 20psl prirasyta nebepagaunu kas vyksta. Aktyvios mergitos  tongue.gif
Noriu nauju spalvu. parasysiu sarasiuka spalvu, kurias noreciau isigyti ir jei kas esate susidure kuria is ju, kokie minusiukai butu.  Nebenoriu spalvu, kurios keicia spalva, kaip kad pvz HG You are so sweet, vos neismest reiks nes pagelsta po savaites.
Is anksto labai aciu.
IBD Cashmere blush
IBD ROCCO
IBD SUNDANCE
IBD smoke plum
IBD mango
IBD papaja princess
HG PASSION
HG CARNAVAL HANGOVER

wub.gif

IBD smoke plum man labai patinka. Trimis sluoksniais puikiai pasidengia,užtepus storiau nesigarbanoja. Bet kol kas patinka ji tik man vienai, niekas ja lakuotis nenori, bent jau mano aplinkoj g.gif biggrin.gif
Atsakyti
IBD Cashmere blush ne imčiau daugiau, nes nei Cashmere, nei blush- kažkokia gelsvą nesamonę. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vavute11 @ 2013 12 20, 23:33)

Tai kad siandien ir ieskojau degtinaites namuose, vyrui skambinau klaust ar turim tokio daikto biggrin.gif  bet kad kazkaip apmozojo ta pavirsiu, bet lipnus buvo lako pavirsius  g.gif  gal degtine paseno.. ir ner tokio blizgejimo lako, kaip kad yra su gelish cleanse nuvalius.
o ranku koki dezinfekavimo skysti galima naudot? O ka jus naudojat mergaites kurios toki darbeli dirbat?

Daug kas cia skaiciau cutasept naudoja.
Papildyta:
QUOTE(Sunta @ 2013 12 21, 00:13)

wub.gif

Rocco nebloga 3 sluoksniai ir geltona,alia tokia poskyste,bet vasara su kazkuo pamaisyt,liuksum:-)
Sundance sunku lakint nes emale ir megeja padryzuoti,bet grazi rupuze pasteline tokia persikine morkava pienishka.
Smoke plum nauja skystoka buna reikia 3 sl,bet grazi murze einama tarp moteru.
Mango -pasaka wub.gif rysku blizgu lashishishka biggrin.gif
Papaya princes uzskaitau thumbup.gif ,o visu kitu neturiu tai nelabai pakomentuosiu 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jolkuce: 21 gruodžio 2013 - 11:20
QUOTE(Jolkuce @ 2013 12 21, 11:42)
Mango -pasaka wub.gif rysku blizgu lashishishka biggrin.gif
Papaya princes uzskaitau thumbup.gif  ,o visu kitu neturiu tai nelabai pakomentuosiu 4u.gif

apie sias dvi pritariu drinks_cheers.gif , dar turiu HG pasion man irgi labai patinka, kol kas nepastebejau minusu isvardintu auksciau 4u.gif
Atsakyti